Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Saturday, 7 February 2009

Mer om Mette-Marit videoen. (In Norwegian)


Mette-Marit videoen har jo vært et eget tema på bloggen.

(Se egen 'label').

Og her er det en på Dagbladets kommentarsystem, (som dessverre ikke skriver under med eget navn, men jeg tar det med likevel, siden dette som sagt har vært et eget tema på bloggen), som har en formening om hva denne videoen skal inneholde:

En som var der sa 28.01.2009 kl. 16:32:
Mette-Marit
Vi har da hatt det. Mette-Marit Videoen. Ble vel konfiskert av POT, nå PST. I alle fall, den viser datteren til Sven O. i samkvem med to karer., Inneholder også noen onaniscener.


http://www.dagbladet.no/2009/01/28/magasinet/kongefamilen/ari_behn/kongehuset/innenriks/4579956/#comments_container

Han her karen, mener at politiet har konfiskert Mette-Marit videoen.

Dette har vel ikke kommet frem tidligere.

Men det spørs vel hvor mye man kan stole på denne anonyme personen på Dagbladets kommentarsystem, (som jeg forresten ikke synes virker uoppriktig).

Men jeg tar med dette likevel, for å vise, at det finnes forskjellige versjoner, av hva denne Mette-Marit videoen skal inneholde.

Så blir det spennende å se om det etterhvert er mulig å få noe klarthet i dette.

(Siden som jeg har forklart tidligere på bloggen, så mener jeg at en slik video, nok kan være en sikkerhetsrisiko, for kongeriket Norge, siden den kan tenkes benyttes som et pressmiddel, av en fremmed makt).

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

(Bildet i bloggposten er et illustrasjonsbilde, og har ingenting med den såkalte Mette-Marit videoen å gjøre.).

PS 2.

Jeg lurer på om jeg skal kontakte slottet igjen jeg, og høre om de kan svare på, om hva det med denne Mette-Marit videoen går ut på.

For det hadde kanskje vært greit for de folka som bor i Norge, å vite dette, før Mette-Marit blir Dronning liksom, for å si det sånn.

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive