Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 8. februar 2009

StatCounter: Det virker som at det er noen som tullesøker, og som prøver å ødelegge for den seriøse Illuminati-søkinga. (In Norwegian).



PS.

Du, eller dere, som skriver at han fra Troms hadde rett om Mette-Marit.

Hva var det han skrev igjen da.

Jeg får finne bloggposten.

Han fra Troms han søkte på: 'mette-marit kontrollert av illuminati +voldtatt'.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/02/statcounter-noen-fra-troms-som-leser-pa.html

Ok, da får man regne med at det menes at Mette-Marit er under kontroll av Illuminati enda da, og ikke bare før hun traff Kronprins Haakon.

Men men.

Men jeg vet ikke helt hva jeg kan gjøre med det akkurat.

Det hadde kanskje vært greit å vite mer, om hvordan dette henger sammen.

Hvordan kan Mette-Marit være under kontroll av Illuminati, når hun burde ha beskyttelse fra politi og livvakter og kongefamilien osv.

Her er ikke jeg helt med, for å si det sånn.

Så hvis noen har lyst til å skrive f.eks. anonym kommentar, på bloggen, eller sende f.eks. anonym e-post til eribsskog@gmail.com.

Så kan jeg godt publisere om det her, men akkurat nå så skjønner jeg ikke helt sammenhengen.

Men jeg får kanskje tenke litt mer på det her.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter