Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 5. mars 2009

Møte på the Jobcenter. (In Norwegian)


Jeg var på møte på the Jobcenter igjen idag.

For jeg må gå på møte hver uke nå, siden jeg har vært arbeidsledig i mer enn tre måneder.

Så da må jeg ha med et sånt skjema da, hvor jeg har ført opp hvilke jobber jeg har søkt på osv. da.

Og da var det han James igjen, som jeg klagde på, i forrige uke, som ropte meg opp da.

Etter at jeg leverte den 'Jobcenter-boka', til en vakt som jobber der.

Så venter man i 5-10 minutter, så blir man ropt opp.

Han sa ikke noe om klagen, som visstnok skal ha blitt gitt til hans Team-Leader.

Men, han ga meg to nye skjema idag da, uten at jeg engang behøvde å spørre, så jeg tror nok at han antagelig har hørt om den klagen jeg leverte.

Så sånn var det.

Jeg bare prøvde å late som ingenting jeg, selv om jeg nok synes at den saksbehandleren jeg klager på en uke, at jeg da må snakke med den samme saksbehandleren også neste uke igjen.

Jeg synes kanskje det var litt rart da.

Men jeg gadd ikke å klage, jeg bare lata som ingenting.

Så sånn var det.

PS.

Her ser man det, idag fikk jeg to skjema, (og de hadde ikke stifter nå, de skjemaene, så de har nok problemer der, eller later som at de har gått tom for stifter. Noe sånt.):



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter