Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 23 October 2008

Her er noe jeg har skrevet om innholdet i Grandiosaen før. Var det Anniken Huitfeldt som fikk igjennom spellt-pizzaen? Sier noen A men ikke B? (N).

Grandiosa 31: Vet Anikken Huitfeldt noe som vanlige folk ikke vet? (In Norwegian).
Denne artikkelen fikk meg også til å lure på hva det var med grandiosa i Sverige osv. (Se http://nb.xiandos.info/Pizza_Grandiosa).

Vet Anniken Huitfeldt noe som ikke vanlige folk vet?

Her er artikkelen det er snakk om:

Krever sunnere Grandiosa
Arbeiderpartiet er ikke fornøyd med folkepizzaen Grandiosa.

NTB

Foto: Stabburet
Kvinnepolitisk leder Anniken Huitfeldt i Arbeiderpartiet vil gjøre ferdigmaten alle spiser, sunnere. Et av forslagene er Grandiosa med grov bunn.

Det skriver VG onsdag.

Får støtte av matministeren
– Foreldre burde selvfølgelig lage mat fra bunnen av hver dag, men hverdagen er ikke sånn. Man har ikke tid. Hverdagen er at man skal ha noe som er godt, sunt, fort og billig, sier Anniken Huitfeldt til VG.

Hun får støtte av matminister Terje Riis-Johansen (Sp) som mener forbrukerne må ta bevisste valg når de handler mat.

I tillegg til sunnere ferdigmat, oppfordrer Huitfeldt matvareprodusenter til å opplyse bedre hva maten faktisk inneholder.

– Voksne er opptatt av fettinnholdet, og det vises gjerne på innholdsfortegnelsen. Men når det gjelder barn er jeg mer bekymret for hvor mye salt, sukker og tilsetningsstoffer det er. Det tror jeg mange foreldre lurer på, sier Huitfeldt.

Publisert: 04.07.2007 - 07:33 Oppdatert: 04.07.2007 - 08:47

Og i debatten etter artikkelen, så stod det denne kommentaren:

'grandiosa
Skrevet av grandis, 04.07.2007 08:34
I Sverige har de grandiosa med fullkornsbunn, så er nok bare et tidsspørsmål før det kommer til Norge:-)'.


http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/03/denne-artikkelen-fikk-meg-ogs-til-lure.html

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive