Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 25. juni 2008

Var det Vesten som tapte den kalde krigen? (In Norwegian).

Walesa anklages for spionasje

25.06.2008 kl. 22:21 Kilde: VG NETT

WARSZAWA (VG Nett) Forfatterne av en nyutgitt bok mener å sitte på dokumentasjon for at revolusjonslederen var hemmelig agent på 70-tallet.

VG Nett følger

Lag din egen RSS

Av Per Øyvind Fange og Zbigniew Kuczynski

VAR VENNER: På forsiden av den siste utgaven av det polske nyhetsmagasinet Wprost er Lech Walesa avbildet i kommunistfargen rød. Dette var på den tiden da den sittende presidenten Lech Kaczynski (foran) fortsatt var hans rådgiver. Foto: Faksimile: Wprost

De siste ukene har lekkasjer fra en bok utgitt av Polens statlige institutt for nasjonalminner (IPN) skapt voldsom debatt i Polen. Forfatterne bygger ifølge nyhetsmagasinet Wprost på dokumenter fra 70-tallet som angivelig skal bevise at fagforeningslederen Lech Walesa jobbet som hemmelig agent for kommunistenes sikkerhetstjeneste (SB).

Klimakset kom da boken ble publisert mandag, samtidig som Polens største nyhetsmagasin viet stor plass til historien.

Hele bokopplaget ble revet bort på dagen, og siden har polske aviser og TV-stasjoner fortsatt å debattere saken.





http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=501033

I VG nett, i dag, så står det, at Walesa, trolig kan ha vært kommunist-spion, på tiden i forkant, at han startet fagbevegelsen Solidaritet, i Gdansk, var det vel, som vel var det første startskuddet, for opprøret mot kommuismen, som resulterte i reformer i Russland, som gikk under navnene Glasnost og Perestrojka, som betydde at Øst-Europa, startet med markedsøkonomi, og jernteppet, den strengt bevoktede grensen, mellom Øst- og Vest-Europa, fallt.

Spørsmålet er nå, om kommunismens fall, var styrt av kommunistene(?)

Var ting som Solidaritet, Glasnost og Perestrojka, 'plot', satt opp av noe New World Order, eller noe?

Var det Vesten som ønsket å ha denne strengt bevoktede grensen mellom Øst og Vest, for å slippe all mafia-kriminaliteten, som vel hadde gode kår i Warsawa-pakt landene.

Hva var det som gjorde, at Sovjet ikke slo ned fagorganisasjonen Solidaritet, med Walesa i spissen, på samme måte, som de gjorde med oppgrøret, mot kommunismen, i Tsjekkoslovakia, i Praha, var det vel, ca. 15 år tidligere, var det vel.

Dette er vel et mysterium, vil man vel kunne si.

Gorbatsjov, som startet med Glasnost osv., lever nå på tilsvarende 5000 kroner, i pensjon, i måneden, leste jeg her om dagen.

Så noe må vel være galt et sted her?

Så er spørsmålet hva som egentlig har foregått da.

Jeg skulle ønske at jeg hadde bedre svar på det, men det er nok en del som kan ha foregått i kulissene, det vil jeg nok tro.

Men nøyaktig hva som har foregått, det kan jeg desverre ikke svar på.

Men at det er noe lureri og tullball, som har vært ute og gått, i forbindelse med dette, det ville jeg nok ikke sett helt bort fra.

Så blir det spennende å se, om det dukker opp noen fler fakta i forbindelse med dette.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Prøvde å ringe Marianne fra Arvato. (In Norwegian).

Nå prøvde jeg å ringe Marianne, team-leader fra Arvato.

Men hun bare la på.

Jeg tenkte jeg skulle spørre henne om noe som foregikk på Arvato.

Men tydeligvis ikke.

Jeg kan ikke huske, at vi kranglet om noe, eller lignende, på jobben, så det må vel antagelig vært noe som har skjedd etter jobben det her da.

Det skal jeg ikke si for sikkert.

Men noe er det vel.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Tull fra myndighetene osv. (In Norwegian).

Jeg skjønner det, at jeg blir tullet med av myndighetene og familien osv.

Men jeg vet ikke hva som egentlig foregår.

Og jeg liker ikke å bli tullet med, jeg har bodd alene siden jeg var ni, og er rimelig selvstendig, og vant til å ha kontroll osv., og mistrives sterkt hvis folk driver å tuller med meg, sånn jeg er rimelig sikker på at foregår nå.

Så det er derfor jeg bruker mye tid på den saken mot Arvato/Microsoft osv., fordi, at jeg prøver å få noe kontroll her, for jeg liker ikke situasjonen, sånn den er nå, at jeg ikke vet hva som foregår, og at jeg blir tullet rundt med av myndighetene.

Og det er ikke noe verdig liv, i min bok, så det synes jeg er uverdig.

Så det er min mening.

Selv om det kanskje ikke er så interessant.

Så det får vi se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg synes også det er for ille, at man må nesten tigge og be, om å få rettighetene sine, som man har fra før.

Jeg synes ikke det hører noen steder hjemme.

Myndighetene er korrupte da, hvis de tuller med folks rettigheter.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter