Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 13. mars 2009

Oppdatering om jobb osv. (In Norwegian)

Nå har jeg hatt en liten krangel med eiendomsselskapet her, som jeg ikke skal gå i detalj med, i tilfelle noen leser om det, jeg vet jo at det er folk fra byen her, i Liverpool, som leser omtrent alt på bloggen så.

Men jeg skal også i et møte med vikarbyrå, i Runcorn, som er mellom Liverpool og Warrington, så det ut som på kartet.

Så det i retning av Manchester omtrent da.

Dit skal jeg mandag morgen.

Og så er det visst møte med firmaet, på onsdag, i Liverpool sentrum da.

Og det er en lignende jobb av den jeg hadde på Arvato.

Bare den her er betalt litt mer i timen, og det er visst bare norske og svenske samtaler, i denne jobben, så da slipper jeg eventuelt bare danske samtaler, som kan være litt slitsomt.

Vi får se.

Det var en ledig jobb jeg fant på maskinen på the Jobcenter igår, og som jeg ringte på igår, og sendte CV og fikk en telefon tilbake på mobil, i dag formiddag.

Så vi får se hvordan det går.

Han minte meg på det, han på the Jobcenter, i 20-åra kanskje, med mørkt hår og mørkt skjegg, at jeg ikke hadde funnet noen ledige jobber på maskinen.

Så da måtte jeg nesten gå å printe ut den 'bi-lingual'-jobben da, syntes jeg, sånn at jeg hadde ihvertfall en sånn lapp, som dem kunne punche inn.

Så får vi se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter