Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 11. februar 2009

StatCounter: Fler og fler leser johncons-blogg. (In Norwegian)


Det begynner å bli fler og fler lesere på johncons-blogg nå.

For nå noen uker tilbake så var det kanskje ca. 50 faste lesere hver dag på bloggen, mens nå er det opp mot 100 faste lesere noen dager.

Og antall unike lesere har også øket.

Så det er veldig bra, så takk til alle som leser på bloggen, og som hjelper meg å holde kontrollen i den situasjonen jeg er, hvor jeg har hørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian', og ikke får noe informasjon av politiet, eller andre, om hva dette går ut på.

Og folk har prøvd å drepe meg på min onkels nå eksdames gård, i Kvelde, i Larvik, i 2005.

Så det er veldig bra hvis noen holder et halvt øye på denne bloggen, så tusen takk for hjelpen til alle leserne på johncons-blogg, i forbindelse med dette!


Reklame

Jeg har tenkt på om jeg skulle ha reklame på bloggen, men jeg tror ikke egentlig det er så mye penger å tjene på det.

Jeg prøvde jo med Google-ads her, ifjor sommer og høst, var det vel, uten at det ga så mye inntekter akkurat.

Og det virker kanskje mer useriøst med reklame, det er mulig.


Kommentarer

Jeg kan også minne om den linjen jeg har pleid å legge meg på, når det gjelder kommentarer på bloggen.

Jeg tillater det meste, men jeg setter grensen ved personangrep/trakassering/mobbing.

Bare for å ta med om det, siden det har vært et par meldinger i det siste, som jeg ikke har tatt med, fordi jeg synes det begynner å minne mer om personangrep og trakassering da.

I tilfelle noen lurte på hvorfor de ikke fikk med kommentaren sin på bloggen.

Men det skjønte dem kanskje fra før.

Det er mulig.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter