Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 20. november 2007

Jeg mistenker også at det kan være etterettning, i forbindelse med Skodvin osv. da, som har ordnet det sånn at jeg ikke skulle få erasmus-stipend osv på HiO, og de problemene som ble laget derfra, for at jeg skulle få studere i Sunderland, som jeg søkte meg til da.

Og at det kan ha vært de som tulla med studielånet, fordi jeg mener å huske at det tar kortere tid å få utenom sesongen.

Og at det var de som gjorde at jeg fikk ekstra mye studielån, sånn at det skulle blir mer fristende for meg å dra andre steder, hvor de kunne bruke meg som levende blink for mafiaen da.

Jeg vil gjerne understreke at dem ikke har mer lov å bruke meg som levende blink, enn jeg har til å bruke dem som levende blink.

Så hva de folka har i huet, det skjønner ikke jeg.

Der tror jeg det må være noe gæernt.
Jeg mistenker i hvertfall nå, at det kan ha vært noe med Skodvin i Rimi, fordi jeg har sett på TV før osv, at det er kar som har samme etternavn, som er innen etteretning osv.
Så sånn det kan virke som at det er, er at først så spiller myndighetene spill med livet ditt, og jager deg jorda rundt, for å bruke deg som levende mål, for noe mafia-greier.

Også når dem er ferdig med det, og du overlever mot alle odds, så bare fortsetter dem å drite i rettighetene dine, og gidder ikke å svare på e-postene dine engang.

Men det er vel kanskje ikke så nyheter for alle som leser det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter