Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 1. januar 2009

Flashback til 2006: Svensk dame på Arvato hore? (In Norwegian).

Jeg husker hun Emelie Wallin, som begynte på Bertelsmann Arvatos Microsoft-aktivering, våren 2006, var det vel.

Hun så ganske ung ut, men hun fortalte at hun hadde 'jobbet i Sverige'.

'Jag har jobbat', eller noe.

Så om hun har jobbet som noe hore i Sverige.

Det kunne nesten virke sånn.

Og hun var så horete, på telefonen ovenfor menna som ringte for å aktiver Windows og Office, og hun pratet også veldig horete og søtt ovenfor han engelske team-leaderen i 50-åra vel, Ian Wormwood, eller hva han het.

Så jeg lurer på om hun Emelie Wallin var noe Illuminati-hore, eller noen annen type hore.

Hun ble jo borte fra jobben i månedsvis, og skulle plutselig på ferie, og kom tilbake og så ut som at hun hadde vært i noe fengsel omtrent.

Så hun har nok vært hore for noen briter i Liverpool og, vil jeg tippe.

Så svenskene burde passe litt bedre på damene, for de oppfører seg skikkelig horete både i utlandet og Sverige, virker det som.

Og det gjelder også noen av de norske, hun der Marianne Høksaas, f.eks.

Og også de finske damene.

Så nordiske damer drar nok over til Storbritannia for å være horer.

Jeg lurer på om det er det som det norske juletreet på Trafalgar Square symboliserer.

At Norge sender britene pen norsk natur, som juletre på Trafalgar Square.

At det betyr at britene får lov å bruke de norske damene, ('pen norsk natur' liksom det og, på samme måte som juletreet), som horer, pga. noe greier etter 2. verdenskrig.

Jeg lurer på om det er det som det norske juletreet på Trafalgar Square symboliserer, så jeg synes de burde slutte å sende det juletreet, så ikke de norske damene og andre skal få feil inntrykk.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter