Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 21. mars 2009

Nå søkte jeg på Christell på Google, så viser det seg at hun har kalt datteren sin Ronja Erika. Det er mye rart i verden som man skal forstå. (N)



http://www.drammen.kommune.no/buskerud/drammen/drammenk/k2post.nsf/viewAttachmentsMail/C1256E2800328D3CC12575590032ED42?opendocument&frame=yes

PS.

Det tror jeg må være etter han Erik Thorhaldsson, fra Berger, (egentlig fra Island vel), som pleide å jobbe for faren min.

At det nok er han som er den egentlige faren.

Det er ikke meg ihvertfall, for så intim har jeg aldri vært med Christell.

Selv om det visstnok er et 30-talls andre som har vært det, ifølge en tale, holdt av Hege Snoghøjs lillebror, da Hege gifta seg med Jan Snoghøj, (Christells bror), i år 2000, var det vel, husker jeg.

For da var jeg i bryllupet.

Jeg var ikke i Christells bryllup ifjor, for da var jeg i England, og jeg var heller ikke invitert.

Jeg er ganske nerd, så jeg fant noe om det og, da jeg søkte på Google:



Her kan man se at Christell er gift med en svenske, som heter Mattias Lindholm vel.

Jeg var ute i Oslo med Christell og Pia, en 17. mai, på slutten av 90-tallet, tror jeg.

Og da kom han Mattias med toget fra Sverige da.

For han pendla mellom Stockholm og Drammen da.

Så tok vi fire noen øl, på Oslo S.

Og vi bytta pub, på en litt rar måte, til en pub, eller spisested, i overetasjen.

Men men.

Han Mattias fortalte at han holdt med AIK.

Mener jeg å huske.

Hvis det ikke var Djurgården, eller hva det heter.

Men jeg tror det var AIK.

Mer da.

Jo, han jobber som anleggsgartner.

Og søstra mi, fortalte meg på omtrent samme måte, som når hun forteller at Viggo er gigolo i USA, eller at noen er død, at han fikk en ulykke med en slags gartnertraktor da, og lå under traktoren og sånn.

Det kan forsåvidt ha vært et Illuminati-plott, kjenner jeg søstra mi rett.

For hun forteller sånne ting, men andre ting lurer jeg på om hun ikke forteller.

Så søstra mi er nok en illuminist, tror jeg.

Jeg gidder ikke å forklare alt her, men jeg skrev litt om det igår på bloggen, i den posten om at hun venninna til søstra mi fra Svelvik, Camilla Skriung, var illuminist.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter