Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 30. oktober 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 339
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Stabburet leverpostei inneholder følgende:

Lever av svin, lam og storfe 29%, vann, svinefett, svinekjøtt, storfefett, hvetemel, salt, sukker, ansjos, glukose, tomatpure og krydder.


Ja, nå står det vel ikke i detalj hvor på dyret dette 'svinekjøttet', 'svinefettet' og 'storfefettet' er fra da.

Men det kan jo hende de har ganske runde grenser, for hva slags ingredienser som går under disse betegnelsene.

Jeg husker i hvertfall helt sikkert jeg leste på nett-chatte kanal, at noen sa de puttet hjernemasse i leverposteien, som nevnt ovenfor.

Og de virket oppriktige når de snakket om det, det merket jeg enda jeg kom inn midt i diskusjonen, det var vel ikke så mange der, var vel to stykker som pratet sammen da, og han ene karen virka som han skulle advare hu dama da.

Og så kom jeg inn i diskusjonen.

Og da svarte hu dama noe om hjernemasse.

Så lurte jeg på hva dem prata om, så sa vel hu dama at han karen hadde sagt at dem putta hjernemasse i de runde boksene.

Og han karen ble litt tilbakeholden, og synes ikke at jeg skulle være dum og gjøre noe nummer av det.

Det virket som om han mente, at hjernemasse var jo mat det og, så det var bare å være barnslig hvis man reagerte på at puttet hjernemasse i maten.

Og begge virket oppriktige for meg.

Så det er i allefall sånn jeg skjønte det av den samtalen.

Så kanskje de har lov å bruke hjernemasse i leverposteien da, hvis de kaller det svinekjøtt, svinefett eller storefefett.

Ikke vet jeg, men det er kanskje en mulighet.
Heltidsansatt

Innlegg: 338
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Grandiosa



Det er ikke helt rett som Professor sier at det ikke er svin i Grandiosaen.

Grandiosa original inneholder skinke, så har man pepperoni (pølser m/svinekjøtt).

Hva de andre variantene inneholder vet jeg ikke bortsett fra den med kjøttdeig da.

Er ingen grandiosa-spiser. Takke meg til gammelost, pultost, spekesild eller hva det måtte være.

By the way, Grandiosa selges i Sverige av Procordia



Og jeg må si meg enig i Denne



Det som står på Wikipedia, både norsk og engelsk, om at Grandiosa Orginal inneholder skinke, det må nok være noe misforståelse.

Fordi, de 'kjøttbitene', som er oppå Grandiosaen, de kan nok minne litt om skinke, for folk som ikke er vant til å spise mye skinke osv.

De 'kjøttbitene', kan kanskje ligne på sånn hermetisk skinke-boks kjøtt, som er kuttet opp i strimler.

Men det er det altså ikke.

De 'kjøttbitene' på Grandiosaen, de er et blandingsprodukt, som har vært igjennom en prosess-behandling.

Atlså en industriell prosess-behandling.

Hvor de har blandet sammen masse ingredienser.

Her er fra en webside, det er en oversikt over hva pizzakjøttet eller 'pizzakjøttet', på Grandiosaen inneholder:


link

'pizzakjøtt (storfekjøtt (40,0%), vann, soyaprotein, stivelse (bl.a. hvete), salt, krydder, aroma, kons.middel (E250))'.

Som man ser, så står det at kjøttblandingen inneholder soyaprotein.

Soyaprotein, er et slags bindemiddel, såvidt jeg har forstått, som limer sammen kjøttet, vannet sitivelsen og krydderet osv, til en fast sammenhengene 'skinke-lignende' konsistens.

Litt som spam kan man kanskje si.

Spam selges jo i England (og sikkert i USA og), og regnes jo ikke helt som like bra som ekte kjøtt, derav uttryket 'spam-mail'.

Man kan forresten få kjøpt spam-steker også i England, så jeg på Tesco i dag, dem har spam-fileter da, laget av ekte Spam, også er de 'breaded', altså de har brødsmuler rundt fileten da, omtrent som snitzel eller kyllingnuggets da.

Men jeg kjøpte heller kyllingfileter i dag gitt, så får vi se om det blir spam-fileter neste gang.



Uten at jeg vet nøyaktig hvordan ingredienser det er i Spam, untatt at det er et blandingsprodukt, som nok er bundet sammen med soyaproteiner eller gelatin som bindemiddel, på samme måte som kjøttet i Grandiosaen er da.

Så da er det klart at den kjøttblandingen går gjennom prosesser, for å få smeltet alt sammen i en masse eller form da.

Så da blir vel alt kjøttet og stivelsen og bindemiddelet og krydderet osv, smudret til pulverform eller granulatform eller noe slikt da kanskje, og så varmet opp, sånn at alle ingrediensene smelter sammen.

Også formet, så det blir noe skinkeboks-skinke lignende produkt, som så strimles opp og puttes på pizzaen.

(Det er sikkert flere prosesser-behandlinger som foregår med denne kjøttblandingen også, jeg bare tipper litt om hvordan dette kan foregå, bare så det er gjort klart).

Denne sammenblandingen av 'pizzakjøttet', blir enten gjort på Stranda, eller på Staburets hovedfabrikk (der hvor de har hovedkontoret også, og lager de runde leverposteiboksene), i Fredrikstad.

Men om 'kjøttet' kommer til Stranda som ferdig blandingsprodukt, eller om blander det på Stranda, det kjenner jeg ikke helt til dessverre.

Men det har uansett vært litt usikkerhet knyttet til om det faktisk er soyaproteiner eller gelatin, som brukes som bindemiddel i denne kjøttblandingen.

Da må jeg bare vise til posten min tidligere i denne tråden, hvor det står om en Dagblad journalist, som fikk høre at de, på spørsmål, hadde sluttet med soyaproteinen, og i stedet brukte gelatin.

Når journalisten lurte på hvorfor de glemte å nevne bindemiddelet, når de ramset opp ingrediensene i Grandiosaen.

Men at de bruker gelatin istedet for soyaproteinen, som bindemiddel i kjøttblandingen på Grandiosaen, det stemmer altså ikke.

I hvertfall ikke hvis man kikker på ingrediensoversikten på pakken på Grandiosaen eller bilde øverst i denne posten da.

Så her er det muligens noe muffens.

Eller gelatin da, sånn at ingen skal beskylde meg for å påstå at de putter sukkerholdende konditorivarer i Grandiosan også, for det er ikke det jeg mener når jeg skriver at det kan være noe muffens.

Jeg burde kanskje heller skrive ugler i mosen da, og da får jeg håper at ingen beskylder meg for å si at de putter ugler i Grandiosaen hvis jeg skriver det.

Det er altså ikke bokstavelig ment det med ugler og muffens, men samme det.

Billedlig ment heter det kanskje.

Fordi hvordan kan dem først si at det er soyaprotein, og så to uker etterpå så sier informasjonsjefen i Stabburet og fabrikksjefen på Stranda, at det er gelatin de bruker som bindemiddel.

Også kikker man på websiden til stabburet, som på bildet og linken over, også ser man at det ikke er gelatin alikevel, men faktisk soyaprotein, som de sa fra starten, men som de glemte å nevne, når de ramset opp produksjonslandene for ingrediensene i Grandiosaen.

Og de holder også produsenten av soyaproteinene (og gelatinen, som de sa det var når journalisten var på Stranda).

De produsenten(e) av bindemiddelet hemmelig.

Så da kan man lure på om det kan være noe lureri med dette, eller hva dette kan komme av, det virker litt mistenkelig, som om det egentlig er gelatin, men at de skriver på pakka at det er soyaprotein i stedet.

Det kan neste virke litt sånn av å lese den artikkelen synes jeg.

Skal jeg se om jeg finner linken:

link

For å oppsumere posten, så er det altså ikke skinke i Grandiosaen, selv om det kanskje kan se litt ut som skinke.

Så er det et blandingsprodukt, som det står inneholder 40% storefekjøtt.

Og som det også vel må sies å egentlig være litt tvil, og kanskje til og med et mysterium rundt, en eller to av ingrediensene i Grandiosaen.

I allefall om bindemiddelet.

Men uansett, så er det i allefall ikke snakk noen form for rent kjøtt, som skinke vel er, selv om 'kjøttet' kanskje ser ut som rent kjøtt, så er det altså ikke det, men en industrielt prosess-behandlet produkt, som ut omtrent som rent kjøtt.
Heltidsansatt

Innlegg: 337
Ble medlem: 01/09/2007

Originally posted by: Spaceisdeep

Rart det der med kjente artister og mysteriet bak mange's død.

Hørt mange varianter av Jim Morrisons død, det har vært spekulasjoner rundt både Hendrix, Janis Joplin og Brian Jones.

Den som har engasjert meg mest av alle er "mystikken" bak Felix Pappalardis død. F. Pappalardi var bassist i Mountain samt producer for en rekke kjente artister.

Han og var heroinist og det verserte lenge rykter om overdose og at Leslie West (gitaristen i Mountain) ga ham dødsdosen.

Men etter mange år fant jeg en artikkel på nettet hvor det kom frem at hans kone Gail Collins (låtskriver for Mountain) hadde skutt ham.

Dette kom og frem under en konsert jeg var på hvor Leslie West hyllet F. Pappalardi og sa " Do never buy your wife a gun"


Det var kanskje litt rart at det ikke ble sagt at han hadde blitt skutt med en gang da.

Uten at jeg kjenner noe til den artisten fra før.

Men det jeg kom på, er at det må jo være praktisk med herion, hvis det er noen som ønsker å kontrollere andre mennesker.

Man trenger bare å gi de heroin en gang vel, så er de avhengige.

Også gjør de alt for å få mer av det.

Og hvis dem som har dem under kontroll vil bli kvitt dem, så er det bare å gi dem en sprøyte med ekstra rent heroin, så sier alle at dem har tatt overdose.

Så det må jo være praktisk for de krimelle og de andre i underverdenen med heroin.

Ikke at jeg kjenner noe til det i detalj, men jeg kan vel nesten forestille meg at man har mye moro.
Scissor kicks ca. 11.55

jente ca 16-17, trang genser

setup politi?
cons
Heltidsansatt

Innlegg: 335
Ble medlem: 01/09/2007

Jeg husker forresten da jeg bodde på Ellindsrudåsen.

Det tror det var en helg jeg hadde fri fra både militæret og Rimi på Munkelia, hvis ikke så var det litt etter at jeg var ferdig i militæret.

Så dro jeg på Rema på Furuset senteret da, der hvor hu svenske Helene jobba, som hadde vært kassaleder på Matland/OBS Triaden, da jeg jobba der.

Og det var vel gamle sjefen fra Matland vel, var det Paulsen han het da? Noe sånt tror jeg.

Det var vel han som sjefen på Rema på Furuset-senteret da.

Så kjøpte jeg vel cola og Grandiosa som vanlig, som pleide å kjøpe da.

En 1.5 liter cola, og en Grandiosa pr. dag vel.

Jeg var ikke så flink til å lage mat osv., så det ble ikke så variert, men jeg spiste mye tortilla chips osv da., og brødeskiver med ost og skinke osv., gikk det vel en del av da, hvis jeg husker riktig.

Så jeg kjøpte vel 2 cola, 2 Grandiosa og 2 Maarud tortilla chips da sikkert.

Jeg husker Helene som satt i kassa da, kommenterte det her osv. da, at jeg hadde litt dårlig fantasi når det gjaldt mat osv.

Men når søstra mi flytta til Ellingsrudsåsen hu og, da lærte jo hu meg å lage kjøttdeig og spaggetti, og jeg lærte å steike biff og koteletter, og lage chilli con carne og sånn da.

Så da blei det i hvertfall litt mer variert mat.

Men samma det.

Den ene Grandiosaen da, den smakte så 'gift', eller hva man skal kalle det.

Måtte kaste hele greia jeg.

Jeg tror dette her var etter at Helene viste at jeg nesten bare kjøpte Grandiosa der.

Men samma det.

Å fytti katta som den Grandiosaen smakte da.

Jeg husker jeg trodde at den var en pizza noen hadde glemt å legge tilbake i fryseren.

Også hadde pizzaen tint et sted i butikken.

Også hadde noen vært smarte å lagt tilbake pizzaen da.

Det var mulig dette var seinere i 93, eller noe, for jeg mener jeg nevnte detta til Glenn som bodde i ungbo kollektivet på Ellingsrudsåsen der og.

Det var søren ikke mye god pizza nei, jeg måtte kaste hele pizzaen, jeg mener det lukta vondt og jeg.

Jeg blir nesten dårlig når jeg tenker på den pizzaen nå, enda nå er det 2007, så da er det vel noe sånt som 14 år siden da.

Tida flyr fort gitt.

Men samma det.

Men nå tenker jeg på den samme episoden igjen, siden det er tråd om Grandiosa osv.

Så lurer jeg litt på, at det er jo ikke så mye kjøtt i den granidosaen.

Det er jo bare 40% av 'pizzakjøttet', som er kjøtt.

Og den pizzaen så egentlig ikke ut som vanlig Grandiosa heller 100%, hvis jeg husker riktig.

Jeg spiste jo en del Grandiosa, så jeg burde vel vite det.

Så spørsmålet er om Grandiosaer blir så illesmakende, av å tine i butikken, og å så bli lagt tilbake i frysedisken.

Eller om det var noe annet som kunne ha skjedd, f.eks. noe produksjonsfeil e.l. med innholdet? (Da burde jo posten passe bedre under tema og).

Er det noen som vært borti samme type ille-smakende Grandiosa?

Og er det noen som har noen ideer hva det kan skyldes at man får med seg en slikk kvalmende dårlig utgave av Grandiosa med seg hjem fra butikken da?

På forhånd takk for svar!
From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: tips@aftenposten.no
Date: Tue, 30 Oct 2007 03:25:46 +0000
Subject: RE: VS: Debattforum

Hei,



Jeg har hatt noen problemer med trenering fra myndighetene.



Det er Politidirektoratet som ikke svarer meg tilbake på e-post.



Det er også Spesialenheten, som har brukt mer enn et halvt år, og fortsatt
ikke har bestemt

seg for om de vil godkjenne en klage jeg har sendt dem angående medarbeidere
i Kripos.



Og Politidirektoratet er også klageenhet for Spesialenheten, så jeg får ikke
klaget angående

behandlingstiden til Spesialenheten heller, fordi Politidirektoratet ikke
svarer meg.



Jeg har også hatt en del problemer med myndighetene i Storbritannia, i
forbindelse med en

sak som er forbundet med den organisert kriminalitet/mafia saken i Norge,
som Kripos ikke

vil gi meg råd om.



Problemet er at Liverpool Central CAB (Citizens Advice Bureau), lyver og
også driver med

’set ups’, eller hva man skal kalle det.


Det har ikke lyset på i lokalene hvor publikum oppholder seg, og det virker
som om de prøver

å spekulere, eller hva man skal kalle det, ved å sette veldig unge jenter i
trappeoppgangen

utenfor kontorene deres, og så siden ikke ha på lyset i kontorene, og så
medlemmer av

publikum sitte i venteavdelingen alene i mørket i 5-10 minutter, før de
dukker opp for å

ekspedere.



Jeg mistenker også at noen kan ha instruert banken min i England, til å ikke
gi meg lån

eller overtrekk.



Den norske ambassaden i London, har sagt at det firmaet jeg jobbet for
tidligere i Liverpool,

var fult av kriminelle, men de ville gjøre noe for å hjelpe mine kollegaer
på Microsoft sin

skandinaviske produktaktivering, som er drevet av Arvato Ltd., fordi ’de
ville ikke hjelpe

folk som samarbeider med kriminelle’.



Enda firmaet virket som et helt vanlig firma, i den kjente Cunard Building i
Liverpool, og med

streng office-wear dress-code osv.



Så det var ikke så lett for nordmenn og skandinaver, som ikke var vant til å
jobbe i Storbritannia,

og vite at noe var galt der.



Og politiet i Liverpool, de vil ikke si noen ting om hva som har foregått,
og de bare later som om

ingenting har skjedd, og har sendt meg til CAB da, der hvor de driver å
lyver og det virker som

om de driver med ’set ups’.



Det er mer også, men dette får bli som en kortfattet summering av
problemene.



Jeg skal skrevet om mye av dette på en blogg jeg har, og også på
debattforum.



Så her er noen relevante linker angående dette:




http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=34&threadid=38020




http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=189&threadid=37456




http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=12&threadid=38119




http://johncons.blog.co.uk/2007/10/27/title~3201650




http://johncons.blog.co.uk/2007/10/30/title~3216564




http://johncons.blog.co.uk/2007/10/25/title~3191159




http://johncons.blog.co.uk/2007/10/05/




he-local-government-ombudsman-from-158/>
http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog/1286016/correspondence-with-th
e-local-government-ombudsman-from-158/




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog?from=20070814




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog?from=20070902




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog?from=20070910




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog?from=20070912




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog/1292164/from-erik/




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog?from=20070927




http://johncons.angelfire.com/blog/index.blog?end=1190882761




http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=151&threadid=38162



http://www.itavisen.no/forum/76936/



Ja, det er mulig det kan være en ting eller to til som også har skjedd, som
jeg har hoppet over i farten,

men jeg tror jeg i hvert fall har nevnt de fleste sakene nå.



Men bare si fra, så kan jeg også sende kopier av e-poster og dokumenter som
jeg har liggende.



Så det hadde vært veldig bra hvis dere hadde hatt muligheten til å se på
dette!



På forhånd takk for eventuell hjelp!



Med vennlig hilsen



Erik Ribsskog



From: kristjan.molstad@aftenposten.no
[mailto:kristjan.molstad@aftenposten.no]
Sent: 29 October 2007 07:37
To: eribsskog@gmail.com
Subject: SV: VS: Debattforum



tips@aftenposten.no er rette adresse – da havner eposten hos en journalist
som følger den opp videre.



Vennlig hilsen,


Kristjan Molstad


Journalist / Debatt- og kommentaransvarlig



Postboks 1

N-0051 Oslo



Tlf. (+47) 22 86 41 47

Mob.(+47) 41 567 357

Fax (+47) 22 86 41 30

_____

Fra: Erik Ribsskog [mailto:eribsskog@gmail.com]
Sendt: 26. oktober 2007 16:37
Til: Molstad, Kristjan
Emne: Re: VS: Debattforum



Hei,



ja jeg fikk en autoreply angående at du hadde ferie ja, så jeg kontaktet
nettutgaven@aftenposten.no,

siden du hadde ferie som sagt.



Men jeg fikk ikke noe svar fra de, og heller ikke etter at jeg sendte en
påminnelse.



Men jeg forstår det systemet med tips osv.



Men det rådet jeg fikk, var å ta kontakt med en journalist da.



Så jeg vet ikke om det blir det samme å sende til tips@aftenposten.no?



Altså, da vet man vel ikke hvem e-poster havner hos, og jeg kan vel risikere
det samme som

skjedde når jeg sendte til nettutgaven@aftenposten.no, nemlig at jeg ikke
får svar?



Eller hvordan fungerer dette egentlig?



Jeg er ikke så vant til å sende e-poster til aviser og journalister osv., så
unnskyldt hvis jeg spør

mange dumme spørsmål i forbindelse med dette.



Men jeg håper at du har muligheten til å svare alikevel!



På forhånd takk for hjelp!



Mvh.



Erik Ribsskog





On 10/26/07, kristjan.molstad@aftenposten.no
wrote:

Hei igjen,



Jeg har dessverre vært på ferie, derfor har du ikke fått svar fra meg.



Vi tar gjerne imot tips på tips@aftenposten.no



Vennlig hilsen,


Kristjan Molstad


Journalist / Debatt- og kommentaransvarlig



Postboks 1

N-0051 Oslo



Tlf. (+47) 22 86 41 47

Mob.(+47) 41 567 357

Fax (+47) 22 86 41 30

_____


---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog < eribsskog@gmail.com>
Date: Oct 7, 2007 9:22 PM
Subject: Fwd: Debattforum
To: nettutgaven@aftenposten.no



Hei,



jeg prøvde å sende denne e-posten tidligere i dag, men han som leder
debatt-forumet er på ferie, men jeg

fikk en auto-reply, hvor det stod nevnt den e-post adressen som jeg sender
til nå, jeg tenkte jeg kunne

prøve å sende e-posten til den adressen, siden lederen for debatt-forumet,
er borte frem til 15. oktober.



Håper dette er i orden!



Mvh.


Erik Ribsskog



---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog < eribsskog@gmail.com >
Date: Oct 7, 2007 8:32 PM
Subject: Re: Debattforum
To: "
kristjan.molstad@aftenposten.no "



Det var veldig bra service, takk for hjelpen!



Jeg lurte også på en ting.



Jeg fått i råd på et dansk debatt-forum (debat.bt.dk
), om å kontakte en journalist, angående et problem jeg har hatt med

trenering fra politidirektoratet, (og også kripos, spesialenheten,
norge.no/forsynings- og adminstrasjonsdepartementet, med flere).



Så jeg bare lurte på om du tilfeldigvis viste om hvem man burde kontakte da?



Jeg kan sende kopi av e-poster osv. hvis det er interessant, og jeg har også
en del liggende på en blogg.



Så på forhånd takk hvis dere har tid til å se på dette!



Mvh.



Erik Ribsskog





On 10/4/07, kristjan.molstad@aftenposten.no > wrote:

Det er det selvsagt.



Nå skal du kunne logge deg på som cons – passordet er snoc .



Du kan (og bør) endre passordet når du er logget på.



Vennlig hilsen,


Kristjan Molstad


Journalist / Debatt- og kommentaransvarlig



Postboks 1

N-0051 Oslo



Tlf. (+47) 22 86 41 47

Mob.(+47) 41 567 357

Fax (+47) 22 86 41 30

_____

Fra: Erik Ribsskog [mailto: eribsskog@gmail.com]
Sendt: 4. oktober 2007 09:46
Til: Molstad, Kristjan
Emne: Re: Debattforum



Hei,



det høres bra ut!



Jeg var litt dårlig til å forklare:



Jeg søkte på brukernavnet nå, og da kom jeg på at jeg hadde jo brukernavn
hos dere før: (cons).



Men det er det med mobil-systemet, som egentlig er problemet. (Jeg har vært
borti problemet før,

på et annet forum).



Så jeg lurte på, om dere tror det hadde vært mulig, om jeg kunne forsette
med det samme brukernavnet,

som jeg hadde før?



Fordi jeg har ikke koden til det brukernavnet her i England, og det er vel
mulig at man må validere

brukernavnet hver 6. eller 12. måned, er det ikke noe sånt da?



Men så da tenkte jeg at det hadde kanskje vært like greit å eventuelt bare
fortsette med det gamle

brukernavet, hvis det er mulig, istedet for å begynne med et nytt
brukernavn.



Håper dette er i orden!


Mvh.



Erik Ribsskog


On 10/4/07, kristjan.molstad@aftenposten.no > wrote:

God morgen,



Dette ordner vi. Hvilket brukernavn ønsker du?



Sjekk gjerne på siden

http://debatt.aftenposten.no/search.php?Group=
ername=&xGroup> &P=&Start=0&Username=&xP=&xUsername=&xGroup=



at ingen allerede har det brukernavnet du ønsker deg. Send meg så en epost,
så ordner jeg resten.





Vennlig hilsen,


Kristjan Molstad


Journalist / Debatt- og kommentaransvarlig



Postboks 1

N-0051 Oslo



Tlf. (+47) 22 86 41 47

Mob.(+47) 41 567 357

Fax (+47) 22 86 41 30

_____

Fra: Erik Ribsskog [mailto: eribsskog@gmail.com]
Lagt inn: 3. oktober 2007 17:28
Lagt inn i: debattleder@aftenposten.no
Diskusjon: Debattforum
Emne: Debattforum


Hei,



jeg bor i England, og jeg så på websiden deres, at det man skulle

sende e-post angående registrering hvis man bor i utlandet.



Så jeg lurte på hvordan jeg skulle gå frem for å opprette brukernavn.



Fordi jeg er på utkikk etter et seriøst forum å diskutere på, så jeg

tenkte jeg kanskje skulle prøve å registrere meg på Aftenposten

sitt forum.



Så jeg lurte på hvordan jeg skulle gå frem i så fall, og jeg lurte

også på hvilke opplysninger det er jeg trenger å oppgi.



Håper dere har tid til å svare på dette!



Mvh.



Erik Ribsskog
From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: veggavisen@tv2.no
Date: Tue, 30 Oct 2007 02:24:14 +0000
Subject: RE: Veggavisen - varsling!

Hei,



jeg rapporterer denne, for jeg synes dette innlegget var trakasserende.



Mvh.



Erik Ribsskog



From: veggavisen@tv2.no [mailto:veggavisen@tv2.no]
Sent: 30 October 2007 01:15
To: erik.ribsskog@btinternet.com
Subject: Veggavisen - varsling!



mini99 har postet en melding kaltKurt Cobain - Mord eller selvmord?.

Meldingen ble postet: Tuesday October 30,2007 02:14:38 AM
Oj... nå blir jeg nok ignorert og meldt til admin igjen, men... Jeg visste at cons var forfatter av tråden før jeg åpnet den..... Hmmmmmm. Spooky! Image removed by sender.

Du kan se meldingen på http://forum.tv2.no/forum/messageview.cfm?catid=120 &threadid=38396&forumid=1.

Ønsker du å avslutte varslinger, kan dette gjøres gjennom "Mitt Forum" (http://forum.tv2.no/forum/today.cfm).
Ønsker du å svare, logg deg inn på forumet, svar på denne emailen vil ikke bli registrert.
From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: SCT@amnesty.org.uk SCT@amnesty.org.uk
Date: Tue, 30 Oct 2007 00:48:29 +0000
Subject: Re: Regarding help from Amnesty

Hi,

thank you very much for your answer!

Are you sure that don't getting help when one are in the risk of being
executed/sacrificed/tortured, isn't
under the cathegory 'cruel, inhuman or degrading treatment', like you are
mentioning in your e-mail?

I also suspect that this case falls under this point: 'ending extra-judicial
executions and "disappearances"'.

At least this is how it seems to me, even if these things can be difficult
to document sometimes I
guess, at least before it has happened.

But not getting help from the government is a specific human rights
violation.

Your Norwegian section, answered me that they can't investigate crime-cases,
which was not what I
asked them for advice on at all.

So I don't understand how they could be right, since they didn't even
understand the problem.

The problem was lack of help from the Government, and also harassment,
probably 'set ups' from the
Government, and that they speculate, in not answering e-mails etc.

And it seem like someone have instructed my bank, not to give me a loan or
an overdraft as well.

And the Government isn't informing me on what's goving on, even it's clear
to me that I'm followed
by mafia, like I've heard it being said.

And also, even if the company I used to work in is/was full of criminals, I
guess mafia/mob, and
the Police are only pretending that nothing is going on, and are keeping me
in the dark about all
this.

So without me being an expert on human rights, I can't see it differently,
than that the Government
must be breaching my human rights, and I haven't managed to get any help
regarding this.

But since you are working with human rights issues, then maybe you know a
bit about how to
deal with problems like this, so maybe you could give me some advice
regarding who I should
contact, or how should go forward with cases like this?

I understand that you aren't working on cases were human rights are being
breached by Governments(?)

And I know that I've already written an e-mail to you regarding this.

But I thought I'd try just once more, to hear if you knew about any
organisations who deals with problems
involiving human rights being breached by Governments, in the way I've
explained in this e-mail.

Thanks in advance for any help!

Yours sincerely,

Erik Ribsskog


On 10/29/07, SCT@amnesty.org.uk wrote:
>
>
> Dear Erik,
>
> Thank you for your email.
>
> However, I'm afraid that the Norwegian Section is correct as the issue you
> raise does not fall within our mandate.
> Amnesty International works on specific human rights violations, and our
> mission focuses in particular on:
>
> - campaigning to abolish the death penalty, torture, and other forms
> of cruel, inhuman or degrading treatment or punishment;
> - ending extra-judicial executions and "disappearances";
> - protecting the human rights of refugees and asylum seekers;
> - protecting the human rights of non-combatants in armed conflicts;
> - working for fair and prompt trials for all political prisoners;
> - seeking the release of all prisoners of conscience.
>
>
> Of course there are many other issues of concern around the world,
> but Amnesty does not have the resources to work on every issue.
> The issues we work on are decided by our membership through our
> internal democratic decision-making processes.
>
> I hope that you may be able to find some assistance from another
> organisation.
>
> Rachel Armitage
>
> Supporter Care Team
> Amnesty International UK
> Tel: 020 7033 1777
> www.amnesty.org.uk
>
> Amnesty International UK
> The Human Rights Action Centre
> 17-25 New Inn Yard
> London
> EC2A 3EA
>
>
> *"Erik Ribsskog" *
>
> 26/10/2007 02:47
> To
> sct@amnesty.org.uk cc
> Subject
> Regarding help from Amnesty
>
>
>
>
> Hi,
>
> I'm a Norwegian living in Britain, and I've been in contact with the
> Norwegian department of Amnesty,
> regarding lack of respect from the Government in connection with
> human rights issues.
>
> What I've contacted them about, was that the Norwegian Government,
> (Politidirektoratet/justisdepartementet),
> isn't answering my e-mails.
>
> And also the 'Spesialenheten' (the Norwegian equivalent of ipcc),
> have been using more than six months,
> and have still not decided if they are going to investigate my
> complaint against representatives from
> the Norwegian special police 'Kripos', or not.
>
> So it's obvious that they are delaying this.
>
> This might not seem so important, but the point is, that this is in
> regards to me being followed by organised
> criminals or mafia, in both Norway and Britain.
>
> And the point is, that this can lead to people being
> killed/executed/tortured.
>
> And also, if the police is aware of this, like the Norwegian police
> are, since I've told them, and still don't help,
> maybe they have problems getting evidence against the
> criminals/mafia, and then hope that they will kill,
> so that they will get evidence in that way. (I would call it people
> sacrifice).
>
> This is how it seems to me that it must have been, or still is, for
> all that I know.
>
> And I contacted the Norwegian department of Amnesty, earlier this
> week, but they only said that Amnesty
> wasn't dealing with investigating crime.
>
> But that's not at all what I contacted them about, I contaced them
> about the problem that the Government
> are ignoring peoples rights, with the consequense that people can
> end up murdered/tortured etc.
>
> So I think, since they are working with human-rights issues, on a
> daily basis, then I can't really understand,
> how it could be possible for them to not understand what I was
> contacting them about.
>
> So I'm a bit worried that something might be wrong in the Norwegian
> Amnesty department.
>
> And this case is also linked to Britain, so I was wondering if it's
> right that Amensty aren't dealing with
> serious breaches of human rights from Governments.
>
> And also how I should go forward if I wanted to complain about the
> Norwegian of Amnesty, since it seems to
> me that something must be wrong there.
>
> And I think that this would be serious, since I've always thought
> that Amnesty is an important organisation,
> and that you are doing valuable work around the world.
>
> I'm also going to forward you copies of the correspondence I've been
> having with the Norwegian deparment
> of Amnesty regarding this.
>
> I know that they are in Norwegian, but I'm sending them anyway, just
> for formalitys sake.
>
> I hope that this is alright, and I hope that you have the chance to
> have a look at this!
>
> Thank you very much for your help in advance!
>
> Yours sincerely,
>
> Erik Ribsskog
>
>
>
>

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter