Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 25. desember 2008

Oppsumering siden 2003. (In Norwegian).

Altså, jeg overhørte i 2003 at jeg var forfulgt av noe 'mafian'.

Etter det så har ingen fortalt meg noe som helst.

Politiet gjør ikke jobben sin, og ikke pressen heller, og ingen sier noenting.

Ingen bryr seg om at jeg har rett til å vite hva som foregår.

Som en konsekvens av dette, så har jeg sittet hjemme alene de siste fire julaftnene.

Siden jeg ikke har anelse om hvordan jeg bør gå videre med livet mitt, for ingen sier hva som foregår.

Så jeg sitter her å lurer på om Norge er det mest homo landet på jorda?

Hvorfor får ikke folk vite hva som foregår?

Er folk i Norge for redd for utlendinger, at de ikke skal like det, om de sier noe de ikke liker.

Ikke vet jeg altså, men jeg blir litt irritert av å sitte hjemme alene hver alene hver julaften, og å aldri få noen julegaver, eller noe, enda jeg aldri har gjort noe galt hele livet, som jeg kan skjønne.

Så Norge må være helt ødelagt og bebodd av quislinger og homoer.

Sånn tenker jeg her jeg sitter alene i jula.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Democracy Norway protest - dag 1. (In Norwegian).






















































PS.

The Norwegian consulate is in the India Building, that's why I posted there, so not protest against India, only Norway's consulate(!)

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter