Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 24. november 2007

RE: RE: RE: RE: Om jeg rykker ut hvem skal ta telefonen da?
Skrevet av cons 24.11.2007 kl. 15:52

Jo, det hørtes fornuftig ut det du skriver der.

Jeg lurer på om f.eks. krigen på Balkan, hvor Thorvald Stoltenberg, faren til Jens, var innblandet.

Han skulle jo være fredsmegler og få orden nedi der, og så bare 'dreit han seg ut' i et møte eller konferanse, i en annen sammenheng, og presterte å si at 'alle [kroatene, muslimene og serberne] er egentlig serbere'.

Og dette ledet vel til at fredsforhandlingene totalt mislyktes.

Og dette førte vel til episoder som Screbenica-massakeren osv.

Som vel var en massaker utført av serbere på muslimer.

Som igjen førte til at Norge og mange andre land, åpnet grensene og tok inn mange muslimske flyktninger fra Balkan, Kosovoalbanere heter de vel.

Amerikanerne måtte jo ta over fredsprosessen, for at man skulle få kontoll på Balkan.

Og jeg husker jeg leste i avisene, at amerikanerne sa, at de fleste, eller veldig mange av, Kosovoalbanerne/muslimene på Balkan eller Kosovo, var kriminelle.

Og Norge og andre land har jo tatt i mot mange av disse Kosovoalbanerne som flyktninger.

Og jeg sier ikke at det er noe galt med alle de.

Men veldig mange av de, virker det som om er mafia-kriminelle, som Amerikanerne advarte om på 90-tallet under Balkan krisen, og at disse Kosovoalbanerne og andre fra Balkan, har fortsatt sin kriminelle 'karriære' etter at de har havnet i utlandet, som flyktninger 'det er synd på'.

Så Norge, og andre land, har vel mer eller mindre importert et fikst ferdig og veldig brutalt mafia-nettverk.

Under skalkeskjul at de er flyktninger.

Jeg har lest litt om den albanske mafian på internett osv, og for flere år siden, så ble det skrevet at de var på vei å ta over for den italenske mafiaen osv.

Så det kan være at det er denne albanske mafiaen som har kontrollen over politiet i Norge, og i andre land osv. da.

De er vist vanskelig for utenlandsk politi, å få kontroll på, siden de prater et albansk språk, som vel uforståelig for de fleste andre.

Så kanskje politiet skulle satse litt på språkopplæring osv., hvis de ikke har gjort det fra før da, og tenke litt utradisjonelt.

For det er vel ikke noe tvil om at slike verdensomspennende mafiaer er en trussel for det meste av det vi forbinder med frie, demokratiske, vestlige samfunn.

Men jeg har også tenkt litt mer på Thorvald Stoltenbergs rolle i dette.

Han har jo en datter, Nini, som er sprøytenarkoman, og som det virker som om han er knyttet til osv.

Når det gjelder sprøytenarkomane, som er i et belastet mafia-tilknyttet miljø, så er det vel på den måten, at hvem som helst kan gi dem en sprøyte med ekstra ren heroin, og politiet og andre vil bare si at det er overdose.

Jeg har lurt på om dette kriminelle mijøet, som man vel må kunne si kontrolerte Nini Stoltenberg, kan ha hatt forbindelser til f.eks. russerne og KGB (KGBs etterfølger) og sine 'aktive tiltak', som jeg har lest om på internett osv., og som vel er kjent for å bruke 'skitne'/uredelige metoder for å oppnå politisk gevinst.

Så jeg lurte på, var om Thorvald Stoltenberg, kunne ha vært under press fra f.eks. KGB, om at enten så tuller du med og ødelegger fredsforhandlingene på Balkan, ellers gir vi datteren din en sprøyte ekstra ren heroin, og alle vil si at det var et 'vanlig' overdosedødsfall.

Og at f.eks. russerne og KGB på denne måten fikk gjennomført en agenda, om å innføre et fikst ferdig mafia-nettverk, som er så brutalt at ingen tørr å stå opp mot dem, og som mer eller mindre kontroller vesten og verden da, som en del av en agenda om å destabelisere vesten f.eks.

Og at dette nettverket nå terrorriserer Oslo og Norge, og Sverige, og vel mer eller mindre de fleste land i Europa og vesten, mer eller mindre vel som sagt.

Og da antagelig i samarbeid med russiske/komunistiske/sosialistiske nettverk, som fra før finnes blant poltiikere og statsapparat, inkludert politi mm.

Sånn at de slipper inn de mafiakriminelle, og lar de herje fritt blant sivilbefolkningen.

Og når vanlige folk trenger hjelp mot disse kriminelle, så finner politet på en dårlig unnskyldning, og sier at noen har prøvd å ta selvmord, eller hvilken som helst tåpelig unnskyld som de klarer å finne på.

Alt for å slippe å tråkke de tøffe mafia-kriminelle på tærne.

Jeg sier ikke at det er nøyaktig sånn her det er, jeg er ikke akkurat noe ekspert eller noe på disse områdene.

Men på bakgrunn av de få tingene jeg har lest og hørt, og sett og lært selv om situasjonen, så virker det sannsynlig for meg, at situasjonen kan være noe lignende av det scenarioet jeg beskriver her.

Så jeg tror egentlig at folk burde være litt oppmerksom på at ting kan være veldig råtne på enkelte punkter i landet i dag, og at dette nok er noe som flere bør ta en kikk på, før det blir for sent å eventuelt gjøre noe i det hele tatt.

For det viker vel ikke akkurat som om det går rette veien, uten at jeg er hundre prosent oppdatert på hvordan situasjonen er for øyeblikket.

Og det virker ikke helt som om politiet har evne eller vilje til å kontrollere dette.

Og det kan vel til tider virke mer som en krig, enn et sivilt problem.

Ettersom jeg kan forstå.

Og det virker ikke som om politikere, politi eller journalister eller noen andre, har noe å stille opp med.

Hvis det er så ille som det virker for meg, så skulle vel egentlig regjeringen erklære untakstilstand omtrent, for å prøve å ryddet opp i problemene.

I allefall virker det som om det trengs drastiske midler.

Men disse politikerne er vel antagelig mer eller mindre involvert, gjennom diverse sosialistiske/komuinstike nettverk osv.

Og det samme med politiet da antagelig.

Så det er kanskje ikke så mange igjen, som har noen mulighet til å gjøre noe med dette.

Fordi, hvis det er så ille som jeg synes det virker, så burde jo styresmaktene tatt alvorlige midler i bruk, som untakstilstand eller i allefall mer drastiske tiltak mot de kriminelle miljøene.

Men det virker ikke som om politikerne og politiet osv. har noen interesse av å gjøre noe med problemet.

Enten så er de vel redde for å ødelegge Norges rykte internasjonalt, som et politisk korrekt samfunn, og verdensmestere i å ha verdens beste land å leve i.

I stedet for å kalle en spade for en spade, og gjøre faktisk gjøre noe med problemene, istedet for å skyve dem under teppe, og late som om de ikke eksisterer.

Så det spørs om politiet og politkerne enten mangler evne til å gjøre noe med disse, man må vel si veldig alvorlige problemene, virker det som, eller om politkerne og politi selv er en del av dette problemet.
Bra! RE: RE: Om jeg rykker ut hvem skal ta telefonen da?
Skrevet av cons 24.11.2007 kl. 01:44

Jeg synes HH har lov å mene ting om hvordan politiet gjør jobben sin og hvordan samfunnet fungerer.

HH betaler antagelig skatt, og er uansett en medborger i lokalsamfunnet og i Norge.

Så sålenge man er det, så har man vel lov å kommentere angående hvordan ting blir styrt i Norge og hjembyen etc.

Så jeg tror ikke at man faktisk trenger selv å være politi, for å ha noen synspunkter på hvordan problemet kriminalitet blir taklet i landet.

Det som er poenget, er vel at man finner det man egner seg best for og kanskje trives best med da, og prøver å gjøre det bra for seg innen det feltet.

Hvis man finner riktig felt, så vil vel det ofte resultere i mer skatte i gjennomsnitt, skulle man vel kanskje tro, slik at felleskapet, dvs. lokalkomunen og landet, får mer komune-skatt og inntektsskatt til staten.

Så da blir jo dette personens måte å bidra til fellesskapet, uten personen nødvendigvis selv behøver å fly rundt politiets problemer selv, hvis ikke personen selv ønsker å være politi.

Det virker klart for meg at det er problem innen politi og kriminalsektoren i Norge, ved at det virker som, i hvertfall for meg, at de kriminelle bestemmer mer og mer, og får mer og mer kontroll, på bekostning av politet, som vel har mistet en god del av kontrollen.

Så da er det vel politiets oppgave, å si fra til politikerne, at her må det mer penger og ressurser og her må økningen i kriminalitetsproblemet prioriteres, sånn at det ikke går på bekostning av vanlige folk, som blir herjet med av de kriminelle og de kriminelle nettverkene da.

Så her har vel da politisjefene, da tenker jeg på de som er de øverste ansvarlige for politiet, uten at jeg kjenner alle stillingsbetegnelsene.

Men den øverste ansvarlige er vel justisministeren.

Og la oss si at de har en politidirektør da.

Hvis situasjonen i landet var uholdbar, ved at de kriminelle nettverkene har fått for mye kontroll, på bekostning av politiet, og vanlige folk som blir utnyttet og herjet med.

Da er det politidirektøren sin jobb å si fra om dette, til sine overordnede, det blir vel kanskje justisministeren, at dette kaoset, det kan ikke jeg ta ansvar for, politiet må få mere folk og resursser, sånn at vi kan få mange kompetente folk til politiet, for å kjempe mot den økende bølgen av kriminalitet.

Og kanskje si at man må få orden på fengslene og straffene, sånn at det ikke skal være et luksusopphold å være i fengsel, og få funnet ut hvordan man kan avskrekke folk fra å ønske å være kriminelle, kanskje øke straffene og inskrenke permisjonene og slike ting.

Om ikke annet, så for å beskytte samfunnet.

Og da bør politidirektøren si fra til justisministeren, at enten så må de forholdene legges til rette for at vi kan få til dette, ellers så kan ikke jeg ta ansvaret for hvordan forholdene i landet er, og da går jeg av, og finner meg en ny jobb.

Det samme med justisministeren vel.

Hvis ikke justisministeren får nok penger av Kristin og Jens, til å klare å få til en situasjon i landet, som er holdbar for landets innbyggere, så burde han si at denne situasjonen synes jeg ikke er ansvarlig, og hvis ikke justisdepartementet får mer penger, til å ansette folk med kompetanse etc., så gå jeg av.

Det er det snakk om at folk i embedsverket og departementene må ta ansvaret sitt alvorig, og hvis de ikke gjør det, så må vel velgerne prøve å ha dette i bakhodet da.

Det er vel ikke alt vedrørende situasjonen f.eks. i Oslo i dag, som kommer fram i sin helhet i avisene osv, så det virker også som om journalistene har litt å gå på, når det gjelder å oppdatere folk om hva som foregår.

Jeg husker da jeg bodde på Ellingsrudåsen på 90-tallet, og jobbet på Bjørndal litt senere.

Da fikk man høre at nå er jo Oslo som New York osv. husker jeg.

Og man hører jo ting forskjellige steder, om at norske blir trakassert og ranet og damene sett på og nok sikkert også brukt som horer av de nettverkene som det virker som om det er flust av i Oslo.

Og de virker ikke som om de norske har så mange nettverk, eller at de har så mye å stille opp mot de vel hovedsakelig utenlanske nettverkene med.

Og det virker som, særlig etter at t-banen begynte å gå øst-vest, at dette kanskje ikke lengre er et problem som kun var i de østlige bydelene, men det kan virke litt fra aviser og hvis man har øynene litt åpne hvis man går rundt i byen, at nok dette problemet er vest i byen.

Uten at jeg er en av de som vel er mest oppdatert på hva som foregår.

Men det virker sånn for meg.

Og at politi, politikere og journalister, mer eller mindre ignorer denne nye mafia-hverdagen, som vel i hvertfall veldig mange av de unge i Oslo, og vel i andre byer og steder i landet, lever i.

Så det virker som om de kriminelle har komplett kontroll i byene.

Og at politiet bare later som om ingenting, og sammen med politikerne, bare har noen halvhjertede forsøk på å løse problemene.

Jeg tror det er veldig som vet mye mer enn meg hva som foregår.

Og at mange norske ungdommer nok er under kontroll av i hovedsak utenlanske mafia-nettverk.

Og at de rett og slett ikke tørr å f.eks. skrive om dette på internett, eller si fra til andre, fordi disse mafia-nettverkene har forgreninger innen vanlige firmaer, som matforetninger, hurtigmat-resturanter som f.eks. McDonalds og Burger King, veldig mange av kebab-kioskene kan jeg tenke meg, vanlige resturanter og utesteder.

Sikker i telefirmaene og internettfirmaene også.

Det er vel kanskje derfor alle utlendingene gjerne vil bo i Oslo osv., fordi, ikke alle selvfølgelig, men mange eller en god del, er involvert i kriminelle nettverk, og hvis de får kontoll i Oslo, så kontrollerer jo de nettverkene, på en måte hele landet.

Iom. at Oslo er så sentral når det gjelder administrasjon og andre ting.

Det er vel ingen andre byer i landet som kan konkurrere med Oslo på så særlig mange måter, så hvis de kriminelle nettverkene kontrollerer Oslo, så er vel et såpass bra springbrett, at man mer eller mindre ganske enkelt kontrollerer resten av landet også skulle jeg tro.

Men jeg må ta forbehold om at jeg ikke er noen ekspert på hvordan situasjonen er rundt dette osv.

Jeg kjenner ikke så mange som jeg har pratet så mye om rundt dette.

Men jeg vet jo om folk som sier at Oslo er 'drittsted', og at de vil flytte til utlandet, for å komme unna.

Og det er vel ikke uten grunn at dette blir sagt.

Og jeg har jo havnet i utlandet selv, uten at jeg kan ærlig si at jeg har gjort så særlig mye galt.

Så dette er i hvertfall mitt inntrykk av hvordan situasjonen er.

Og det virker som om politiet bare later som om problemene ikke finnes, og når en sak med kriminelle som kan være vanekriminelle etc. dukker opp, så er det ofte en annen bekvemmelig sak som også dukker opp samtidig, sånn at man ikke kan hjelpe hun norske jenta som blir overfalt av 12 utenlandske prostituerte osv.

Skulle ikke politiet hatt tid til å både hjelpe henne og den som prøvde å ta selvmord?

Har de bare en politibil i hele Oslo?

Eller er det politiet som ikke har lyst til å blandes inn, fordi de er litt redde for disse kriminelle nettverkene, og finner på en unskyldning om at de måtte hjelpe en som prøvde å ta selvmord, og setter to svake grupper, de norske, og andre, som blir herjet med av folk med mafia-tilknytning, opp mot folk som prøver å ta selvmord.

Og glemmer helt sitt eget ansvar opp i alt dette.

Folk har faktisk krav til å få hjelp av politiet hvis de trenger det.

Hvis ikke har kapasitet til å gjøre jobben sin, så får de omorganisere, og klage oppover da, sånn at de blir i stand til å gjøre jobben ordentlig.

Istedet for å bare komme med tåpelige unnskyldninger.

Tenk hvis noen skulle føde, eller fikk hjerteattak, også får de høre at, nei vi kommer neste onsdag vi, du skjønner at det var en som datt på isen og brakk lårhalsen skjønner du.

Så vi tar det neste onsdag vi, får vi kan jo ikke la gamla ligge der med brudd på lårhalsen.

Det må dere vel forstå.

Men tilbake igjen.

Altså jeg synes det virker som om politet er redde for å blandes inn i saker hvor de kan risikere å tråkke de mafia-kriminelle på tærna, og dette må vel da skyldes at disse mafia-folkene har så mye makt, at politiet ikke har noe å stille opp.

Og det virker som om disse mafia-kriminelle også har pressen i lomma.

Så hva man skal gjøre da, det blir vel opp til regjeringen og justisdepartementet da.

Jeg vet ikke om de helt vet hva de driver med.

Jeg har i hvertfall sent to e-poster til politidirektoratet, som er under justisdepartementet, for tre måneders tid siden.

Angående en sak hvor jeg har blitt forfulgt av noe mafia-nettverk i Oslo og andre steder.

Men Politidirektoratet har ennå ikke svart på e-postene, og ikke engang sendt en bekreftelse på at de har mottatt dem.

Så det kan tyde på at Politidirektoratet enten ikke er kompetente nok til å svare på en e-post, eller at de har noe å skjule, i forbindelse med denne typen av problemer, eller denne spesielle saken da.

Jeg vet ikke hvor tillitsskapende jeg synes denne oppførselen fra Politidirektoratet og Justisdepartementet er.

Jeg ville vært litt urolig for at de har mistet helt kontrollen over de kriminelle nettverkene, og at de kriminelle nettverkene som egentlig har makten i Oslo og Norge.

Og at politiet, justisdepartementet og regjeringen enten ikke har vilje eller evne til å gjøre noe med dette.

Så hvis det er noen som leser dette, og det ikke er noe som foregår skult eller lukket,som jeg ikke kjenner til, så vil absolutt advare for at noe kan være veldig råttent i landet, og at man kanskje prøver å finne ut selv hva det er som foregår, fordi jeg tror ikke det er alt som foregår som man kan finne ut av å lese avisene alltid, men hvis man åpner øya, og kikker litt rundt når man er i Oslo, så er det vel ikke umulig, at man kan skjønne av dette, at ting kanskje ikke alltid er helt sånn som det står om i avisene.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter