Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 27. januar 2009

Enda mer fra Spillegal-forumet. (In Norwegian).

Originally Posted by oma
Jeg har lyst på en tag jeg også.

Jeg har jo også ekstra informasjon om mafian.

Det kunne jo ha vært nyttig å tagge meg for å si det sånn.

Men nå skal jeg sove.

Så sånn er det.

Ja, sånn kan det gå.

Jeg skjønner at det er mye misunnelse ute å går, på dette forumet, når det gjelder hvem som får de forskjellige prisene.

Så jeg tror jeg skal ta en midlertidig pause fra forumet, sånn for å prøve å roe det ned litt, sånn at ingen skal føle seg truet, på den måten at jeg skal ta over deres plass på forumet, eller lignende, siden jeg er så populær og får tittel årets nykommer osv.

Jeg skjønner at det kan virke leit for andre som har vært her lenger, og kanskje er mer inne i spill-verdenen og kanskje gjerne også ville hatt en pris.

Så jeg tror jeg skal ta en liten pause her, så kanskje gemyttene roer seg ned litt.

Det får vi håpe på.

Så da sier jeg igjen takk for fin pris, og en fortsatt trivelig uke osv.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


http://www.spillegal.no/forum/showthread.php?p=436280#post436280

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter