Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. januar 2009

StatCounter: Noen søker på 'betalt av bertelsmann for å søke på erik ribsskog sin blogg', på Google. (In Norwegian).



http://www.google.no/search?hl=no&q=betalt%20av%20bertelsmann%20for%20%C3%A5%20s%C3%B8ke%20p%C3%A5%20erik%20ribsskog%20sin%20blogg&btnG=Google-s%C3%B8k&meta=&aq=f&oq=

PS.

Er du det ja?

Det høres kanskje litt rart ut, men hvis det er sant, så burde du kanskje se litt opp for de gutta der.

I hvertfall så hadde jeg skikkelig problemer da jeg jobbet for dem i Liverpool, med at de brukte ledelsesmetoder som var ulovlige, og innebar at ansatte ble skreket til, fra ledere, som en rutine.

Og de behandlet også norske folk som slaver, ved at norske folk måtte svare på telefoner på fire språk (norsk, svensk, dansk og engelsk), mens f.eks. dansker kun måtte svare på telefoner på dansk og engelsk, på Microsoft-aktiveringa.

Så det kunne ofte bli veldig mye å gjøre for de som var norske.

Mens de som var finske og danske f.eks., de kunne ha det rimelig slappt, mens en annen satt og nesten jobbet seg ihjel på plassen ved siden av, siden han var fra Norge.

Og lederne der, drev også mye med mobbing, så det gjorde arbeidssituasjonen enda værre der.

Men men.

Og Bertelsmann var også den største enkeltprodusent av nazi-propaganda under krigen.

Nå skal de liksom være så fine, med 'Bertelsmann Essentials' osv., med at medarbeidere skal ha medbestemmelse over sine egne arbeidsoppgaver.

Men de var ikke implementert i Liverpool, og jeg har også lest på nettet at Bertelsmann sponser sionistiske spionorganisasjoner.

Så jeg tror nok det er en del lysskye ting i forbindelse med det firmaet, selv om de prøver å presantere en glansbilde-versjon av seg selv utad, med Bertelsmann Essentials osv., men egentlig så tror jeg nok det går mer på å behandle medarbeiderne som slaver, hvis man skal kalle en spade for en spade.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter