Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 26. januar 2009

Mer fra Spillegal-forumet. (In Norwegian).

Originally Posted by Yetipants
Det ville blitt en avstemming mellom to stykker så av forståelige grunner skippa vi det. Men men, så sånn er det.

Jeg tror den prisen bare var noe tull jeg, sånn at det kunne bli mer mobbing her.

Men men.

Your Notifications 2 står det.

Det er sikkert noe artig.

Jeg stikker å leser de, så får vi se hva som skjer.

Jeg ser at det er mye snø og sånn i Norge, og det er kanskje folk er litt sånn mutte, eller hva man skal kalle det, på forumene og sånn, i Norge nå, siden det er så mye snø og sikkert mørkt osv., siden det er januar da, tenkte jeg, med snøstorm osv., hvis jeg har skjønt det riktig.

Her i England, så er det nesten aldri snø som blir liggende.

Men det er kanskje fordi jeg har bodd i to byer da, Sunderland og Liverpool.

Det er mulig at det er mer snø på landsbygda og sånn, det er mulig.

Men men, man kan ikke vite alt.

Men jeg får sjekke de notifications-ene, og se hva det står det.

I mangel av noe annet å gjøre.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Det var Lena Lier:

Lenalier
Hei sussebassen


http://www.spillegal.no/forum/showthread.php?p=436247#post436247

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter