Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 6. februar 2009

Aviser i England. (In Norwegian)





Jeg har begynt å kjøpe de billigste avisene i England nå, når jeg en sjelden gang kjøper dem, for jeg rekker ikke å lese noe særlig i dem uansett.

20 pence for the Star, ca. 2 kroner.

Men men, så er vel stilen avisen er skrevet på, noe sånn som VG, bare litt frekkere i humoren, og kanskje litt mer laid back vel.

Noe sånt.

Da jeg var i Sunderland, og studerte på universitetet der, så var den en kar i leiligheten, fra Tyskland, (familien var fra Bulgara).

Det var han Iwo, eller Ivo, som var sammen med hun Dörte Gensow, som har egen 'label' på bloggen.

Og han kjefta hvis jeg kjøpte aviser som the Mirror eller the Star og sånn da.

Men da måtte jeg begynne å kjøpe the Times, da holdt han kjeft.

Så det er noe slags skille der.

De har et uttrykk for sånne 'dårlige' aviser i Tyskland, skjønte jeg, uten at jeg husker det.

Så sånn er det.

Men nå driter jeg i det, jeg har ikke tid å lese alt som står i the Times uansett, sånn som jeg gjorde, de første ukene jeg bodde i Liverpool.

For da bodde jeg på hostellet, og hadde ikke internett, eller noe, men satt i TV-loungen på hostellet, og leste avisa og så på TV.

Og da leste jeg gjerne gjennom the Times 3-4 ganger på en dag, husker jeg, for jeg hadde ikke så mye å gjøre, før jeg bestemte meg for å prøve å finne en jobb.

Det var bare å prøve å komme seg et sted det ikke var noen folk, og ringe Kripos.

Det var det eneste jeg tenkte på omtrent, de første dagene her i byen.

Samt å kjøpe meg noen nye klær og sånn, og jeg var også og så på Goodison osv.

Men men.

Kripos sa de skulle ringe tilbake, i begynnelsen av august 2005, men det gjorde de aldri.

Men men, sånn er det.

Man kan vel ikke forvente at myndighetene skal holde alt de sier heller, det kan man vel ikke.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Hvem hun dama som er på forsida av avisa er?

Det er visst dama til han Crouch som pleide å spille på Liverpool.

Men som nå spiller på Blackburn vel(?)

Tja.

Nei, Portsmouth var det, stod det i avisa.

Så sånn er det.

PS 2.

Forskjellen på Daily Star og the Times?

Jo, du blir stressa av å lese Daily Star, for de har mye store bilder, og halvnakne damer og skrekkhistorier, hvor de forteller om en tenåringsjente, som døde i en slede-ulykke.

Og da får du uttalelser, fra vitner til ulykken.

Og da var det fem ungdommer som hadde tatt av taket på en Land Rover cabriolet, eller noe, og brukt det taket som slede.

Og da får du et vitne, som sier at piggtrådgjerdet, skar gjennom biltaket, som en kniv i smør.

En jente ble katapultert av sleden, mens resten kolliderte med et nytt gjerde, hundre meter lenger frem.

Og så er det en historie om en 16 år gammel tysk gutt, som skiftet kjønn til jente, og som gleder seg til sommeren, for da kan han gå i trange jeans, uten at hans tidligere overflødige kroppsdel synes.

Og sånn fortsetter det.

Så jeg tror det må være triks omtrent, for å få folk til å gå i sjokk, at det er derfor disse 'dritt-avisene' er så billige.

Hvem vet.

Sånn blir man ikke av å lese the Times ihvertfall.

Der har de ingen store bilder, og masse kjedelig tekst, så da er man like lite stresset, når man har lest avisen, som da man begynte.

Det er man ikke når man er ferdig å lese Daily Star, tørr jeg påstå.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter