Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. januar 2009

Demonstrasjon i Oslo idag. (In Norwegian).



Kommentar til bilde: Det står 'Fjern sionister fra makta'. Det er vel lite tvil om hvilken side politiet er på. Jeg synes norske folk, eller i det minste folka som bor i Norge, burde hatt makta i Norge. Men nei, det er nok sionister, først og fremst i USA, som har makta i Norge, støttet av Bilderberger-Siv Jensen og Bilderberger-Jens Stoltenberg og VG og Aftenposten osv. Og jeg tror de sionistene har en krig mot norrøne folk. Så at vi skal ha sionister ved makta i Norge, og med kontroll over politiet, det er helt på trynet, mener jeg. Så sånn er det.

Det står på debattfora, at de som demonstrerer i Oslo idag er dumme osv., på nettavisenes debattfora som sagt.

Men jeg synes det er bra at folk bruker yttringsfriheten.

Jeg ser at de bli jaga av politiet, så politiet synes tydeligvis ikke dette.

Politiet sa at noen hadde kasta stein, så da svarte politiet med å spraye tåregass på alle demonstrantene.

Men hva med de tusenvis av folka som demonstrerte men ikke hadde kasta stein da?

Ja, jeg kommer vel ikke noe lenger med det her.

Men da jeg var i Paris, våren 2005, så var det en dag de hadde streik og protest der.

Og da var alle t-banestasjonene stengt, og man måtte ta drosje for å komme ned i sentrum ved Seinen der da.

Og da hadde de protesttog, med jeg tror det må ha vært bortimot hundretusen folk, som gikk i protesttog i Paris da.

Og politiet dukket opp, med hundrevis av biler, som så ut som om de kunne vært med i tegneserien Viggo, der de kjørte etter hverandre på en artig måte.

Men men.

Så der kunne de virkelig dette med å protestere.

Men de hadde ikke motdemonstranter da.

Jeg tenkte at jeg kanskje skulle være motdemonstrant, men det var litt mange demonstranter vel, 100.000 franskmenn mot en nordmann, ble litt vel mye overvekt kanskje.

Og jeg skjønte ikke helt hva demonstrasjonen var om.

Men men.

Men hvem var det som hadde fakkeltog i Oslo idag?

Var det demonstrantene eller var det motdemonstrantene, det lurer jeg på.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter