Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 18. mars 2008

Grandiosa XI. (In Norwegian).

Ja som jeg sa så har dette ikke leksikalsk verdi. --Harry Wad (HTM) 18. mar 2008 kl. 22:27 (CET)

Hva er det du tenker på med 'dette'? Vi har jo allerede blitt enige om at vi skal ha med en seksjon om ingrediensene i Grandiosa. Så det har vi jo hatt enighet om fra før. Men du nevner ikke hva du prater om. Prater du om hele seksjonen, eller prater du om de tillegg jeg ønsker legger til for å få informasjonen i tråd med Dagbladet-artikkelen. Med vennlig hilsen Johncons 18. mar 2008 kl. 22:33 (CET)

(Dessuten Harrywad, driver du og forfølger meg, jeg ser du har kontaktet meg på diskusjonsiden min tidligere. Du spurte om jeg hadde noen forslag til prosjekter vi kunne samarbeide om: http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Brukerdiskusjon:Johncons&diff=3082098&oldid=3081551 Og da foreslo jeg Grandiosa, siden jeg har litt kunnskap om Grandiosa, siden jeg leste om at noen lurte på hva kjøttet på Grandiosaen var, i en artikkel i et gratismagasin, som jeg husker jeg leste da jeg bodde i Oslo. (Mens jeg spiste på McDonalds i Østbanehallen, rundt år 2000 kanskje, så leste jeg om dette i et gratis blad jeg fant der). Men da sa du at du ikke synes Grandiosa var interessant: http://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Brukerdiskusjon:Johncons&diff=3089036&oldid=3083507 Har du plutselig blitt interessert i Grandiosa nå da. Jeg synes det er rart at du dukker opp her, da, når du ikke er interessert i Grandiosa, spesiellt etter at du også dukket opp på diskusjonssiden min av noen anledning. Så jeg bare skriver dette, sånn at folk kan ta dette med i betraktningen, at jeg synes Harrywad oppfører seg litt bemerkelsesverdig om dette temaet. Kanskje har noen i familien som jobber i Stabburet, eller kjenner noen som ikke liker meg? Jeg tenkte jeg måtte gjøre resten av de som skriver her, oppmerksom på disse faktumene, etter som jeg lurer på om det ikke kan tyde på at Wikipedia-brukeren muligens kan være inhabil i denne sammenhengen. Hva synes andre? Er det greit å ta med slike opplysninger som dette, når man setter det i en parantes?. Med vennlig hilsen Johncons 18. mar 2008 kl. 22:43 (CET)).

http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Pizza_Grandiosa

Grandiosa X. (In Norwegian).

[rediger] Presisering
Jeg tror jeg må presisere litt her, for å forsikre meg om at det ikke er noen misforståelser.

Jeg skriver nå den aktuelle setningen med vanlig skrift, også legger jeg til forslaget til presisering med tjukk skrift. Fordi jeg synes det virker som at diskusjonen er litt avsporet. Så jeg vil gjerne bare forsikre meg om at vi snakker om det samme.

'Etter 1997 ble det i en periode brukt gelatin (basert på svin) som bindemiddel i kjøttblandingen, som en erstattning for soyaproteinen, siden Stabburets hemmelige leverandør av soyaprotein, ikke kunne tilby nok ikke-genmodifisert soya på lang sikt. [2] [3]'.

Grunnen til at jeg da tar med denne delen:

'som en erstattning for soyaproteinen, siden Stabburets hemmelige leverandør av soyaprotein, ikke kunne tilby nok ikke-genmodifisert soya på lang sikt.'.

Det er for å få med hva det står i Dagbladet-artikkelen. Sånn som det står nå, så ser man ikke at gelatinen erstattet soyaproteinen. Så jeg tenkte bare å klaregjøre om dette. Siden dette fremgår av Dagbladet-artikkelen. Så da vil Grandiosa-artikkelen vår, være mer overens med Dagbladet-artikkelen. Med vennlig hilsen Johncons 18. mar 2008 kl. 21:35 (CET)

http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Pizza_Grandiosa

Grandiosa IX. (In Norwegian).

Forresten, kanskje greit å få med seg at leverandøren av soyaproteinen er hemmelig: 'Etter 1997 ble det i en periode brukt gelatin (basert på svin) som bindemiddel i kjøttblandingen, som en erstattning for soyaproteinen, siden Stabburets hemmelige leverandør av soyaprotein, ikke kunne tilby nok ikke-genmodifisert soya på lang sikt.[2] [3]' Ble det sånn noenlunde eller? Med vennlig hilsen Johncons 18. mar 2008 kl. 02:51 (CET)

http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Pizza_Grandiosa

Grandiosa VIII. (In Norwegian).

[rediger] Nytt forslag
Nå har jeg brukt litt tid på å tenke igjenom det som står under seksjonen 'I forbindelse med oppdatering igjen', og jeg har nå kommet på følgende forslag: Nå så står det dette i teksten på artikkel-siden:

'== Ingredienser == Den nøyaktige oppskriften er hemmelig. Kjøttet på pizzaen er en blanding av storfekjøtt, vann, soyaprotein, krydre og konserveringsmiddel. [1] Etter 1997 ble det i en periode brukt gelatin som bindemiddel i kjøttblandingen.[2] [3]'.

Jeg tenker på den siste setningen. Jeg synes ikke det kommer så bra frem hva gelatinen ble brukt i stedet for. Så jeg tenkte meg litt en løsning noe lignende av dette:

'Etter 1997 ble det i en periode brukt gelatin (basert på svin) som bindemiddel i kjøttblandingen, som en erstattning for soyaproteinen, siden Stabburets leverandør av soyaprotein, ikke kunne tilby nok ikke genmodifisert soya på lang sikt.[2] [3]'

Ble det sånn noenlunde brukbart eller? Jeg selv synes det ble litt klarere hvordan sammenhengen var rundt dette med gelatinen i hvertfall. Så det hadde vært artig å høre om andre var enige eller ikke. Med vennlig hilsen Johncons 18. mar 2008 kl. 02:43 (CET)

http://no.wikipedia.org/wiki/Diskusjon:Pizza_Grandiosa

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter