Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 28. desember 2008

Om presidenter og kongelige som 'gjemmer seg'. (In Norwegian).

Jeg leser i Aftenposten, om at de kongelige i England, gjemte seg bort på Balmoral slott i Skottland, etter at prinsesse Diana døde i en bilulykke i Paris, istedet for å dukke opp i hovedstaden, hos folket som sørget da.

Det stod at Tony Blair måtte overtale de kongelige til å dra til hovedstaden:

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article2840065.ece

Og da, når jeg leste dette, så kom jeg på, at presiden Bush, i USA, også oppførte seg på en lignende måte, etter 11. september angrepet, i 2001.

At han ventet lenge med å dra til New York, men 'stakk av' i Airforce One, og ble borte i dager og uker vel.

Jeg har også lest at både Bush og de kongelige i Storbritannia viser dette 'ugle-tegnet', som kjennetegner Bohemian Groove og Illuminati osv. vel.

Så om dette kan ha vært engstelse for at noen skal finne ut at dette egentlig var Illuminati-plott, eller lignende, og at det derfor var drøying fra de kongelige og president Bush, med å vende tilbake til storbyene hvor folket befant seg, før man visste sikkert at plottene ikke ville bli avslørt, og fikk roet nervene.

Kan det være slik det henger sammen med denne drøyingen lurer jeg på her jeg sitter og skriver nå.

Det er vel kanskje mer enn man kan forlange at noen skal svare på.

Det er mulig.

Selv om det er ment å være et åpent samfunn.

Men man har vel lov å lure ihvertfall, får man håpe.

Så vi får se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter