Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 28. juni 2008

En annen måte å si det på. (In Norwegian).

På Arvato, hvorfor kunne nordmenn ta danske samtaler, mens dansker ikke kunne ta norske samtaler?

Dansker kunne svare samtaler på dansk.

Finner kunne svare samtaler på finsk.

Svensker kunne svare samtaler på norsk og svensk.

Nordmenn kunne svare samtaler på norsk, dansk og svensk.

Og alle fikk likt betalt, enda nordmenn da kunne få opptil tre ganger så mange telefonsamtaler, naturlig nok.

Jeg vet jeg klager mye på det her, men alikevel, og når man da skal få nesten bare danske samtaler, og blir forlangt å svare de like bra, som finner svarer finske samtaler osv., enda man som nordmann får mange fler danske samtaler, enn finnene fikk finske samtaler.

Det er mulig jeg klager mye, men jeg synes ikke det her var helt bra da.

Jeg merker det enda, i den nye jobben min, at når jeg tar forretningssamtaler, så blir jeg fortsatt sliten av å ta telefoner, men ikke av å skrive på data, f.eks.

Så jeg tror dette er noe som henger igjen enda, fra Arvato, hvor jeg ble sendt veldig mange danske samtaler, høsten 2006, så jeg trengte mange måneder, på å komme meg igjen, etter at jeg ble utsatt for en konstruert oppsigelse der, i desember 2006, så det var ikke så veldig sunt det som foregikk der, og jeg hadde noen problemer fra Norge, som gjorde at jeg var avhenging av jobben, for jeg hadde ikke så mange å be om hjelp i famlien osv., av forskjellige årsaker.

Så sånn var det.

Men jeg får prøve å tenke på andre ting og.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Hvorfor Microsoft synes det er greit å la nordmenn svare på danske samtaler. (In Norwegian).

Hvorfor jeg hadde problem med å bli sendt for mange danske samtaler når jeg jobba på Microsoft produktaktivering osv. (In Norwegian).





Hva som er populært i Norge osv. (In Norwegian).

Når man bor i utlandet, så er det ikke så lett å følge med på hva som er populært i Norge, for tiden.

Men nå har jeg gjort litt research på nettet osv., og funnet ut at det er noe som heter Ålesundlosen, som er veldig populært osv., ettersom jeg har forstått.



Så det er bra man har internett, så man kan følge med på hva som foregår i Norge osv.

Det er helt sikkert.

Er det riktig at Märtha har kongeblå kjole når hun har solgt prinsessetittelen sin som en h*re? (Pluss mer om e-post sendt til Slottet). (N).

OMSTRIDT: Prinsesse Märtha Louise vekker oppsikt på ny. Denne gangen skal hun ha samlet et knippe barn helt ned til 12-årsalderen på engleskolen. Dette bildet er fra i fjor, da Märtha presenterte første bind eventyrsamlingen «Eventyr fra jordas hjerte» på Litteraturhuset i Oslo.
Foto: SCANPIX

«Dette opplegget her er ganske spekulativt»

Märthas englebarneskole vekker reaksjoner.

SOL GABRIELLE LARSEN, RUNE MIDTSKOGEN, RAGNHILD AVDEM FRETLAND, CHRISTINE SPERSRUD HAUG, EIVIND KRISTENSEN





http://www.kjendis.no/2008/06/28/539468.html

Jeg har skrevet tidligere, at jeg tror det må være noe galt med Kongehuset.

Her fra denne Dagbladet-artikkelen, så dukker det opp en del feil jeg synes det burde være lov å sette et spørsmålstegn ved.

Feil 1:

Märtha har en kjole i kongeblå farge, enda hun har sagt fra seg prinsessetittelen sin, for at hun skal ha lov å tjene penger på å fortelle eventyr om prinsessen på erten, og drive engleskole, og skjemme ut landet og kongehuset, må man vel si, selv om Märtha kanskje ikke er oppegående nok til å skjønne det selv.

Her burde noen ha strammet opp Märtha.

Kongen og Dronningen skylder på at de har gitt henne en fri oppdragelse.

Men det er tydelig at her har Kongen og Dronningen mislykkes med oppdragelsen, synes jeg man må kunne si.

Feil 2:

Prinsessen, eller riktigere sagt, ex-prinsessen, har blitt døpt Märtha, enda hun er født og oppvokst i Norge, og i det minste har vært norsk prinsesse.

Her er det tydelig at noe er feil, når noen norske har svenske bokstaver i navnet sitt.

Her er det nok noe lureri som har foregått.

Hm.

Feil 3:

Dette er vel ikke noe feil i seg selv akkurat, men jeg har skrevet et brev, og senere en e-post, til Kongen, adressert til Slottet, hvor jeg tar opp noen av problemene i Kongehuset i dag:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/06/e-post-til-slottet-10-juni-2008-in.html

Hm. (In Norwegian).

Fler Superlambanana-bilder. (In Norwegian).


Hvordan New World Order jobber. (In Norwegian).

RE: Kan koble språkbanken opp mot Spilleautomat-sentralen i Hamar, og så kan man få de enarmede Giske-bandittene til å snakke den dialekt man ønsker?

Skrevet av cons 28.06.2008 kl. 01:27

For å oppdatere og koble dette litt sammen med den politiske situasjonen i Norge da.

Mange sier jo, at verden er styrt av en gjeng familier, blant annet Rotchids osc.

Noen sier også, at samme hvem som vinner president-valget i USA, så er alle kandidatene styrt av disse familiene.

Nå ser vi kanskje noe av det samme i Norge.

At dette New World Order/Illuminati/Bilderberger/den jødiske verdenskorr. hva heter det, konspirasjonen, mener jeg.

I min bok, så tror jeg disse er mye av det samme.

Ettersom ting jeg har lest osv.

Så ser vi hvordan de tar grep i Norge i dag.

Nå ser de, at Arbeiderpartiet, med Giske og Stoltenberg, umulig kan vinne valget de høsten, de er for upopulære.

Stoltenberg, er jo medlem i Bilderberger-group.

Så hvem er det media osv. kjører fram nå?

Siv Jensen.

Som har hull/groper i kinna, osv. enda hun ikke er så gammel, og jeg har lest hun er singel, så jeg tror noe må være galt.

Men hun er med i Bilderberger-group.

Så hun blir nå kjørt fram av media osv., som den nye statslederen da.

Sånn tror jeg det er, at Illuminati/New World Order/Bilderberger group osv., jobber i kulissene.

At når analytikerne deres, ser, at nå går det rett vest med vår ene representant, da får de på plass en ny representant, fra en annen blokk, og fortsatt har verdensregjeringen kontrollen.

Nå tok jeg dusj her, så da tenkte jeg på det.

Så da får vel folk som leser debatter osv., håpe at jeg ikke dusjer så mye i fremtiden da, hvis de ikke liker det jeg skriver.

Bare tuller.

Men vi får se hva som skjer, om noe av dette vil vise seg i fremtiden, å være riktig.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/kultur/2008/06/27/539406.html#comments_container

Enkelte kommuner vil ikke ha knallharde regler. (In Norwegian).

Knallharde regler for pengespill på terminaler


Kultur- og kirkeminister Trond Giske (Ap) innfører verdens strengeste regler for pengespill på terminaler, med maksimalgrenser for innsats, dagstap og månedstap.

kulturminister Trond Giske - strengest i verden. Foto: Arne Ove Bergo

Se også

Per Christensen 12. juni 2008 14:49

Det nye regelverket blir innført som en forskrift og trenger ingen godkjennelse fra noe EØS-organ. Norsk Tipping, som etter en lang rettsprosess sitter med monopol på driften av de «sunne» maskinene, vil sette ut noen til prøvedrift i Hamar-området allerede i sommer.

De nye reglene sikrer at spillterminalene vil være samfunnsmessig ansvarlige. De skal ikke være avhengighetsskapene, slik de gamle spillemaskinene var. Ingen skal spille seg fra gård og grunn. Bedre kontroll med spill finnes neppe i verden, sier Giske.

Frivillige organisasjoner vil ifølge Giske få en kompensasjon på 925 millioner kroner, noe som tilsvarer inntektsnivået for 2001. Til sammen i 2008 og 2009 vil frivillig sektor få 1,4 milliarder kroner.

Ikke på kjøpesentrer

Regjeringen opprettholder forbudet mot å ha de nye maskinene i dagligvarebutikker og kjøpesentrer. Ellers blir det opp til Norsk Tipping å gjør avtale med den enkelte butikk eller kiosk. Kommunene kan bruke skjenkeloven for å stanse utplassering i puber og restauranter.

Jeg tror nok det foregår andre ting i puber som har langt større følger for helsen enn de nye terminalene. Men det er jo en del kommuner som overhodet ikke vil ha disse spillmaskinene, sier Giske.

Etter hvert vil alle spillene fra Norsk Tipping bli tilgjengelige på de nye terminalene som blir selvbetjente som bankterminaler eller innsjekkingsautomater på flyplassene. Maskinene er «dumme»skjermer som alle er knyttet til en server på Hamar. Det blir all spillvirksomhet løpende kontrollert, og usunne utslag kan raskt korrigeres.

Avkjøling

Det blir heretter umulig å spille med kontanter. Alle må skaffe seg kort fra Norsk Tipping. Øver grense for hvert spill er 50 kroner, mens grensen for tap per dag er satt til 400 kroner. Ingen skal kunne tape mer enn 2.200 kroner i måneden.

Etter sammenhengende spilling i én time, slår maskinen seg av automatisk. Spilleren blir tvunget til å ta en 10 minuttenes nedkjølingspause. Det blir også mulig for den enkelte spiller, som har anlegg for avhengighet, å sette en egen lavere pengegrense. Denne kan oppheves, men først etter mange dager.

Lotteritilsynet og departementet skal på forhånd godkjenne alle spill som tilbys på terminalene. Utover pengespillene fra Norsk Tipping, kan det bli snakk om å legge inn underholdnings- og sportsspill, som ifølge Giske ikke vil skape avhengighet.

Vi har lagt oss i den øvre grensen av kontroll, for å si det slik. Tiden vil vise om det kan slakkes litt på reglene etter hvert, sier kultur- og kirkeministeren. (©NTB)





http://www.dagsavisen.no/innenriks/article354386.ece

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter