Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 13. oktober 2008

Vivian Steinsland fra Bergen var det som bytta ut hun jenta. (In Norwegian).

Som jeg skreiv i den forrige blogg-posten, så fikk jeg sjokk, da først en jente forsvant fra jobben (Arvato), og så, noen uker seinere, så tok team-leader Vivian Steinsland, fra Bergen, med hun jenta, eller en annen jente.

Altså hun Emelie Wallin fra Sverige da.

Som også jobba på Arvato/Microsoft.

Og da fikk jeg sjokk, for hun så ikke ut som hun pleide.

Hun så tynnere ut og håret var anderledes osv.

Da hadde hun vært sykmeldt i en del uker.

Kanskje hun Vivian Steinsland, var i noe mafia eller i politiet, eller noe.

Mafia kanskje.

Eller mob da, som det vel heter i England.

Så hun veit nok hva det var som foregikk på Arvato.

Da jeg fikk jeg litt sjokk, fordi hun Emelie pleide aldri å henge med hun Steinsland.

Og hun var bare på jobben i fem minutter, etter å ha vært sykmeldt i en måned, og så gikk hun med Steinsland igjen.

Men det er mulig at det var en annen jente og, for hun så ikke ut sånn som hun pleide.

Så hva det var som foregikk der, det er ikke lett å si.

Men hun Steinsland veit det nok.

Og hun Steinsland var også fæl til å mobbe på jobben, og fant på alle mulig slags nye regler, for at jobben skulle bli hardere og mer slitsomt da.

Så til slutt så jobba jeg meg nesten ihjel der.

Nå har jeg jo en arbeidssak, mot Arvato/Microsoft, og der står det jo om alt det her.

Så vi får se hva som skjer, om det er mulig å få noe fortgang i det.

Det får vi se på.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Skal jeg se om jeg finner noen bilder av hun her Vivian Steinsland:

HALLO VERDEN. (IN NORWEGIAN).

JEG ER I EN SITUASJON HVOR JEG BLIR TORTURERT AV POLITIET.

JEG HØRTE I 2003 AT JEG VAR FORFULGT AV 'MAFIAN', MEN POLITIET NEKTER Å ENGANG FORKLARE HVA SOM FOREGÅR.

JEG HAR OGSÅ VÆRT BEKYMRET FOR KOLLEGAER OG HVA SOM HAR FOREGÅTT PÅ JOBB OSV., SOM POLITIET NEKTER Å FORKLARE OM.

JEG HAR SKREVET OM DETTE PÅ BLOGG I ET ÅR NÅ.

INGEN GJØR NOE, ALLE BARE SER PÅ.

HVA SKJER?

HALLO?

MED VENNLIG HILSEN

ERIK RIBSSKOG

PS.

Jeg kommer meg ikke videre i livet mitt jeg, før jeg vet hva det er som har foregått, med den her 'mafian', og med de kollegaene på den forrige jobben osv., hvor det var ei jente som bare forsvant, og jeg syns ble byttet ut med en annen jente som ligna.

Noe helt sinnsykt.

Så jeg har fått mange sjokk, siden jeg fikk tryne ødelagt, og overhørte at jeg var forfulgt av 'mafian', i 2003.

Nå er tryne normalt igjen, men jeg veit fortsatt ikke hva det her 'mafian' er.

Jeg er i en slags unntakstilstand i livet mitt.

Det er som tortur, at ingen forklarer hva som foregår.

Politiet har jo ikke lov å drive med noe slags hemmelighetskremmeri, i samfunnet.

Det skal være et åpent samfunn, har jeg lært.

Så sånn er det.

Nå også på johncons-blogg: Homopar som lager bråk om natta og kliner. Ikke nok med høy musikk, når den er ferdig så begynner dette. God fornøyelse.









Verden har blitt gal. (In Norwegian).

NORGES GULLBEHOLDNING
Skrevet av TheNaturalWarrior 5. mars 2007, klokken 15.17

Kina har offentlig sagt at de skal øke sine gullreserver fra 500 tonn til 2500 tonn. Russland kjøper også gull og Putin har til og med oppfordret sine landsmenn å kjøpe gull dersom de har mulighet til det. Noen sier at det over de siste årene har foregått et omfattende salg av gull fra de vestlige sentralbankene til de østlige.

Noe er i ferd med å skje og de dramatisk økende gullprisene den siste tiden kan ikke forklares med kun en fallende dollarkurs. Gullanalytikere sier at det må ses i sammenheng også med økende oljepris og en tendens til at investorer søker tilflukt fra verdipapirer til gull. Har vi her å gjøre med en begynnende global økonomisk depresjon?

Norges Bank hadde ikke mye gull men de solgte 33,5 tonn i første kvartal av 2004 til en pris av mellom 390-425 dollar. Prisen nå er 640-650 dollar. Tapet av dette salget er altså på over 50%, men ennå mere alvorlig etter min mening er det at man selger den lille rest man hadde av virkelige verdier fordi man anser at papirverdiene på børsene vil gi større avkastning. På papiret. Men hva hvis noe dramatisk skjer og disse verdiene minsker kraftig? Gull mister aldri sin verdi.

Jeg håper at flere enn meg finner det urovekkende at vår rike nasjon nå kun har 7 gullbarrer til utstillingsformål og 3 ½ tonn med gullmynter! 442 millioner kroner i gull er ikke mye til sikkerhet å ha for en hel nasjon.



Skrevet og publisert i Vesterålen høsten 2006

Stikkord: norges | gullbeholdning

Tips moderator51

Trackback-URL: http://www.vgb.no//track.php?art=172499

Kommentarer
#1 Kommentar fra Goldmanpeak (svar):
Flott og viktig innlegg. Jeg har skrevet litt
om dette, jeg har også skaffet meg gull,
fysik gull altså, ikke "papir" gull. Det oppfordrer
jeg flere å gjøre.

Det er som du skriver, meget urovekkende at
Norsges Bank og vestlige banker selger ut sin
gull sikkerhet..

Men i "the big picture" ser det logisk ut på
en måte..

Upassende? Tips moderator!Skrevet 2. mai 2007, klokken 16.11

#2 Kommentar fra TheNaturalWarrior (svar):
Takk for kommentar Goldmanpeak.
Du har vært smart ved å få deg fysisk gull siden man aldri kan være sikker på at gullpapirer virkelig blir realisert den dagen man ønsker det.
Rooseveldt konfiskerte jo gull på 30-tallet og i en slik situasjon nytter det ikke mye å ha det registrert en eller annen plass som gullpapir eller til og med i en bankboks.

Hvor surt ville det ikke være dersom verden går inn i en økonomisk depresjon på grunn av peak oil for eksempel, den norske stats verdipapirer reduseres drastisk i verdi på grunn av konkurser, og så oppleve at på grunn av statens egen ukloke disposisjoner hvor den ikke har noen virkelige penger, går den til det skritt å beslaglegge kloke borgeres egne oppsparte gullreserver? Kan det virkelig skje? Ja, mener jeg. Det er nok mange ting som før var utenkelige som om noen år vil skje og ramme vanlige folk.

Jeg skrev til Norges Bank i fjor og tilkjennega min protest mot dette salget og ba om at de heller kjøpte opp gull. Jeg fikk et høflig svar at de ikke hadde noen planer om å kjøpe gull.

Jeg har siden den tid lest fra meget kunnskapsrike personer at disse salgene fra de vestlige sentralbankene har vært et felles prosjekt for kunstig å holde gullprisen nede og dollaren oppe. Og så snakker man om det frie marked!!!

Upassende? Tips moderator!Skrevet 3. mai 2007, klokken 16.47

#3 Kommentar fra ElGringo_7 (svar):
Det "frie" marked er en illusjon.
Vi blir lurt trill rundt.

Upassende? Tips moderator!Skrevet 13. mai 2007, klokken 08.45

#4 Kommentar fra ElGringo_7 (svar):
Gooooooooooooooood Juuuuuuuuuuuuuuul Hoe Hoe Hoe :D

http://www.vgb.no/21917/perma/172499

Og enda værre:

Bankeliten fikk sin redningspakke



Under trusler om USA`s økonomiske undergang og at børsen ville falle flere tusen poeng første dagen og et par tusen poeng andre dagen, ble Kongressen ”overtalt” til å vedta den økonomiske redningspakken for den fiansielle eliten som selv står bak krisen. Ja, selv trusselen om unntakstilstand ble fremlagt i private møter, mens NorthCom står klar til å slå ned på folkelig uro militært og sier i sitt magasin at de håper de slipper å bruke makt!



Kongressrepresentantene har blitt utsatt for et enormt press av regjeringen og finansdepartementet for å legge forholdene til rette for det endelige endeliktet av den amerikanske middelklassen og dermed den amerikanske nasjonen som sådan. Til og med trusler om et nytt angrep med Antrax-basiller (miltbrann) mot representanter har blitt lagt frem. Dette skjedde mot motstandere av the Patriot Act like etter 911 i 2001 og som senere viste seg å komme fra et amerikansk laboratorium, ikke fra nåtidens falske nemesis, Al Quida som forøvrig er et underbruk av CIA.



Bush, finansminister Paulson, og sentralbanksjefen Bernanke har i forkant av godkjenningen av redningspakken truet med depresjon og finansiell Armageddon dersom den ikke ble godkjent, noe som må karakteriseres som finansiell terrorisme og forsøk på å skape frykt og å slutte troppene rundt myndighetene ved regjerningen som selv står bak det hele, men ønsker å fremstå som svaret til alle disse truslene. Problem, reaksjon, løsning (the Hegelian Dialectic).



Alle vet nå at USA har gjeld og forpliktelser som overstiger brutto nasjonalprodukt på 14 billioner dollar med flere ganger. Underskuddet er 2-3 milliarder dollar hver eneste dag. Den såkalte redningspekken som alle i midtstrømsmedia i Norge varmt har anbefalt, sies å være på 700 milliarder dollar. Det endelige beløpet er av mange finansielle eksperter anslått til mange ganger dette beløpet. Bloomberg har anslått det til 5 BILLIONER. (på engelsk 5 trillioner) I tillegg har de all den private gjelden og gjeld som kredittkort som amerikanerne har blitt overtalt til å skaffe seg i en idiotisk tankegang om at man kan skaffe seg økt kjøpekraft ved å sette seg i gjeld. Det er en felle som er skapt av den finansielle eliten som selv produserer penger kostnadsfritt, som de i sin tur selger til den amerikanske staen som i sin tur igjen betaler ved å skattelegge alle.



Paul Craig Roberts (finansiell ekspert i regjeringen til Ronald Reagan) sa i The Alex Jones Show den 3. oktober at det økonomiske hegenomiet til USA nå er over. Men vi skal ikke sitte her i Norge og glede oss over det fordi konsekvensene av plutokratiets angrep på middelklassen vil også ramme oss selv. Vent bare og se, skalk lukene for den finansielle stormen som kommer og som er en forsmak på det diktaturet som venter på oss. Den som tror politikerne og den norske stat vil ha vanlige menneskers liv som høyeste verdi som de vil beskytte, er ikke klar over hva som egentlig skjer. Vi må nå bare konstatere at staten er folkefiende nummer 1 og vi må stole på oss selv og våre gode naboer og familie. Det vi har opplevd hittil i Norge er bare en frisk bris. Forbered deg på en orkan. Slutt med å være apatisk, sett deg inn i hva som egentlig skjer og informer andre. Protester mot myndighetene som iverksetter mere og mere individkrenkende tiltak og stadig demonstrerer sin forakt for folket fordi de tjener globale krefter, ikke folket. Vi er ikke lengre styrt av representanter for folket, men av globale entiteter som EU, NATO og FN.



Hva gjør vi?



Reduser eller kom deg helt ut av gjeld, kjøp mat for lagring, kjøp gull og sølv, kom deg i form, vær vennlig mot dine naboer og slekt, ikke lever våpen inn til myndighetene, informer deg selv ved IKKE å lese aviser eller se på TV (riksdekkende), men bruk alternativ media som internett mens det ennå er fritt. Og ikke minst, kom deg på rett side av Gud ved å lese Bibelen. Fienden som går under betegnelser som Den Nye Verdensorden, det militær-industrielle kompleks, Illuminati, New Age, frimureri, med mange undergrupper, er høyst religiøse filosofier, men deres religion er alt som går på tvers av kristendommen.



Det neste store angrepet på frihet vil være begynnelsen på slutten av det frie internett. Plutokratiet kan ikke tillate at frie tanker spres så effektivt som tilfellet er med internett.



Det er ikke lett å følge med, og ikke minst skjønne, hva som er i ferd med å skje. Folk flest tror at det som rapporteres i Store Media er den hele og store sannhet og alt annet er bare konspirasjonsteorier. Det er gjennom tidene blitt brukt mye penger på å formidle denne falskheten. Utdanningen er fra barndommen av forkvaklet av en agenda som tjener plutokratiets interesser og selve tankegangen til folk flest har blitt infisert av den.



Dette er mine private oppfattninger fattet så kort som mulig. Den som fnyser av det men likevel innser at vi som samfunn er på gale veier, oppfordres til å bruke det fantastiske verktøyet som internett representerer, mens vi ennå har det. Hvis det går slik jeg frykter, vil også internettet bli gjenstand for stadig mere kontroll og begrensninger. Alt selvfølgelig for å hindre terrorisme, mobbing, feilinformasjon o.l som begrunnelse til at eliten tar hånd om også denne store faren og lanserer sin egen løsning på ”problemet”. Se opp for Internett 2.



http://infowars.net/articles/october2008/031008Sherman.htm



http://www.vgb.no/21917/perma/366320



http://infowars.net/



Klikk ikonet øverst til høyre for å høre på the Alex Jones Show som går direkte fra Austin, Texas, USA, fra 18:00-22:00 på hverdager og 23:00-01:00 på søndager (norsk tid)

Dette programmet forteller hva som egentlig skjer, med intervjuer av fagfolk på en rekke områder. Dette er radioprogram nr. 1 når det gjelder oppslutning om forsvaret for frihet og avdekking av plutokratiets planer om verdenshegenomi.

http://www.vgb.no/21917/perma/367739

Det er bare å slå fast, at verden har blitt gal.

Det som skjer nå, er værre enn det som skjedde på 30-tallet, før 2. verdenskrig.

Da var det kaos i økonomien.

Men det var også facisme, i Tyskland, og andre steder.

Det stod at Roosevelt konfiskerte gull, fra privatpersoner, i USA, på 30-tallet.

Så alt var vel ikke så rosenrødt der heller.

Om det var i artikkelen ovenfor, eller på independendltd-bloggen, som jeg leste det med at Roosevelt beslagla folks gull.

Men det er tydelig at New World Order har satt inn et angrep nå.

Det begynte vel med 11. september.

Folks rettigheter blir redusert og redusert.

Folk i Europa, har ikke lov til noen ting omtrent, og myndighetene, kan arrestere folk, uten gyldig grunn.

(Pga. anti-terrorlovene).

Som mer og mer ser ut som noe påfunn, for å undertrykke vanlige folk.

At folk ble satt i sjokk, fra TV-bildene fra 11. september.

Og så godtok folk alt mulig fra New World Order.

Som passet penge-agendaen deres.

Krig i Irak, uten at det var så særlig terror der.

Men da fikk New World Order tak i oljen.

Anti-terror lover, så kan New World Order, tulle med hvem de vil.

Nei, folk må prøve å stå opp for det samfunnet som var før 11. september, mener jeg.

Med at folk har rettigheter og at myndighetene ikke bare kan kødde med folk som de vil.

Avisene må skrive hva som foregår.

Det hjelper ikke om folk sitter å skriver på nettet, sånn som jeg gjør.

Nei, avisene er mye viktigere.

Det er de som skrive om hva som foregår, da kan folk referere til avisene, for de er mer respektable, enn vanlige blogger.

Og jeg har jo skrevet alt jeg vet, om det som foregår.

Så jeg får nesten ikke gjort noe mer.

Jeg skjønner at det er mye, som jeg ikke vet.

Ingen har forklart meg noe om hva det 'mafian'-greiene er, som jeg overhørte, at jeg ble forfulgt av, i 2003.

Så det er snart fem år siden.

Fem år som jeg har vært i sjokk!

Det er jaggu en fin verden vi har.

Ingen som gidder å si fra hva som skjer.

Nei, fy faen.

Men da har i hvertfall jeg skrevet hva jeg vet.

Så får jeg heller tenke meg om, angående hva jeg skal gjøre fremover.

Det tror jeg er det smarteste, å bare prøve å tenke selv over hva som foregår.

Vi får se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Post på svensk bodybuilder-forum. (In Norwegian).



http://forum.body.se/showthread.php?p=624036#post624036

PS.

Det dukka opp en e-post fra Hr. Branzen:




Google Mail - Angående Viggo










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Angående Viggo











Magnus Branzen
<magnus.branzen@body.se>



Mon, Oct 13, 2008 at 12:37 AM




To:
eribsskog@gmail.com






Jag vidarebefordrar din undran om hur det står till med Viggo till honom själv.



Hälsningar, Magnus



Webmaster BODY.se: http://www.body.se/

Admin BODY Forum: http://forum.body.se/

Blogg: http://blogmuscle.wordpress.com/

Kost & Kropp: http://www.kostkropp.se/

Tel: 08-692 01 53 Fax: 08-650 97 05









PS 2.

Og min post på det svenske bodybuilderforumet, ble visst også slettet.

Så det her lurte jeg litt på.

Det var vel kanskje litt snodig.

Det er mulig.

http://forum.body.se/showthread.php?p=624036#post624036

PS 3.



Null innlegg ja, så hva var det første bildet i denne bloggposten her da?

Det er greit at Sverige er øst for Norge, men alle behøver vel ikke oppføre seg som Stalin fordet.

Men men.

Sånn er det vel bare.

Det er mulig.


Nå kjenner ikke jeg Viggo så bra, men er han så god i engelsk? (In Norwegian).

I'm entering the IFBB show Atlantic City Pro Masters, Friday September 12th. If I crack the top 3 I may even compete the next day, (September 13th), in the last qualifier for the Mr. Olympia. The Atlantic City Pro Show is a two day event with many different classes/categories. They even have a Pro Masters for women, and one of my trainers here at my gym is doing that show. It's the very first time that IFBB have a pro show for women over 35. It's going to be a huge event, and I expect to meet and compete with many of my old friends!

Just got back from the Tampa pro show last weekend. It was nice to finally attend one - it's been 12 years since I last saw a pro show! It was a pretty good show, beautiful theater - but the lights were a little off and so was the judging! Exept for the number one and two spot. It could have gone either way between Toney Freeman and Dennis James. I had Toney in first and was happy that he won. He's my height and 41 years old - I just love when a tall guy can beat the short monsters. Most overlooked was the new guy Tarek competing for Germany. He placed 6th but was clearly top 3-4 in this show! Darrem Charles got a gift in his 4th place finish - I had him out of the top 5. Big Paul Baker from Ft. Lauderdale was in the shape of his life and got totally robbed by the judges, (12th.). He should have been top 6-8. As you may know I still have my IFBB judging license and can tell the difference between the athletes, plus I was sitting very close to the stage.

Anyway - was told by everybody that I was in great shape for being 5 weeks out - and most people there was sure I was part of the competition, which made me feel very good about Atlantic City. I`ve been asked to do the "OPEN" class as well as the "MASTERS" - a great compliment from judges and promotors.


http://forum.body.se/showthread.php?t=28249

(Det er kanskje ikke så lett for nordmenn å se, men er språket litt ladet?).

Jeg får kanskje skrive en post, for han Branzen, har visst hilst på Viggo i Florida, så han kan kanskje oppdatere noe om det her gigolo-greiene.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg syns Viggo skriver så bra engelsk nå, litt for bra nesten(?):

Well, that's one of the hardest shows I've been in. 29 guys over 40 - and I only managed 16th. Thank's to the judges... The top 6 in the "Masters" were absolutely fantastic, and I would have needed at least 6 more months of hard training and 6 kg more muscles to get close to their standard.

The "OPEN" was even harder - sadly for Martin Kjellström, Sweden. He was the most overlooked athlete in the show! The judging outside the top-5 was very questionable! Martin was the 3rd largest man on stage - in fantastic conditioning. All he needs is a little better lat-spread (front & back) and a big smile in his face + some European judges and he'll crack the top-5. I was very impressed with Martin, but pissed off by the judging. Martin was clearly in the top-10 in my book. Tommi Thorvildsen, Norway, was a little off. He tried to come in too heavy and lost some of his famous conditioning... He also has a lot of battle-wounds, (read muscle-tears) that hampers his overall look. But he's better than me at this time, but nowhere near the look I had in 1993-94.

I came in at 114 kg - a little drawn, legs still lagging. Like I said - I needed 6 more months and 6 kg to do battle at this level... But at 47 and with limited time, I'm happy with my results.

All in all - this was a fantastic "SHOW" - Ron Goldstein, Stokley Palmer and Cynthia James did a fantastic job, and I'm glad I made my comeback at one of the toughest shows in 2008.

Both the winners, Darrem Charles in the "MASTERS" and Melvin Anthony in the "OPEN" were judged correctly in my book. Most impressive man on stage was Joel Stubbs. If he had the legs of Toney Freeman, he would be Mr. OLYMPIA! He has the biggest upper body in the world - in my book. We all joked about it back-stage. His back is larger than Ronnie Colemans was.

Viggo

PS. A couple of different shots from Atlantic City last weekend.

Lurer på hva nevøen til Viggo driver med på bildet forresten, på bodybuilder-forumet. Jeg lurer på om Snoghøj-familien er litt spesielle. (N).



http://www.bodybuilding.dk/viewtopic.php?p=386092#386092

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter