Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 23. februar 2009

StatCounter: Noen i Oslo søker på 'erik ribsskog: mafian har gitt opp, du kan dra hjem til norge.', på Google. (In Norwegian)



http://www.google.no/search?sourceid=navclient&hl=no&ie=UTF-8&rlz=1T4HPEB_noNO258NO258&q=erik%20ribsskog:%20mafian%20har%20gitt%20opp,%20du%20kan%20dra%20hjem%20til%20norge.

PS.

Å jasså, hvem er du da, som vet om sånne her ting?

Det er forresten ikke bare bare for meg, å dra tilbake til Norge.

Jeg skulle nok ha skjønt mer om hva som foregår/har foregått, enn å få en rar melding over Google, som jeg snapper opp på tracking-cookie programmet, som er på bloggen min.

Men min situasjon er også sånn, at jeg leide leilighet av Rimi, i Oslo, de siste åtte årene jeg bodde i Norge.

Jeg jobba som låseansvarlig, på to Rimi-butikker, mens jeg gikk på HiO ingeniørutdanningen, og tok en bachelor-grad i informasjonsteknologi, som jeg var beregnet å bli ferdig med, våren 2005.

Dette var før finanskrisen osv., og mens arbeidsmarkedet var på topp, i Norge og Oslo.

Så da ville jeg nok fått en ganske fet jobb, siden jeg også har mange års erfaring innen ledelse.

Men, jeg overhørte jo, (som du også er inne på), i 2003, da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, at jeg var forfulgt av noe 'mafian'.

Så derfor dro jeg til utlandet, til Sunderland, hvor det ble krøll, med HiO og Lånekassa, så jeg fikk aldri den bachelor-graden.

Men men.

Hvis jeg hadde fått den bachelor-graden, i 2005, så ville jeg nok fått en så bra lønnet jobb, at jeg kunne leiet en fin leilighet, eller jeg ville nok også fått lån, og kunne kjøpt meg leilighet.

Men, sånn gikk det jo ikke.

Så nå sitter jeg i Liverpool, arbeidsledig, og uten noen penger.

Så det er ikke bare bare for meg, å dra tilbake til Norge.

Og selv om det hadde vært det, så skulle jeg nå gjerne likt å visst mer om hva det her 'mafian'-greiene gikk ut på da.

Så jeg kan liksom ikke bare basere livet mitt på en anonym melding sendt meg over Google, til StatCounter tracking-cookie programmet på bloggen min.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter