Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 12. februar 2009

Jeg har skrevet mye på bloggen, om at jeg har vært og handlet på 99-pence butikken, så jeg tenkte at noen kanskje lurte på hvordan det så ut der. (N)








PS.

Noen ganger har de varer som er kjempebillige der.

Som for eksempel den Schweppes-brusen, eller hva det er, på det første bildet.

Et brett, a 24 flasker, for 99 pence, eller ca. 10 kroner.

Det blir altså 10 kroner delt på 24, det blir under 50 øre pr. flaske Schweppes det.

Det er litt billigere enn i Norge og også vanligvis i England da.

(Det her vel da ofte snakk om varepartier, på varer som hadde gått ut på dato, hvis de ikke hadde blitt solgt billig da.

Selv om noen ganger, så er datoen på varene også bra.

Så det kan være at fabrikker har feilberegnet salget kanskje, og selger noen varepartier billigere da.

Noe sånt).

Men, det er kanskje sånn, at det hadde solgt mer, hvis det hadde vært 12 flasker for 99 pence, for da hadde det vært mindre å bære på.

Hvis man ikke har bil og sånn da, og kan trille det her, på noen måte.

Jeg tror dem har noe parkeringshus i forbindelse med det senteret så.

St. Johns heter det senteret forresten.

Men men.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter