Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 22. mai 2008

Ny NFF-logo på landslagsdraktene. (In Norwegian).
















NFF har designet seg ny logo, og vil kline den på landslagsdraktene, istedet for det norske flagget.

De sier at nesten ingen land har flagg på fotballdraktene.

Jeg kunne ha skjønt det, hvis denne ormen dems, var et symbol, som NFF, hadde hatt, siden de ble grunnlagt, eller deromkring.

Men de kan vel ikke bare bytte ut flagget, med et nymotens påfunn, som ikke har noe historie eller tradisjon i det hele tatt.

Og hva med skrifttypen?

Hvorfor er det liten n, med de resterende bokstavene store?

Skulle de ikke vært stor N, og resten små bokstaver?

Hvordan skal man tolke dette?

Er det noe galt i Norge?

Siden de skriver det nORGE?

Midtgardsormen, er forresten sønn av Loke, hvis jeg husker riktig, og søsken til Fenrisulven og Hel, som var den som voktet dødsriket, hvis jeg husker riktig.

Så her har vi med symboler som er linket med underverdenen å gjøre.

Så det synes jeg var litt snodig, med alt det andre som det virker som foregår i verden for tiden.

For eksempel så får ikke jeg noe hjelp, rettighetene mine er null verdt, selv om jeg kontakter alt som heter etater i Norge og Storbritannia, så er det ingen som forteller hva som foregår, i forbindelse med dette:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Lack%20of%20openness%20from%20the%20Government.

Skal jeg se om jeg finner noe om midtgardsormen også:

Midgardsormen (norrønt Miðgarðsormr) i den norrøne mytologien er den enorme ormen som omkranser menneskenes verden (Midgard).

Midgardsormen er avlet av Loke og Angerboda, og er bror til Fenrisulven og Hel. Den het opprinnelig Jormundgand, men æsene kastet ham ut i havet som omkranser verden, fordi de ville ha mer kontroll over monstrene. Der har den ligget og spist seg større og større, og ble etterhvert så stor at den biter seg selv i halen. Dermed fikk den navnet Midgardsormen, fordi den omslutter hele Midgard.

Under Ragnarok kommer Midgardsormen opp på land, og bukter seg over åker og eng. Da skal Tor kjempe mot den, og drepe den. Tor får selv sitt banesår i denne tvekampen, og dør.


http://no.wikipedia.org/wiki/Midgardsormen">http://no.wikipedia.org/wiki/Midgardsormen">http://no.wikipedia.org/wiki/Midgardsormen

Midgardsormen er kanskje ikke så kjent nå for tiden, men da jeg var snørris, så lærte jeg at den var så svær, at den kunne slynge seg rundt hele jorden og bite seg i halen, så det er tydelig at det er Midgardsormen, som vi har med å gjøre her.

På engelsk, så blir Midgardsormen, blant annet kallt 'the World Serpent':

Jörmungandr ['jœrmuŋgandr], alternately referred to as the Midgard Serpent or World Serpent, is a sea serpent of the Norse mythology, the middle child of the giantess Angrboða and the god Loki.

http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rmungandr

Midgardsormen, husker jeg, var også med i filmen 'Erik the Viking', som jeg så på Eldorado, var det vel, like etter at jeg flyttet til Oslo, i 1989.

Der var Vikingene ute og seilte til England, eller noe, og da var det storm, om natten, så så de noe, som de trodde var månen.

Som lyste opp på himmelen.

Men så var det øyet til Midgardsormen.

Selv om de kaller den, 'Dragon of the North Sea', her da, på engelsk Wikipedia, så det var litt rart, men den må vel ha vært inspirert av midgardsormen i hvertfall:

http://en.wikipedia.org/wiki/Erik_the_Viking

Her ser vi altså at britene lager filmer som heter 'Erik the Viking', osv., og alikevel, så tror, eller 'tror', Merseyside-politiet, at Erik er et jentenavn, (de skriver _Miss_ Erik Ribsskog):

http://nb.xiandos.info/Politiet_i_England

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter