Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 23. januar 2009

Noe galt. (In Norwegian).

Da jeg var i Sunderland igår, så var jeg en tur innom the Forge, studentleilighet-komplekset, eiet av universitetet, der jeg bodde da jeg studerte i Sunderland.

Det er litt på utsiden av byen, man må gå i kanskje 15 minutter fra sentrum for å komme dit.

På veien tilbake til Millfield Metro-stasjon, så gikk jeg gjennom Pallion og Hylton, tror jeg de heter, to bydeler som er like ved the Forge da.

Og i Hylton, så så jeg at det var en dataforretning, som var åpen.

For jeg trengte bluetooth-adaptor, til den nye mobilen jeg måtte kjøpe meg, siden faren min driver så mye med sånn telefonsjikane, og vekker folk om natta osv.

Og da jeg studerte i Sunderland, så hadde jeg egentlig tenkt å bli i England en stund, siden jeg hadde overhørt at jeg var forfulgt av noe 'mafian', i Norge.

Jeg ville ha meg egen leilighet, og ringte Kripos og sånn i Norge, og samarbeide med de, for å ordne opp i det som foregikk.

Men universitetet nekta meg, første dagen i Sunderland, å leie en egen leilighet.

Må jeg vel si at de gjorde.

Så jeg ble plassert i et rom i en studentleilighet, sammen med seks andre utenlandsstudender, fra Tyskland og Italia og Spania, på the Forge da.

Og da ville jeg ha en stasjonær pc.

Siden jeg hadde med hovedkort og sånn, som jeg fikk med i kofferter til Sunderland.

Og da kjøpte jeg en god del datadeler, i forskjellige butikker, i Sunderland.

Blant annet TV-kort, radio-kort, nytt hovedkort tror jeg det var, og til og med en gyldig Windows OEM-lisens, og sånne ting.

(Jeg ringte og installerte den lisensen, fra gården til min onkels nå eksdame, i Kvelde, våren 2005.

Og da lot han Erik, fra Trøndelag, som jobba på Microsoft-aktiveringa.

(Jeg husker at han het det samme som meg, så det må ha vært han).

Han spurte ikke om det var samme maskin.

Jeg bare forklarte at jeg hadde kjøpt lisensen i England, så fikk jeg installere på to gamle PC-er som bekjente av hun Grethe, min onkels nå eksdame, hadde da.

Så det var ikke så bra nivå på den produktaktiveringen, i 2005 og sånn, noen måneder før jeg begynte der, det er helt sikkert.

Men sommeren og våren 2005, da visste ikke jeg at den aktiveringen lå i Liverpool heller f.eks.

Men jeg la bare merke til at man ikke måtte svare på så mange spørsmål, og at han karen hadde det samme navnet som meg, Erik.

Og han ble jeg jo senere kollega av, så han vet jeg nå, at var fra Trøndelag, og vel studerte på universitetet i Liverpool, i 2005 og 2006, var det vel.

Noe sånt).

Men, de folka, i dataforretningen, de tror jeg må ha kjent meg igjen, fra 2004 og begynnelsen av 2005, da jeg bodde i Sunderland, på the Forge.

For det var tre fullvoksne karer, i 40-åra kanskje.

Og alle tre så ned.

Ingen av de så meg i øya.

Ingen av de løfta blikket.

Det var omtrent som å være i en begravelse, eller noe.

Og de hadde ikke heller bluetooth-adaptere, sa de, så jeg måtte kjøpe det i Newcastle, på Currys, i en 'High-street', handlegate, ved the Monument, der.

Så jeg tror noe må ha foregått i Sunderland.

At noe nok er galt, som ingen forteller meg om.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Den dataforretningen ligger i samma gata som den her butikken, hvis jeg husker riktig, på andre siden av gata, litt nærmere Metro-stasjonen mener jeg å huske, (bare for å forklare om det, mens jeg husker det):

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter