Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 10. juli 2008

I Danmark er det problemer med at negerne jager eskimoene tilbake til Grønland. (In Norwegian).

Kai Mikkelsen skrev:

§ 266 b.
Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde, hæfte eller fængsel indtil 2 år.

Har Boligforeningsbestyrelsen og de sociale myndigheder bly et vist sted eller er der tale om magtmisbrug og tjenesteforsømmelser.
Hvor langt er politiet i opklaringen af overgrebene på vore nordlige medborgere i Gjellerupparken? Foreligger der i det hele taget en anmeldelse? Er der sørget for genhusning indtil de skyldige er fundet og straffet?
Menneskeretsforkæmpere og Antiracistiske foreninger er blevet døvstumme. Ynkeligt!



Jeg har også lest om dette i Ekstra-bladet online.

Jeg synes det er merkelig, for å si det sånn, at negerne skal jage eskimoene tilbake til Grønland.

Jeg mener, at Afrika, er jo på den andre siden av jordkloden.

Eller den andre halvdel av jordkloden.

Noe slikt.

Mens Danmark, har vel hatt Grønland, som et av sine landområder, siden middelalderen, da Norge og Sverige og Danmark, gikk inn i Kalmar-unionen osv.

Så, hvorledes det kan ha seg, at negerne, eller somalierne da, kan jage eskimoene, eller grønlenderne da, tilbake til Grønland, når Grønland og Danmark, har vært i det samme riket, siden 1400-tallet, deromkring, vel, det synes jeg er litt rart.

Jeg leste også det, at somalierne, sa til grønlenderne, at de skulle ha seg tilbage, til Grønland.

Så hva som egentlig foregår, i Norden, når folk og myndighetene, bare sitter og ser på, og lar slikt skje.

Det er ganske utrolig synes jeg.

Man kan da ikke la folk som er fra den andre siden av jorden, få lov å tulle med eskimoene.

Jeg mener å vite, at eskimoene, også er danske statsborgere, i hvertfall nordiske, og at de derfor har en lovbestemt rett, til at bo i Danmark.

Og de skal ha rett til beskyttelse, mot slik behandling.

Så da, er det vel like rasistisk, om en eskimo, blir stenet, som hvis en neger, ble stenet.

Men alikevel, så reagerer visst ikke det danske politiet.

Så noe må være alvorlig galt her, for man burde vel forstå, at de samme lover, gjelder for alle mennesker.

Så hva som foregår, det kan man lure på.

Men jeg vet ikke hva man kan gjøre jeg, for å få politiet og domstolene til å gjøre jobben sin.

Det kan man lure på.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 20:09

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog





http://debat.bt.dk/index.php?id=1&view=single_thread&cat_uid=6&conf_uid=18&thread_uid=13076&page=4

alice in chains Rain When I Die

SV ber om nulltoleranse mot alkohol i parkene. Men hva med nulltoleranse mot idioti i politiet? (In Norwegian).

Anbefalt av 0

Onkel Politi sier mye rart. 10.07.08 15:27

(Svar til: Artikkel)

cons

Ikke registrert

Nå sier ikke jeg noe for eller imot, drikking i parkene.

Men jeg synes det politiet ble sitert på å si, i artikkelen, ærlig talt, hørtes helt idiotisk ut.

Onkel Politi, sier at hvis de skulle slå ned på drikking i parkene, så måtte de spanet på alle i parken, hele tiden, ellers ble det urettferdig.

Det er det dummeste jeg har hørt.

Hvordan gjør politiet det med fartskontroll da?

Da må de jo måle farten, på alle bilene, som er på veien, hele tiden da.

Hvis ikke blir det urettferdig, for de prosentene, som blir stoppet.

Hva er det med politiet da?

Det virker som at det sitter noen på opptakskontoret, til politiskolen, og bare lar idiotene komme inn.

Noe er det vel.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog







Ber om nulltoleranse for alkohol i parken

Pølser fra engangsgrill og park-kos hører sommeren til. - Med en øl eller to til, mener mange av oslos beboere. Det vil Sagene SV nå sette en stopper for. FOTO: OLAV OLSEN

SV setter foten ned for parkølen.

MARI HAUGE ÅSLAND

Bodil Chr. Erichsen er leder for Sagene SV, og skriver sammen med Reza Rezaee, representant for SV i Sagene bydelsutvalg, en kommentar i dagens Aftenposten om drikking i parkene som et økende problem i hovedstaden.

Bodil Chr. Erichsen er leder for Sagene SV

Parkene er partysoner

- I og med at byrådet ikke tar opp denne problematikken, ser vi oss nødt til å gjøre det. Stadig flere barnefamilier velger å ikke oppsøke parkene i byen, fordi de domineres av unge voksne som drikker. Parkene skal være for alle. Noen av parkene er blitt rene partysoner, sier Erichsen.

Hun er bekymret for utviklingen, og mener å se mer alkoholbruk i parkene nå enn før.

- Folk drikker for mye, og i for mange timer i strekk. Det må vi begrense. Og det later til at flere drikker nå enn før. Det tror jeg har sammenheng med både økonomien, som har blitt bedre, at alkohol har blitt mye mer tilgjengelig enn før, dessuten er det trendy. Å drikke til alle døgnets tider framstår som verdensvant og sofistikert. .

- Vet ikke om forbudet

I tillegg synes hun at det virker som om dagens unge parkbrukere ikke en gang vet at det er forbudt å drikke alkohol i parkene.

Det fremgår nemlig svært klart av alkoholloven §8-9, som lyder:

Det er forbudt å drikke eller servere alkohol med mindre det foreligger bevilling til dette, og selv om dette skjer uten vederlag, på gate, torg, vei, i park eller på annen offentlig plass.

- Gruppene som oppsøker parkene har dessuten blitt mer ensartet de siste årene. Det er stadig færre eldre i parkene, som domineres av disse unge voksne med pene vinglass – og alt er jo veldig rolig i starten, men så sklir det ut etter et par timers tid. Det må vi begrense, og at politiet håndhever forbudet strengere, tror jeg er den beste løsningen, sier Erichsen.

- Ikke alvorlig problem

Men hovedstadens politi har et ganske annet syn på saken enn Sagene SV:

- Nei, drikking i parkene er ikke noe stort problem, byen sett under ett. Det kan være enkelte områder som stikker seg ut, men det er altså ikke noe stort eller alvorlig problem, sier Geir Tveit, politioverbetjent ved Grønland politistasjon.

Han forteller at politiet i Oslo ikke har nok ressurser til å stoppe alle som bruker alkohol på offentlig sted fra å gjøre det:

- Dersom vi skulle stoppet alle, og gjort det på en rettferdig måte, måtte vi hatt veldig mye ressurser - for da måtte vi jo sittet og spanet kontinuerlig på alle parkene, sånn at alle som faktisk drakk i parken fikk bot. Tenk om det satt 10 stykker i parken og drakk, men akkurat da vi kom, var det bare to som drakk, og så fikk kun de to bot - det ville vært urettferdig. Det sier seg selv at dette ville blitt fryktelig dyrt, og umulig å gjennomføre praktisk.

- Mer drikking for 25 år siden

Men Tveit blir alvorlig igjen, og understreker at politiet ikke tar lett på denne saken, og setter inn ressurser når det kreves. Hvis parkselskapene blir høylytte og varer ut i de sene timer, til sjenanse for naboer, griper de selvfølgelig inn. Det samme hvis folk har fått i seg for mye alkohol, slik at de sovner eller blir voldelige.

- Men når Erichsen sier at dette er et problem som er "stadig økende", da forstår jeg ikke hva hun mener, sier Tveit, og legger til:

- Jeg har vært politimann på Grønland siden 1981, og jeg skal love deg at det var mye mer drikking i parkene for 25 år siden enn det er i dag.

Store forskjeller fra by til by

Både i Stavanger og i Trondheim kjenner politiet godt igjen hovedstadens problemer med utstrakt bruk av alkohol i parkene. Situasjonen er omtrent den samme i de to store byene som i Oslo:

- Vi får ikke spesielt mange klager av denne typen. Noen er det jo, men det er helst fra strøk litt utenfor byen. Bråk og festing i parkene i sentrum er sjelden, sier leder for ordensavsnittet ved Bergen sentrum politistasjon, Øystein Frotaule.

- Bruk av alkohol i parker skjer daglig, og dette er noe som politiet i Stavanger følger med i. Dessverre har vi ikke mulighet til å prioritere dette, men vi prøver så godt vi kan, sier stasjonssjef ved Politihuset i Stavanger, Henry Ove Berg.

I Bergen og Tromsø kjenner de derimot ikke spesielt godt til problemet med alkohol i parkene:

- Vi bruker veldig mye ressurser på drikking på offentlig sted, men å holde en nulltoleranselinje er i praksis umulig, sier Jostein Moan, leder for den operative styrken ved politihuset i Trondheim.

- Nei, alkoholbruk i parkene er ikke noe problem her i Tromsø, forteller leder for ordensavsnittet ved politihuset i Tromsø, Øyvind Mork.

Les kronikken fra Erichsen og Razaee i dagens Aften!





http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article2532627.ece

PS.

Jeg så, når jeg leste igjennom det nå, at jeg leste litt feil, om hva politikonstabelen sa.

Men det både konstablen og journalisten viser, er at de ikke vet hva begrepet 'nulltoleranse', betyr.

De tror nulltoleranse, betyr, at det ikke skal være noe drikking i parken i det hele tatt.

Men det er ikke det det betyr.

Nulltoleranse, betyr, at politiet, ikke skal tolerere/akseptere, noe drikking i det hele tatt, som de kommer over/ser.

Hvis de ser noen som drikker vin eller øl i parken, så skal de tømme ut flaska.

Sånn som jeg husker at de gjorde, i Drammen, på Bragernes Torg, i 1990, da jeg bodde i Oslo, men tok en tur til Drammen, og var så vant til russetid osv., så jeg satt på Bragernes Torg, og drakk en øl.

Og da kom det plutselig to konstabler, og helte ut ølen min.

Jeg fikk helt sjokk, jeg så dem ikke, de kom bakfra, som det vel fortsatt heter.

Jeg var sammen med søstra mi, og venninna hennes, Cecilie Hyde, og vi bare satt på torget, og slappa av, og venta på bussen kanskje.

Så kom det en lokal politikonstabel, og tømte ølen min opp ned, foran trynet på meg.

Det var ikke så artig egentlig.

Men sånn er det.

Men det er i hvertfall det nulltoleranse betyr.

At når politiet i Drammen, så at jeg satt på torget, og drakk en øl, på offentlig sted, så må de tømme ut ølen da, som de gjorde.

Og det er dette SV mener, at hvis politiet, kjører forbi Sofienbergparken, f.eks. i Helgesens gate, eller hva de gatene heter igjen, og ser en som sitter og drikker øl da, så skal de gjøre som politiet i Drammen, i 1990, og helle ut ølen.

Det betyr ikke, at de skal sitte oppå taket, til kebabsjappa der, og spane med kikkert mot parken, og så løpe og arrestere alle som drikker.

Nei, det betyr at de skal hele ut ølen, for de som de kommer over.

De skal ikke ha noe toleranse, for drikking på offentlig sted, som de observerer.

Det er det nulltoleranse betyr.

Så politiet og Aftenposten, får kanskje kjøpe seg en ordbok da, eller finne seg en ny jobb.

Noe sånt.

Kaiser Chiefs - Ruby

Den norske ambassaden i London redd for tyskerne? (In Norwegian).

Nå kom jeg på noe som hendte, for litt over et år siden.

Og det, var at, jeg dro til det norske konsulatet, her i Liverpool, angående det, bl.a., at det engelske politiet, ikke svarte på telefonene mine, osv., saksbehandleren der.

Uten å forklare, så ga hun konsul-dama, eller hvordan man skriver det, hun ga meg telefonen, for å prate med 'Vermer', som jeg skjønte det.

Hun var jo britisk, hun norske konsul-dama.

Det hun prøvde å uttale, var 'Øvermo'.

Så jeg var veldig forrvirret, så jeg svarte på engelsk, for jeg trodde jeg skulle prate med konsulen kanskje, som het 'Vermer', eller 'Wermer', eller noe utenlandsk noe.

Noe sånt.

Jeg klarte ikke helt å skjønne på hun konsul-dama, hva som egentlig skjedde.

Dette var vel i mars, eller april, i fjor.

Og jeg hadde nettopp begynt å jobbe, som Company Researcher, for et britisk firma.

Jeg hadde ikke så mye kontakt med familie, venner, eller bekjente på den tiden, for jeg hadde hørt i Norge, at jeg var forfulgt av 'mafian', osv i 2003.

Og i 2005, så var det noen som skulle myrde meg, men jeg kom såvidt unna, på gården til onkelen min, i Larvik.

Jeg hadde kontaktet politiet, for å høre med de, hvordan man burde gå frem, hvis man mistenkte at noen i familien, var under kontroll av kriminelle, som jeg mistenkte.

Siden, at jeg tenkte, at i sånne tilfeller, når man var forfulgt av noe mafia, og forsøkt drept, og når man mistenkte, at familien var under kontroll av kriminelle.

I sånne tilfeller, så tenkte jeg, at det var smartest å få politiet involvert, sånn at dette ikke bare foregikk i år etter år, denne trusselen, fra kriminelle osv., som det virket som, for meg, at foregikk.

Det eneste holdbare, syntes jeg, var å få politiet involvert, og ordne dette, på en åpen måte da, sånn at man fortalte åpent hva som foregikk osv., sånn at det ble kjent, hvis ikke, så ville det bare fortsette, tenkte jeg.

Og det var vel ikke noe artig.

Så jeg prøvde å få hjelp/råd fra politiet da, om hva man skulle gjøre, i sånne situasjoner.

Politiet svarte ikke.

Så da ventet jeg, på at de skulle svare, og gi råd, om hvordan man skulle takle sånne situasjoner.

For det mente jeg, at man hadde rett til å få hjelp til.

Og jeg mente også, at det ville være det eneste holdbare.

Så da ventet jeg på råd fra politiet da.

Kripos, that is.

Men tiden gikk, og det drøyde og drøyde, uten at man fikk noe svar.

Men jeg fikk meg nå en ny jobb da.

Så vanligvis, så var jeg litt skeptisk, for det her mafia-greiene, da jeg svarte telefonen, og hadde hemmelig telefonnummer vel, hvis jeg husker riktig.

Men nå begynte jo hun sjefen min, i det britiske firmaet, å ringe hjem til meg.

Så da måtte jeg slutte, å si 'hello'.

Da måtte jeg si, 'Yes hello, this is Erik speaking'.

Så det sa jeg, da hun konsulat-dama, satt meg til å snakke med Vermer da, eller Wermer.

Som senere i samtalen, viste seg å være en norsk dame, ved den norske ambassaden i London, som het Øvermo.

Jeg forklarte hva det gjaldt.

Det var problemene hos Aravato.

Hvor skandinaviske folk, ble brukt som slaver, vil jeg si, og jeg også tror, at nordiske damer ble utnyttet.

Det var ulovlige ledelsesmetoder, og organisert trakassering osv.

Og jeg var bekymret, for en kollega, som plutselig ble 'home sick', i et par måneder.

Men dette tok jeg ikke opp direkte, for det kunne jo være at hun bare var sykmeldt og.

Hvem vet.

Jeg holdt meg til fakta, det jeg visste sikkert.

Og jeg forklarte, at det engelske politiet, tullet med meg, og sendte meg til Citizens Advice Buraux, enda det var lovbrudd, som jeg hadde dokumenter om.

Continous Harassment, (og også ulovlige ledelsesmetoder, straff/negativ forsterking).

Så spurte Øvermo da, hvem som eide dette firmaet, Arvato da.

Jeg forklarte at det var Bertelsmann.

Så spurte Øvermo, hvilket land Bertelsmann, var fra.

Jeg forklarte, at de var fra Tyskland.

Og da, merket jeg, at Øvermo, reagerte.

Da hadde hun fått nok tror jeg.

Ikke nok, med at det var briter involvert. (Arvato Services Ltd., det engelske politiet, og de engelske vikarbyråene Randstad og Gap osv., som mange skandinaver var ansatt gjennom der).

Og amerikanere. (Det var Microsoft sin skandinaviske produktaktivering, drevet av Arvato).

Og også tyskere. (Det tyske konsernet, Bertelsmann, eier Arvato).

Og da skjønte jeg, at hun liksom gulpa, og sa inni seg, oj, og ble litt redd da, virket det som, for meg.

At da ble det for mange land.

Og det var etter at jeg sa Tyskland, at hun Øvermo reagerte.

Så jeg lurer på, om norske myndigheter, er redde for Tyskland?

Ennå?

Det er jo over 60 år siden, at Tyskland har gått til krig, sist.

Så hva det er som foregår, det vet ikke jeg.

Men vi har jo noe som heter det bayeriske Illuminati da.

Om det kan være de som har så stor innflytelse?

De virker det som, at leser på bloggen min og.

Hvis man kikker på en av postene, fra i går, eller forgårs.

Men hva nøyaktig som foregår, det vet ikke jeg.

Men det vet kanskje hun Øvermo.

Det får man vel håpe.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Hvis jeg skulle forklare, hvordan hun britiske dama, på det norske konsulatet i Liverpool, sa det navnet, Øvermo.

Så vil jeg si, at hun sa, Vø-mø.

Så da skjønte jo ikke jeg så mye.

Hun sa ikke at jeg skulle få prate med ambassaden.

Hun sa bare at jeg skulle få prate med Vø-mø.

Også ga hun meg telefonen.

Så skrev jeg opp navnet også da, 'Wermer', skrev jeg vel, for jeg trodde det var noe sånt hun britiske dama ved det norske konsulatet sa da.

(Jeg ringte forøvrig mange ganger, til konsulatet, før jeg fikk avtalt time.

De ba meg hele tiden ringe tilbake, fordi jeg ringte før kl. 15, og fordi hun ikke var på jobb osv.

Hun het vel, ja hva het hun da.

Det samme som en kjent britisk skuespillerinne.

Liz Hurley.

Så om det var noe tullenavn.

Hvem vet.

Kanskje det var et tullenavn, som det var meningen, at jeg skulle reagere på?

Nå har vel ikke jeg, som nordmann, navnet Elisabeth Hurley, eller Liz Hurley, like langt fremme i bevisstheten, som en brite ville ha hatt det.

Og for alt hva jeg vet, så kan vel Hurley, være et vanlig britisk navn.

Og det samme har skjedd, med IPCC, som sender e-poster, fra Peter Crouch, osv.

Men jeg kan jo ikke vite, om det er flere ved samme navn, eller om det er lure-navn.

En advokat, fra Morecrofts, som var min Duty Solicitor, via CAB, i februar i fjor.

Hun het Elly Pool.

Og det blir nesten som L-pool.

Liverpool, that is.

Altså byen Morecrofts er i.

Så jeg lurer litt på de navna, men jeg skjønner ikke helt hva man er ment å gjøre, når man hører sånne rare navn, man må vel bare gå ut fra, at det er flere som heter det samme, jeg vet ikke helt hva man eller skulle gjøre.

Men om hun konsulat-dama, var selve konsulen, eller hva hun var.

Det skal jeg ikke si.

Jeg er ikke så vant til å ha med konsulater, eller ambassader, å gjøre, og jeg fikk ikke oppgitt noe tittel, kun navn.).

Så jeg var litt stresset, under samtalen, med Øvermo, må jeg vel si.

Siden Hurley, hadde sagt, at hun het Vø-mø.

Så skulle jeg skrive ned navnet da.

Så sa hun jo Øvermo.

Men dette språktullet, hadde gjort meg litt stressa osv.

Så jeg skrev vel da først, Øvermø, siden hun Hurley, sa Vø, og så _mø_.

Men det ble jo litt feil på norsk.

Mø, that is.

Så da ble vel ikke Øvermo, så glad, når jeg sa navnet hennes som Øvermø.

Men Øvermo, det høres litt tungt ut på norsk, synes jeg.

Øver, høres noe byråkratisk ut, synes jeg.

Jeg synes ikke det navnet høres ordentlig ut.

Jeg synes det høres litt kunstig ut.

Men det er mulig det er jeg som roter.

Det er mulig.

Vi får se.

Mer om problemer med Kongefamilien, og om tannpastaen på badet til Solveig, telegrafisten, på Scandinavian Star. (In Norwegian).

Nå blir dette litt søkt kanskje, men Dagbladet skriver, at en dansk Ninja-kriger, har kommet med trussler, mot den svenske kronprinsessen.

http://www.kjendis.no/2008/07/10/540503.html

Nå blir dette litt dumt kanskje, men kanskje jeg skulle kontakte han Ninja-krigeren, og høre om han kan hjelpe meg, med problemene i det norske Konghuset, med at de kongelige ikke oppfører seg så veldig kongelig lengre, og at de har roller i pornofilmer osv., som jeg har sett på noen 'tracking-cookies', som jeg har på bloggen min, om at det blir søkt på Google, på 'Mette-Marit gruppesex'.

Det er jo kjent, at Mette-Marit, har spillt i en pornofilm, i sin utagerende periode.

Dette er den såkalte Mette-Marit videoen.

Men hvis det viser seg, at denne videoen, er en hardporno, gruppesex-film.

Fysj og fysj.

Hva med den neste dronningen vår, etter Mette-Marit.

Dronning Ingrid, hvis jeg har skjønt det riktig.

Så skal hun oppleve, at noen, sprer hardporno-filmer, med gruppesex, med moren hennes, og legger ut filmen på internett, på Piratebay, eller et lignende sted da, for eksempel.

Også skal hun være Norges dronning-regent.

Nei det høres ikke bra ut, det scenariet, synes jeg.

Og da synes jeg, at Kongen, har sviktet sin rolle, siden han ikke reagerte, og reflekterte, angående denne gruppe-sex pornofilmen til Mette-Marit, før de kongelige godkjente bryllupet.

Det synes jeg er for dårlig, rett og slett.

Her tar jeg opp mer om dette, og også de andre problemene i Kongehuset, på et dansk debattforum, siden jeg har klart å bli sperret, fra de norske debattforumene, uten at jeg ærlig talt, kan si, at jeg har gjort noe særlig mye galt, på disse debattforumene.

Så jeg lurer litt på hva det egentlig er som foregår.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er mer om det brevet, og e-poster, til Kongen, som jeg har skrevet om, på den danske avisen BT's debattforum:

Har kongen i Norge mistet vettet?

Jeg har hatt noe problemer, med Sivilombudsmannen, osv., i Norge, og da sa de, at problemer med departementene, i Norge, det var Kongen i Statsråd, sitt ansvar, å løse.

Jeg mente nå det, at dette var litt tøysete sagt, av Sivilombudsmannen, ettersom de kongelige, vel, nå tildags, vel ikke lengre, har så mye formell makt.

Men jeg tenkte at jeg kunne jo gjøre et forsøk alikevel, siden Sivilombudsmannen, begynte å henvise til Kongen, så kunne jeg kanskje forsøke å skrive et brev, tenkte jeg, hvilket jeg gjorde.

Så fikk jeg ikke noe svar på det brevet.

Så ringte jeg Slottet, i Oslo, og de sa at det var mulig å sende en e-post, til arkivet, hos Slottet.

Så sendte jeg en e-post da, men så fikk jeg ikke noe svar.

I mellomtiden, så hadde jeg også pratet mer, med min mormor, Ingeborg Ribsskog (født Heegaard), som er fra Danmark, men som har bodd i Norge, siden like etter krigen.

Og hun fortalte meg, at et sølv ølkrus, fra 1700-tallet, som jeg fikk til min 34 årsdag, hadde vært hos familien Gjedde, på hennes morsside, i en herregård, som heter Højris, på Mors, på Jylland.

Og at denne familien Gjedde, var veldig fin, gammel dansk adel da.

Det var hennes oldemor, Maren Gjedde, og hennes familie, som hadde hatt det kruset da.

Og det var visst minst like fin familie, som de nyere tyske adelsfamiliene, som Løvenskiold osv., sa bestemor.

Jeg regner med at hun pratet om Norge da, det er mulig.

Så da tenkte jo jeg, at siden det er så mye rart, som foregår, i det norske Kongehuset.

Og siden, at det virker kanskje litt uhøflig, av en vanlig nordmann, å klage så mye på kongehuset, som jeg har gjort i poster på debattforum osv.

Fordi, det virker for meg, som at ingen i Norge, tar ansvar, å setter grenser, for hva Kongefamilien kan gjøre.

De gjør så mye rart, og ukongelig, vil jeg si, men ingen sier fra.

Så jeg tenkte jo da, at siden Norge, etter svartedauen osv., som vi kaller det i Norge, pest, i Middelalderen.

Etter dette, så har vel ikke Norge hatt så mye adel.

Så da tenkte jeg, at siden bestemor, var fra en så fin gammel dansk adel, fra Skåne osv., da det var dansk, så var det kanskje i orden, at jeg sa fra litt til Kongen da.

Siden, at selv om jeg ikke har noen norske adelige i familien, så har i hvertfall bestemor, noen fine nordiske adelige da.

Så da tenkte jeg, at jeg kunne jo si fra litt jeg da, siden ingen andre i Norge gjør det.

Så tenkte jeg nå, at jeg kunne jo skrive om dette, her på et dansk debatt-forum, siden jeg henviser til bestemors danske familie hele tiden, i e-posten til Kongen.

Så har sikkert dansker, mye mer greie på slikt, enn meg, så kan kanskje noen si fra, om jeg gjorde det riktig, at det var i orden, at jeg sa fra til Kongen, på den måten jeg gjorde, når ingen andre gjorde det.

Jeg tenkte jeg fikk skrive om dette her, siden jeg trekker frem bestemors danske familie, i e-posten til Kongen da.

Så får jeg høre det, hvis det var helt galt det jeg skrev, tenkte jeg.

Så får man håpe det er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her følger den e-posten til Kongen:

From: eribsskog@gmail.com Erik Ribsskog
To: arkivet@slottet.no
Date: Sun, 6 Jul 2008 06:25:33 +0100
Subject: Fwd: E-post i forbindelse med brevet jeg sendte tidligere i år, angående problemer med Justisdepartementet etc.

Hei,

jeg kan ikke se at jeg har mottatt noe svar på denne e-posten ennå, så
derfor prøver jeg å sende
den på nytt.

Jeg skjønner jo det, at jeg sendte e-posten til arkivet deres, men jeg synes
nå jeg burde motta noen
form for svar uansett.

Men nå vet jeg jo det fra før, at det er en del problemer hos dere.

Nå virker det kanskje uhøflig av meg, en vanlig kar, å si fra hva som er
riktig og galt i Kongehuset.

Men nå har det seg sånn, at bestemoren min, som er fra Danmark, har fortalt
meg, at i familien vår,
eller hennes da, på morsiden hennes, så er hun fra blant annet en familie,
som heter Gjedde.

Og det var visst en gammel dansk, eller skånsk, adelsslekt, skjønte jeg på
henne, og det har jeg også
sett på internett, og lest om en som het Ove Gjedde, som er i den familien
osv., og det har også bestemor
pratet om.

Og, siden at det virker som at det er noe konstitusjonelle problemer i
Norge, av noe slag, siden ikke
Statsministeren eller noen, sier fra til Kongen, om at han må skjerpe seg
litt, siden jeg synes som,
at han har mista litt av vettet og styringa, må man vel si.

Jeg tenker spesiellt på dette, med at man ikke sa fra, om Kronsprinsessens
brokete fortid, før tre dager
før Kronprinsbryllupet.

Og da hadde vel ikke folk i landet, noe mulighet, til å si hva de mente om
denne fortiden, som det har
vist seg, inkluderer (gruppesex)-pornofilm, narkotikabruke, og utagerende
festing osv, osv.

Jeg tenkte da, hva hvis KGB, får tak i denne gruppesex pornofilmen med
Kronprinsessen, eller hva det
er.

Så bruker KGB denne filmen, som et pressmiddel, for eksempel i forbindelse
med en forhandlingssituasjon,
om delelinjen i Barentshavet.

Jeg mener at man burde da skjønne, at slikt ikke går ann.

Og hva med Prinsesse Märtha, som har solgt prinsessetittelen sin, som en
hore, som man vel sier.

Og forteller eventyr på danskebåten, og har engleskole, hvor voksne og barn,
lures til å betale i dyre dommer,
for å prate med disse engelene da.

Man kan da ikke holde på sånn!

Så da tenkte jeg, at siden bestemor var fra en slik fin adelsfamilie, om
ikke norsk, så i allefall nordisk.

Og siden hun har bodd i Norge siden like etter krigen, så tenkte jeg, at det
var det var vel kanskje greit,
at jeg sier fra litt, siden jeg også har arvet et sånt ølkrus, fra
1700-tallet, som har vært hos denne adels-
familien.

Så da tenkte jeg, at da, siden det var snakk om noe gammel, nordisk adel,
visstnok, og siden det vel
ikke er så mye adel i Norge, etter vikingetiden og svartedauen osv., hvis
jeg husker riktig fra skolen.

Så tenkte jeg, at da var det kanskje greit da, at jeg prøvde å si fra litt,
når Kongen tydeligvis har mistet
litt av vettet og styinga, og ingen andre tydeligvis gjør noe med dette.

Så da var det kanskje greit hvis jeg prøvde å bidra litt, med å gjøre min
del, i forbindelse med å prøve
å si fra om dette da.

Så da synes jeg egentlig ikke det er så uhøflig, da er det mer, at jeg
prøver bare å bidra til å prøve å
si fra litt om disse problemene, når ingen andre gjør det.

Jeg prøver bare å være litt ansvarlig, når tydeligvis ingen andre er det, så
håper jeg at man skjønner
at det kanskje ikke er så uhølig da, selv om det kanskje virker sånn.

Så da håper jeg det er i orden, og beklager hvis jeg er litt krass!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

---------- Forwarded message ----------
From: Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>
Date: Jun 10, 2008 11:50 AM
Subject: E-post i forbindelse med brevet jeg sendte tidligere i år, angående
problemer med Justisdepartementet etc.
To: arkivet@slottet.no


Hei,

jeg ringte tidligere i dag, og snakket med Reidun Nordberg, angående et brev
jeg sendte,
tidligere i år, angående noe problemer med Sivilombudsmannen og
Justisdepartementet.

Sivilombudsmannen, sa at jeg måtte ta opp problemene med Kongen i Statsråd,
og det
synes jeg var til flåsete sagt, fordi det var vel mer i gamle dager det, at
Kongen hadde mer
formell makt, mener jeg i hvertfall å ha fått med meg fra skolen osv.

Men jeg var jo litt oppgitt da, over det her embedsverket, så jeg sendte nå
et brev uansett.

Og det var til og med dårlig blekk på printeren, men jeg var ganske så
oppgitt over problemene
med departementet det gjaldt, og Sivilombudsmannen osv. da, så det ble til
at jeg sendte
brevet uansett.

Det var kanskje litt dumt, siden det var dårlig blekk.

Så jeg skjønner jo det, at jeg ikke fikk noe svar da.

Men da tenkte jeg, at jeg kunne jo sende en e-post i steden, siden jeg ikke
har klart å motta
noe svar, så det var derfor jeg ringte idag.

Så da bare kopierer jeg det brevet inn i e-posten her, så får jeg håpe det
er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her følger det nevnte brevet:

Erik Ribsskog
Flat 3
5 Leather Lane
Liverpool 14. mars 2008
L2 2AE



Kong Harald
Det Kongelige Hoff
Det Kongelige Slott
N-0010 Oslo
Norway




PROBLEMER MED DEPARTEMENTENE

Jeg mottok et brev i dag, fra Sivilombudsmannen, angående noen problemer
med at departementene ikke har svart på henvendelser fra meg osv.

Sivilombudsmannen, skriver, at klager på departementenes vedtak, tas opp
med Kongen i statsråd.

Nå regner jeg med at dette gjelder manglende svar på henvendelser også.

Nå er ikke jeg i Norge for tiden, siden jeg måtte flykte derfra, så derfor
sender jeg et brev, siden det står at det du som tar opp de aktuelle
problemene med departementene osv.

Jeg var litt i tvil om jeg skulle skrive til deg.

Jeg husker jeg stod vakt ved åpningen av Stortinget, i 92, og da husker
jeg at jeg kikka inn i bilen til deg og Kronprinsen, og da synes jeg du
kikka litt stygt tilbake.

Så jeg var ikke så sikker på om jeg kom til å få hjelp, siden du så litt
sinna ut synes jeg.

Og jeg har også skrevet på nettet, om kona di f.eks., som jeg husker noen
medsoldater i militæret, sa skjelte ut en soldat som bare hilste blidt på
hu.

Og han sønnen din, har jeg vel skrevet at så ut som en gangster nå, med
det skjegget.

Og jeg har vel skrevet det, at en kamerat, sa at han sønnen din var ram
på å rappe vinflasker i kjellern din.

Og hun svigerdatra di, har jeg vel skrevet, at mer eller mindre ei mafia-
hore som har spilt inn pornofilm.

Og datra di og svigersønnen din, har jeg vel mer eller mindre skrevet at
er en gjeng døgenikter.

Og jeg har vel skrivd om da du var på sykehuset, og hvorfor hallo-dama
på TV, så så sjokka ut, våren/sommeren 2005, da du hadde operasjon på
sykehuset.

Og jeg har vel også skrevet om, at hvorfor hu svigerdatra di, ventet til
tre dager før bryllupet, med å offentliggjøre om sin fortid.

Hadde landet da noen mulighet til å avlyse bryllupet osv?

Og hva hvis KGB får tak i pornofilmen som svigerdattra spilte inn?

Hvordan skal det gå for landet da?

Det er vel ingen som tørr å si imot Russland da?

Hvis dem truer med å spre pornofilmen om Mette-Marit på nettet?

Disse tingene, har jeg skrevet om på nettet.

Så jeg var som sagt ikke sikker på om jeg skulle skrive til det, angående
de problemene med at jeg måtte flykte fra Norge osv., og som de
departementene dine ikke gir meg noe hjelp med.

Enda jeg har vært en ærlig sjel hele livet, og har aldri gjort noe
kriminellt.

Men han faren din, husker jeg var en blid kar, når han var på besøk i
Larvik på 70-tallet.

For muttern dro vårs med for å kikke.

Men nå er det bare tull skjønner jeg.

Så det var synd at han døde såpass tidlig, og at han ikke hadde ei kone
som levde lengre, og kunne hjelpe han med familien osv. i Norge.

Men sånn er det vel.

Det er vel ikke alltid man kan være like heldig.

Men jeg sender dette brevet uansett jeg, selv om jeg har skrevet på
nettet, siden Sivilombudsmannen forklarer at det du som driver med
klager som skal tas opp med departementene osv.

Så håper jeg dette er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 17:27

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Øhh....

Javel ja...

Du må meget undskylde, men jeg kan ikke helt forstå hvad det er du vil debattere...

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ulla Liebmann d. 09/07/2008 Kl. 17:30

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Det startede med sølvkrus i 1700 tallet og så endte det med en klage i 2007

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: mccain d. 09/07/2008 Kl. 17:33

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

mccain skrev:

Det startede med sølvkrus i 1700 tallet og så endte det med en klage i 2007


Ja,tiden flyver afsted.Det er vanskeligt at folge med.

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: henning d. 09/07/2008 Kl. 17:37

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Ja det jeg lurer på, er hvordan man bør gå frem, når det gjelder, å ta opp slike problemer, i Kongehuset osv.

Om det er i orden å sende slike brev og e-poster.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 17:37

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

henning skrev:

Frame1
Ja,tiden flyver afsted.Det er vanskeligt at folge med.



Og med den behandlingstid der er på klager i det offentlige, så går der nok lige 300 år mere før der kommer en afgørelse..

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ulla Liebmann d. 09/07/2008 Kl. 17:38

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

johncons skrev:

Ja det jeg lurer på, er hvordan man bør gå frem, når det gjelder, å ta opp slike problemer, i Kongehuset osv.

Om det er i orden å sende slike brev og e-poster.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



Tror du ikke at det var bedre at du oprettede dette emne i et norsk forum?

Der er nok mere råd og vejledning at hente, men du kan jo være heldig at Kong Harald svarer dig.

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ulla Liebmann d. 09/07/2008 Kl. 17:39

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Hvad søren!
Jeg troede kun Johncons diskuterede margarine!

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Vivi Hansen d. 09/07/2008 Kl. 18:21

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Hvad..??Kan johncons ikke lide margarine.???

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: mccain d. 09/07/2008 Kl. 18:34

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Jeg syns godt indlæget kunne have været længere

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Slagterhunden d. 09/07/2008 Kl. 18:36

Klag over dette indlæg

Antal indlæg: 36 - Sider (4): [1] 2 3 4



Re: Har kongen i Norge mistet vettet?

johncons skrev:

Ja det jeg lurer på, er hvordan man bør gå frem, når det gjelder, å ta opp slike problemer, i Kongehuset osv.

Om det er i orden å sende slike brev og e-poster.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



Johncons/Erik Ribsskog

Sandheden er, at vi ikke fatter hvad du skriver om.
Det gør den norske konge sikkert heller ikke.

Et godt råd, måske. Skriv lidt kortere breve.
Spar lidt på hele familietræet, og forvent ikke noget svar fra Kongehuset.

Hvorfor skriver du ikke til de norske aviser?
Jeg er sikker på at kongehuset læser avis en gang imellem.
-Og hold det på et kortere plan.

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Lili Sørensen d. 09/07/2008 Kl. 18:58

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Ulla Liebmann skrev:

Frame2

Tror du ikke at det var bedre at du oprettede dette emne i et norsk forum?

Der er nok mere råd og vejledning at hente, men du kan jo være heldig at Kong Harald svarer dig.



Jo, det ville måske ha vært en god ide.

Men jeg har hatt problem med, at det jeg har skrevet, har blitt sensurert, og at jeg har sperret fra de norske debattforumene.

Det har vært, vil jeg si, trakassering og sensur, på VGD, Debattcentralen, og Veggavisen, i Norge.

Skal jeg se om jeg finner noen linker om det.

Og nå var jo denne post, angående, å be dansker om råd, siden jeg lurer på, om dansker har god greie på dette, med de kongelige osv.

Så da lurer jeg på, om det ikke er like smart, å poste på et dansk forum da, siden jeg gjerne ville be om råd, og at jeg har blitt sensuert bort, fra de norske, new world order (vil jeg si), debattforumene.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er noen linker angående de nevnte problemene:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Thor%20Gjermund%20Eriksen%20Konserndirekt%C3%B8r%20A-Pressen

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/06/e-post-til-aftenposten-12-juni-2008-in.html

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Schibsted

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 19:06

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Lili Sørensen skrev:

Frame3

Johncons/Erik Ribsskog

Sandheden er, at vi ikke fatter hvad du skriver om.
Det gør den norske konge sikkert heller ikke.

Et godt råd, måske. Skriv lidt kortere breve.
Spar lidt på hele familietræet, og forvent ikke noget svar fra Kongehuset.

Hvorfor skriver du ikke til de norske aviser?
Jeg er sikker på at kongehuset læser avis en gang imellem.
-Og hold det på et kortere plan.



Hei,

jeg får bare vise til mitt svar, nå nettopp her, hvor jeg forklarte, om de problemene jeg har hatt med sensur på de norske debattforum, som VGD, Debattcentralen og Veggavisen mm.

Jeg beklager også, at jeg ikke er så god til å skrive dansk, og hvis jeg skrive brev, som er for lange, og tungvinte å lese.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 19:08

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Vivi Hansen skrev:

Hvad søren!
Jeg troede kun Johncons diskuterede margarine!



Hei,

ja om jeg hadde vært så heldig, at det kun var margarinen i Norge, som jeg hadde hatt problemer med, så skulle jeg gjerne holdt meg, til å kun diskutere det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 19:11

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Romaner skives bedre af rigtige forfattere. Den smøre gider jeg ikke læse.

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Hans Thebrind d. 09/07/2008 Kl. 19:48

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Fedt at høre fra Norge

-og så så enkelt og præcist

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Albert Broccoli d. 09/07/2008 Kl. 19:58

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Hans Thebrind skrev:

Romaner skives bedre af rigtige forfattere. Den smøre gider jeg ikke læse.



Det var artig å høre om hva du ikke gidder å lese.

Du burde ikke svare da, hvis du ikke gidder å lese.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 20:11

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Albert Broccoli skrev:

Fedt at høre fra Norge

-og så så enkelt og præcist



Hei,

jeg er i England, men det er riktig at jeg er norsk.

Ja det bli vel gjerne enkelt og presist, når noen fra Norge skriver, ettersom, at vi vel ikke er så flinke, med ordkunst, eller hva man skal kalle det.

Vi er vel ikke like flinke, som dere dansker, til å sjonglere med ordene og setningene osv.

Så sånn er vel det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 20:19

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Ja, forresten.

Mens jeg husker det.

Vi har noen rim osv. i Norge og.

Bestemor, fortalte meg om, fra da hun, og morfaren min, Johannes, bodde i Nittedal.

Og da var det noen lokale folk der, visstnok, som hadde sagt etter bestemor, at, du mistet en hanske, din dumme danske.

Så vi kan hvis vi vil, vi også, vi må bare tenke litt lenger.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 09/07/2008 Kl. 21:05

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Jeg kom forresten på, at vi også har et annet rim, som vi også synes er ganske fint.

Det er om danskebåten.

Det heter, Holger Danske, holder kanskje.

Det er vi også ganske stolte av, selv om det kanskje er like bra som det forrige, men vi synes også det her er ganske fint.

Holger Danske, var en danskebåt, som gikk fra Oslo til Fredrikshavn, eller Hirtshals da, på 70- og muligens også 80-tallet.

Det var den dårligste danskebåten, må man vel si, og når vi, eller jeg, dro til Danmark, enten på ferie, eller bare en svipptur, så dro vi enten med Petter Wessel, fra Larvik, gjerne med den, siden min søster og jeg, bodde en del år, i Larvik, med vår mor.

Ellers, så kjørte vi, med Stena Saga, fra Oslo, hvis det var dansketur med jobben, for eksempel.

Eller vi kjørte, om Helsingborg.

Eller vi tok fly til Kastrup da.

Vi var ganske ofte i Danmark på ferie, og Danmark, er jo liksom på veien til Europa, fra Norge, så man ender gjerne ganske ofte opp i Danmark, som nordmann, det er sant.

Men det rederiet da, som hadde Holger Danske, i Oslo, de fikk også en annen båt, på 80- eller 90-tallet, og det var Scandinavian Star.

Og vår familie, på min farsside, vi hadde, eller har, en venn av familien, som het Solveig, og som bodde i den fineste delen av Oslo omtrent.

Og hun var telegrafist, på de her båtene, Holger Danske, og Scandinavian Star.

Og det var vel også henne, som var på jobb, den dagen, som Scandinavian Star, begynte å brenne da.

Og jeg husker godt, en dag, som vi var inne hos Solveig, i Oslo, på begynnelsen av 80-tallet.

Da var det slik, at jeg og min søster, var det vel, måtte sitte i bilen, fordi min stesøsters far, var på besøk, hos Solveig.

Mens min stemor, Haldis Humblen, eller hun var mer min fars dame, for meg, siden jeg bodde i et hus for meg selv, fra jeg var sånn ni år.

Men, da var det slik der, at min far, ikke hadde lov å gå inn i huset til Solveig, mens min stesøsters far, var der.

Men fattern, gikk inn i huset uansett, ettersom de brukte så lang tid, og jeg ble utålmodig, og maste da.

Og da, var Haldis, nesten nedbrutt, og hun var veldig opprørt, og gråt, da hun etterhvert, kom ut i bilen.

Så, jeg tror det må ha vært slik, at min stemors ex-mann, enten ikke turte å se min far, eller at han ikke ville at min far, skulle se han.

Mens min far, han gikk inn, likevel, så han fikk kjeft av Haldis.

Og det er også andre episoder, oppigjennom årene.

Blant annet, i 2005, da jeg jobbet på Microsoft sin Skandinaviske Produktaktivering, drevet av Arvato Ltd, i Liverpool, hvor det var mange problemer, med at det var omtrent som slaveri der, og jeg mistenker, at noen skandinaviske, også danske, damer som jobbet der, kanskje ble utnyttet, det var et stort firma, med flere hunder ansatte.

Men da sa min far, på telefonen, at Bill Gates, pleide å besøke Solveigs nabo, i Stasjonsveien, eller Stasjonsvegen, i Oslo.

Og det synes jeg hørtes litt rart ut.

Så jeg mistenker egentlig, at den båten, kan ha blitt satt i brann, som form av noe plot, fra en slags mafia, for å få utbetalt, forsikringspenger osv.

Det lyktes visst ikke å finne ut hvem som eide båten, Scandinavian Star, i årene etter ulykken, så jeg lurer på hva som egentlig har foregått der.

Men man kan kanskje spørre Solveig, om hun har kommet på noe mer, enn det som kom fram i retten.

Selv om det nok er litt vanskelig for meg, å forestille meg, at hun var involvert, men det er noe som virker litt rart rundt dette.

Jeg får tenke litt mer på det her.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 04:16

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog



Re: Har kongen i Norge mistet vettet?

johncons skrev:

Ja det jeg lurer på, er hvordan man bør gå frem, når det gjelder, å ta opp slike problemer, i Kongehuset osv.

Om det er i orden å sende slike brev og e-poster.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog




Du har gått fra vettet!

'Kongen i statsråd' er ei talemåte, kongen stadfester (underskriver) kun hva statsrådet (regjeringen) beslutter!

Forresten er ditt innlegg vrøvl og sludder fra enne til annen!

mvh-pth

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Per Thorhauge d. 10/07/2008 Kl. 05:33

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Erik Ribskog har tydeligvis problemer med at få tiden til at gå.

Magen til sludder har jeg sjældent sét (og jeg har set mye)

mvh-pth

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Per Thorhauge d. 10/07/2008 Kl. 05:40

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Per Thorhauge skrev:

Frame4


Du har gått fra vettet!

'Kongen i statsråd' er ei talemåte, kongen stadfester (underskriver) kun hva statsrådet (regjeringen) beslutter!

Forresten er ditt innlegg vrøvl og sludder fra enne til annen!

mvh-pth



Ok,

var det var bare en talemåte ja.

Men hvorfor brukte Sivilombudsmannen dette til å forklare da.

Sivilombudsmannen, sa at problemer med departementene, det ble avgjort av Kongen i Statsråd.

Hva skal en stakkars enkeltperson gjøre da, hvis han har problemer med, at departementene, og SMK, ikke svarer på ens henveldelser, om at man ikke får de rettighetene man har, fra politiet osv.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 07:29

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Per Thorhauge skrev:

Erik Ribskog har tydeligvis problemer med at få tiden til at gå.

Magen til sludder har jeg sjældent sét (og jeg har set mye)

mvh-pth



Hei,

jeg har dessverre ikke for mye tid.

Jeg driver å prøver å få vite hva som foregår i Norge, i forbindelse, med at jeg overhørte, at jeg var forfulgt, av 'mafian', i Oslo i 2003.

Og at jeg kom meg unna noen som skulle myrde meg, på min onkels gård, i Larvik, i 2005.

(Stay behind?).

Noe sånt.

Så har jeg kontaktet Kripos (Kriminalpolitisentralen).

Og Politidirektoratet mm., i Norge, flere ganger.

Med disse vil ikke gi meg noe råd/hjelp.

De svarer ikke på e-post.

De trenerer klager/e-poster, og lyver, riksadvokaten og spesialenheten, hjelper Kripos, og dekker over feil fra de, vil jeg si.

Så jeg har forstått, at siden Justisdepartementet, osv., ikke svarer på mine henvendelser, så må det være noe galt i Norge.

Og da har jeg tenkt litt mer på, blant annet problemene i Kongehuset.

Du sier at det skriver er sludder.

Men jeg skulle ønske, at jeg var så klok, at jeg visste hva det var av det, som var sludder.

Så en oppfordring fra meg, til å være presis i debatten, et tema som også andre her i diskusjonen, har tatt opp og laget et poeng av.

Så jeg får henstille til alle, om å prøve å finne riktig perspektiv, på diskusjonen.

Hvis det blir for vidt perspektiv, eller for detaljert perspektiv, så er det ofte, at dette kommer i veien for en hensiktsmessig kommunikasjon, eller debatt.

Så det vil jeg gjerne oppfordre folk til, som trådstarter, at man også har dette litt i bakhodet, måske.

Håper dette er i orden!

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 07:35

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Forresten, så kom jeg på mer, som en anekdote, så kom jeg på mer, om hun Solveig, som var telegrafist, på Scandinavian Star.

Og det var, at da min fars dame/kone, Haldis Humblens, yngste sønn, Jan Snoghøj (som har dansk far, og en bror som heter Viggo Snoghøj, som vant Nordisk Mesterskap, i bodybuilding, i København, for Danmark, tror jeg, eller måske Norge, i 1982.

Og som min søster Pia, sier, at nå bor hos en dame i USA, omtrent som en gigolo, sa min søster).

Da han (Jan) skulle gifte seg, med Hege fra Drammen, på Geilo, sommeren 2000, mener jeg det var.

Da spurte min søster, om Solveig, som var telegrafist på Scandinavian Star (Hvorfor hadde de telegrafist på et såpass moderne skip forresten).

Da spurte Pia, om Solveig kunne sitte på med oss, tilbake til Oslo.

Jeg sa det var greit, for jeg kunne ikke finne på noen grunn, for å nekte henne det.

Så kjørte jeg henne tilbake til Stasjonvegen da, eller Stationsveien, eller hvordan man skriver det.

Så spurte hun Solveig, da vi var fremme.

Hun sa, at hun trengte hjelp til å klippe plenen.

Jeg jobbet jo da, som butikksjef, i Rimi, i Oslo, og jeg hadde så mye å gjøre der, (og ikke så bra lønn egentlig, 265' kanskje), at jeg hadde ikke tid å klippe plenen hennes.

Jeg sa, at nevøen min, Pias sønn, Daniel, som også satt på, bak i bilen sammen med Pia.

Jeg bare sa, at han kunne klippe plenen, om noen år.

(For jeg hadde ikke tid til sånt, jeg var overarbeidet fra Rimi osv., jeg orket nesten ikke mer enn Rimi, det var alltid mye ran osv.).

Dette sa jeg, bare fordi jeg måtte komme på en unnskyldning.

Men nå, det siste året, så har jeg jo tenkt litt mer, på hva som har skjedd tidligere.

Hun Solveig, hun er jo en eldre dame, og hun ser jo ikke ut som noen som ville være innblandet i noe tull med Scandinavian Star, for eksempel.

Men, jeg husker fra min barndom, at min far, en gang, måtte inn til Solveig, og overnatte, uten at han egentlig skulle noe der.

Hos hun Solveig, som vel har sånn hud som henger litt under haka, og på armene og sånn.

At hun har ikke noe hake, pleide vel jeg å si, til søstrene mine.

Jeg var litt frekk som barn.

Men det virket som, at dette var noe fattern måtte gjøre.

Så, jeg lurer på, og det trodde jeg også da egentlig, om fattern skulle, på en måte, sjekke at hun hadde ryddet i hagen sin, eller hvordan man skal si det.

At han måtte være hennes gigolo på en måte.

Dette har jeg ikke sagt til noen tidligere.

Men det var sånn det virket for meg, for mer enn 20 år siden, en gang på 80-tallet.

Og da lurer jeg på det, om det Solveig sa, om at jeg skulle klippe plenen hennes, i år 2000, om dette var noe lignende, koffert-aktige ting, som vi sier i Norge.

At man tenker koffert.

Jeg husker stesøsteren min, Christell Humblen.

Hun pleide å bli sent til Solveig, på Holmen, på ferie, som barn.

Solveig var omtrent, som hennes bestemor, virket det for meg.

Men, på 80-tallet, da Christell var tenåring.

Da husker jeg hun sa, at hun ville ikke dra på ferie til Solveig lengre.

Så Christell og Haldis ble uvenner, mer eller mindre, eller nesten.

I hvertfall virket det sånn, jeg bodde jo i mitt eget hus jeg, som tenåring osv., så jeg hadde ikke helt oversikten.

Men, jeg husker hvorfor Christell ikke ville være hos Solveig, i Stasjonsveien, og det var fordi, at på badet hos Solveig, så lå det tannpasta, som ikke hadde blitt brukt på flere år.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 07:58

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Kjære Johncons

Kanske du lige kan gentage - jeg fik ikke rigtig fat i pointen??

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ole Pedersen d. 10/07/2008 Kl. 08:24

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Ole Pedersen skrev:

Kjære Johncons

Kanske du lige kan gentage - jeg fik ikke rigtig fat i pointen??



Hei,

jeg har kanskje klart å havne på feil debattforum?

Jeg har skulle egentlig på det vanlige debattforumet, men så har jeg havnet på debattforumet for humorister.

Er det sånn?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 10:36

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Mon ikke der findes en blog eller et debatforum for mærkværdige sætertosser?

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ole Pedersen d. 10/07/2008 Kl. 10:40

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

johncons skrev:

Frame5

Hei,

jeg har kanskje klart å havne på feil debattforum?

Jeg har skulle egentlig på det vanlige debattforumet, men så har jeg havnet på debattforumet for humorister.

Er det sånn?

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



Problemet er at der vist ikke er een eneste herinde, som fatter en dyt af hvad det egentlig er du vil debattere.

Du klasker en masse rodede indlæg ind, som hverken er til at finde hoved og hale i. Og selvom de fleste forstår (en del) Norsk, så gør det altså ikke det hele nemmere.

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ulla Liebmann d. 10/07/2008 Kl. 10:46

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Ole Pedersen skrev:

Mon ikke der findes en blog eller et debatforum for mærkværdige sætertosser?



Hei,

ja, hvis jeg skal bli trakassert av alle danskene her, så får jeg vel heller finne et debattforum for mærkverdige settetosker da.

Eller seter-tosker.

Som på seteren ja.

Ja de har ikke setre i Liverpool, men sånn er det vel, vi fjellaper kan ikke forvente oss alt, når vi drar til utlandet.

Sånn er det vel.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 10:46

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Antal indlæg: 36 - Sider (4): 1 2 [3] 4

Re: Re: Re: Har kongen i Norge mistet vettet?

Ulla Liebmann skrev:

Frame6

Problemet er at der vist ikke er een eneste herinde, som fatter en dyt af hvad det egentlig er du vil debattere.

Du klasker en masse rodede indlæg ind, som hverken er til at finde hoved og hale i. Og selvom de fleste forstår (en del) Norsk, så gør det altså ikke det hele nemmere.



Nå, jeg trodde jeg hadde svart deg tidligere, at det jeg spurte om, var om hvordan man skulle gå frem, for å ta opp de nevnte problemene med Kongehuset.

Om det var i orden å sende brev og e-post, og ta det opp på en slik måte.

Jeg tror det er i orden å skrive på norsk her, for jeg vet, at på norske debattforumene, så er det lov å skrive på dansk.

Dessuten, så er det språket jeg skriver, bokmål, det er basert på riksmål, som, hvis jeg husker riktig, er utvklet av de danske myndigheter i Norge, da Danmark styrte over Norge, etter svartedauen.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 10:49

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

johncons skrev:

Frame8

Nå, jeg trodde jeg hadde svart deg tidligere, at det jeg spurte om, var om hvordan man skulle gå frem, for å ta opp de nevnte problemene med Kongehuset.

Om det var i orden å sende brev og e-post, og ta det opp på en slik måte.

Jeg tror det er i orden å skrive på norsk her, for jeg vet, at på norske debattforumene, så er det lov å skrive på dansk.

Dessuten, så er det språket jeg skriver, bokmål, det er basert på riksmål, som, hvis jeg husker riktig, er utvklet av de danske myndigheter i Norge, da Danmark styrte over Norge, etter svartedauen.

Så sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



Jeg tror du misforstår... Selvfølgelig SKAL du ikke skrive på dansk, jeg forstår udemærket det du skiver, men andre kan have problemer.

Du har fået opgivet en e-mailadresse da du henvendte dig til slottet, og så må man vel tolke det derhen, at det er iorden at du sender dem en mail. Om du så får noget svar, ja det vil tiden jo så vise.

Men det at du roder anekdoter, historier og andre ting ind i din tråd, er mere forvirrende end oplysende, og fjerner fokus fra det oprindelige formål med tråden.

Bare min mening.

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ulla Liebmann d. 10/07/2008 Kl. 10:53

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Ulla Liebmann skrev:

Frame11

Jeg tror du misforstår... Selvfølgelig SKAL du ikke skrive på dansk, jeg forstår udemærket det du skiver, men andre kan have problemer.

Du har fået opgivet en e-mailadresse da du henvendte dig til slottet, og så må man vel tolke det derhen, at det er iorden at du sender dem en mail. Om du så får noget svar, ja det vil tiden jo så vise.

Men det at du roder anekdoter, historier og andre ting ind i din tråd, er mere forvirrende end oplysende, og fjerner fokus fra det oprindelige formål med tråden.

Bare min mening.



Ja, det har du nok rett i.

Jeg burde nok ikke skrive så mange anekdoter osv.

Det er sant.

Så da er jeg heldig som har noen som kan minne meg om det.

Så skal jeg prøve å bli flinkere med det, og bare debattere Kongehuset, her, i denne tråden, siden denne tråden er om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 10:57

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

johncons skrev:

Frame15

Ja, det har du nok rett i.

Jeg burde nok ikke skrive så mange anekdoter osv.

Det er sant.

Så da er jeg heldig som har noen som kan minne meg om det.

Så skal jeg prøve å bli flinkere med det, og bare debattere Kongehuset, her, i denne tråden, siden denne tråden er om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog



Fint nok.

Men vi vil jo nok have svært ved at debattere det Norske kongehus, selv om det jo nedstammer fra det Danske kongehus pga Prins Carl.


Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: Ulla Liebmann d. 10/07/2008 Kl. 10:59

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg

Ok,

men måske de som har greie på det med Kongehus kan bidra da.

Om noe gjelder for et Kongehus, så gjelder det kanskje for et annet og.

Og dere dansker, har jo hatt en god del flere Konger, enn vi nordmenn, de siste århundrer.

Jeg husker at på Petter Wessel, var det vel, så hang det en plakat, eller tegning, med navn på veldig mange danske konger.

Og de entent Christian eller Frederik.

Bortsett fra en, som het Christian Fredrik.

Hvis jeg husker riktig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 11:11

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog

Og etter som jeg har skjønt på min mormor, og lest på nettet, så var det visst en forfar, av hennes oldemor, Maren Gjedde, Ove Gjedde, som koloniserte Trankebar, for Danmark-Norge, på 1500 eller 1600-tallet vel.

Og det har jeg lest mer om på nettet, at der var det en kar, fra Tønsberg, var det vel, som styrte en borg der, som het noe med Daneborg, eller noe, kanskje, i 20-30 år eller noe, uten noen kontakt med Danmark eller Danmark-Norge da.

Så fikk danskekongen brev fra han her nordmannen da, så sendte de noen nye skip.

Så de nordmennene og danskene der, de var nok ikke så upopulærere, siden de kunne beholde kolonien, uten noen kontakt med hjemlandet, i mange år.

Og da var jo Norge under Danmark, så uttrykket danskekongen, er nærmest et begrep i Norge.

Så når det er snakk om kongehus, så er det vel ganske natulig for nordmenn, egentlig, og også tenke på dansker, siden dere har hatt et kongehus, også i middelalderen, når vel Norge ikke hadde det.

Og, jeg mener heller ikke å være uhøflig her.

Jeg tror, fra mitt eget inntrykk, at hvis man først skulle ha et land, som skulle styre over Norge, så tror jeg ikke Danmark er det siste landet man ville velge.

Man så jo hva som skjedde, da Sverige fikk Norge, som krigsbytte, nærmest, etter Napoleonskrigene vel, at da begynte nordmennene og protestere, og det var vel ikke så mye protester i Norge, mot dansk overherredømme, hvis jeg har skjønt det riktig.

Norge ble vel veldig hardt rammet av svartedauen osv., så jeg vet ikke om ikke danskene gjorde oss en tjeneste, ved å styre landet vårt, i middelalderen osv.

Selv om jeg husker at lærerinnen vår, i 1. klasse, på Østre Halsen skole, i Larvik, i 1977/78, hun sa det, at Norge, ble ikke så prioritert i dansketida, Norge var som en provins, i Danmark, og hun viste det, ved å vise til at antall trykte bibler, i dansketida, som vi kaller den tiden i Norge, det antallet, var kanskje noe sånt som ti ganger så høyt, i Danmark, som i Norge.

Så frøken, på skolen, mente vel, at Norge ble litt dårlig behandlet da.

Men min danske mormor, Ingeborg, som da, som nå, bodde i Nevlunghavn, hun sa, at dette var ikke riktig, Danmark var greie mot Norge.

Så det finnes nok litt forskjellige meninger om dette, men at det nok kunne ha vært værre herskere, å ha for et land, enn dansker, det ville jeg nok tro, at det er ganske stor enighet om i Norge, selv om jeg jo selvfølgelig kun snakker for meg selv.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Svar på dette indlæg Citér dette indlæg

Af: johncons d. 10/07/2008 Kl. 11:41

Tilføj til venne-listenSend privat besked

Klag over dette indlæg


Gå til min blog



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter