Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 25. februar 2009

Fjerner linken til Xiandos, fra bildelinkene, øverst på bloggen. (In Norwegian)

Jeg tenker litt mer på det, med at jeg bør kanskje være litt mer kritisk, til hvilke sider jeg linker til osv.

Ihvertfall øverst på bloggen.

(For da blir det jo nesten som reklame for det nettstedet).

Men jeg husker jo også nå, at jeg har jo også hatt en del problemer, med samarbeidet med han Øivind Sæther, som står bak nettstedet Xiandos.

Jeg hadde en 'trykker'-blogg, som var på en av hans servere, men den ble slettet.

Og da stod det noe melding, om at 'Illuminati hadde slettet bloggen', eller noe.

(Selv om jeg ikke husker om jeg tok en skjermbilde-kopi, av den meldingen).

Men jeg ringte ihverfall Sæther, som holder til i Sverige, og da sa han, at en nabo han har, som heter Thor, hadde sagt det, at han ikke burde la meg ha blogg på hans server.

For Thor drev med noe jobb innen jus, eller noe.

(Thor var også navnet på naboen da jeg jobbet på gården til min onkels nå eksdame, Grethe Ingebrigtsen, i Kvelde, i Larvik, i 2005).

Så jeg stoler ikke så på han her Øivind Sæther egentlig, hvis jeg skal være helt ærlig, så da blir det kanskje feil å linke til nettstedene hans, så da fjerner jeg den linken nå, så skal jeg prøve å rydde opp mer i dette, og finne linker til bloggposter, hvor jeg skrev om hva som egentlig skjedde, i forbindelse med problemene med samarbeidet med han Øivind Sæther osv.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er eksempel på noe av det 'tullet' jeg fant fra han Xiando/Øivind Sæther, ihvertfall. (Det er mulig jeg har mer og, jeg skal kikke mer på det seinere):

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/06/har-det-trna-for-han-xiando-fyren-som_17.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter