Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. mars 2008

Arvato 32. (In Norwegian).

Da jeg jobba på den skandinaviske Microsoft-aktiveringen til Arvato Liverpool, i 2005 og 2006, så var det en dansk-somalisk dame som begynte der, i begynnelsen av 2006 vel, som het Nina Jamma vel.

Og hun var i USA på ferie husker jeg.

Så, jeg tror det var noen uker, eller en måned eller to, etter det, jeg regner med det må ha vært på sommeren 2006.

Så kom hun med noen kommentar, om at tyrkere var sinte osv.

Sånn at jeg hørte det.

Jeg tror hun til og med sa det til meg jeg.

Også gransket hun reaksjonen min.

Jeg oppfattet det sånn på henne.

At etter at hun kom tilbake fra USA, så så hun på meg med nye øyne virket hun sånn.

Det er kanskje innbilskt av meg.

Men kan det ha vært sånn at hun har hørt noe om det mafia-greiene, som jeg hadde etter meg i Norge og Europa i 2003-2005? (Og hvem vet hva som foregår nå).

Og jeg lurer på med hun med tyrkere, kunne ha ment hun kurdiske dama fra Tyrkia, Songül eller Songyl, eller hvordan det skrives, som jobba på Rimi Bjørndal i 2003, når det her startet i desember.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/riksadvokaten-iii-in-norwegian.html

Det var i hvertfall sånn det kunne virke for meg da.

At hun her, Nina Jamma, var 'in the know', som det vel heter.

Uten at jeg visste direkte hva jeg skulle foreta meg i forbindelse med det.

Fordi politiet i hverken Norge eller England, ga meg jo ikke noe hjelp.

Familie og venner ringte med rare telefonsamtaler, og de stolte jeg egentlig ikke på, når det gjaldt sånne her alvorlige ting.

Og team-leaderne og Senior team-leaderne og higher management på jobben, de dreiv med masse mobbing/trakassering og rare episoder hele tiden.

Så de stolte jeg heller ikke på.

Så jeg ventet, på at politiet skulle gi meg rettighetene mine da, men det skjedde jo ikke.

Men det var jo mye annet som skjedde.

Som jeg skrev e-post om til the Times og Nrk og VG osv.

Men nå som jeg driver å skriver på bloggen, så kan jeg jo ta med om sånne her andre ting som skjedde og.

For det her kom jeg på nå, når jeg tenkte litt over en del av tinga som har skjedd osv.

At det var kanskje litt snodig det, den episoden hvor hun Nina skulle liksom skremme meg, med si sinte tyrkere, sånn at hun trodde jeg skulle bli redd da, virka det som.

Så det virka litt rart egentlig.

Så da tenkte jeg, at jeg kunne jo ta med det her og.

Så får vi se hvor smart det er.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter