Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 8. februar 2009

More from the LiveLeak website

U WOT?
Posted 50 mins ago by "HarunHaha" (R)

Quote | Flag Comment (0)
Delete Comment?

The team-leader was treating the staff in an decending way. (Degrading/looking down on them).

She was bullying staff, I think one have to say, by calling them 'lazy', in e-mails.

That's not ok, at least not in Norway.

(And not in the UK eighter, as I've understood it).

And it's not in-line at all with company policy, the Bertelsmann Essentials, (even if these weren't implemented at Arvato at this time).

Even if a person is a manager, still the person haven't got the right to treat staff in a degrading way.

Yours sincerley,

Erik Ribsskog

Posted 8 mins ago by "johncons" (R)

http://www.liveleak.com/view?i=5fb_1234107705&c=1#comments

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter