Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 25. februar 2009

'Grandiosa smaker papp'. (In Norwegian)



http://guru.sol.no/question/mat-og-drikke/hverdagsmat/hvorfor-koster-grandiosa-uten-paprika-mer

Jeg har tidligere skrevet på bloggen, når jeg har skrevet om problemene med Grandiosa, (Se 'Grandiosa'-label), at da jeg jobbet som leder, på Rimi i Oslo, så hendte det ganske ofte, at man overhørte, at folk mente, at Grandiosa smakte 'papp'.

For eksempel kunne foreldre, en far, si til avkommet sitt, at 'nei, ikke papp-pizza'.

'Hvorfor ikke det da?'.

'Fordi det smaker papp'.

Og dette sier også denne unge kvinnen, ser det ut som at det er, på SOL guru, på bildet øverst i denne bloggposten.

At 'Grandiosa smaker papp'.

Hvordan kan de vite det da?

Har de smakt papp da?

Jeg syntes ikke at Grandiosa smakte papp.

For det første syntes jeg at det smakte tomat og jarlsbergost og pizzabunn.

For det andre så er jeg ikke sikker på hvordan papp smaker nøyaktig.

Men jeg kan vel gjette det.

Jeg pleide vel å tygge på noe avispapir, eller noe annet slags papir, tror jeg, som noe slags uvane, da jeg var guttunge, mener jeg å huske sånn halvveis.

Så jeg har sånn delvis en formening om hvordan papp vil smake.

Man kan jo lukte på kartongen, og da får man jo en anelse om hvordan den vil smake og.

Men, det er jo plast, mellom Grandiosa-pizzaen og kartongen.

Så hvor kommer dette fra, at pizzaen smaker papp?

For den gjør jo ikke det, tørr jeg å påstå.

Jeg lurer på om dette er bare en unnskyldning, for å ikke spise pizzaen, at det må være for å dekke over en annen grunn(?)

Det har jeg skrevet tidligere, og det lurer jeg på ennå.

Bare noe jeg kom på, når jeg leste om hvorfor Grandiosa uten paprika er dyrere enn den med paprika, som vel kanskje også må være noe slags tullball?

Det høres ihvertfall unektelig litt rart ut.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter