Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. januar 2009

Jeg blogger mer om mat, siden jeg er litt fan av det. (In Norwegian).



I dag så steika jeg en sånn pakke av den 'luksus'-karbonadedeigen, som jeg kjøpte her om dagen på Marks and Spencers:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/01/ja-mens-man-fortsatt-venter-p-at.html

Men jeg tenkte, at det kjøttet som den karbonadedeigen er laget av, er jo såpass bra, så man burde kanskje ikke ha på for sterkt krydra stekesaus osv.

Så jeg bare heiv en boks med hermetiske tomater oppi panna, da karbonadedeigen var ferdig stekt.

Også varma jeg opp hermetiske poteter og gulerøtter fra Tesco, som bare koster 2 kroner boksen circa.

Og prisen?

Tilsammen for det som er på tallerkenen, så ble det vel ca. 35 kroner.

Så jeg har ikke råd å lage så dyr mat hver dag, for jeg er på budsjett, siden jeg er arbeidsledig osv.

Men hvis man lager maten selv, og kjøper den beste og billigste maten i hver butikk, så varer ihvertfall pengene litt lengre, så får man ihvertfall i seg litt god mat i det minste, hvis man ikke driter seg ut når man lager maten, og at maten blir svidd f.eks. da.

Men men.

Så det neste blir vel at jeg kjøper ferske gulerøtter og poteter og tomater i butikken, og hakker dem opp, og hiver dem i gryter og steikepanner da.

Vi får se.

Det er nok enda sunnere det, hvis man kjøper ferske grønnsaker.

Så da får man sikkert masse energi og sånn da.

Det er mulig.

Så vi får se hva som skjer.

Jeg har ikke så mye gryter og sånn, og det er ikke sånn at jeg har drivi så mye med å koke poteter og gulerøtter og sånn, så jeg er litt skeptisk til hvordan det skal gå.

Jeg har ikke så mye gryter og sånn heller nei, og kniver og har ikke oppvaskmaskin, og heller ikke varmtvann i springen, tenk det.

Jeg har bare varmtvann i dusjen.

Så jeg skulle hatt oppvaskmaskin i den leiligheten her.

Så jeg får prøve å få meg en jobb.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter