Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 14. april 2009

1000 milliarder dollar skal redde verdensøkonomien, i første omgang. (In Norwegian)



http://e24.no/kommentar/e24-kommentar/peel/article3013752.ece

Nå er ikke finans min sterkeste side, selv om jeg hadde dette faget da jeg studerte på NHI, på begynnelsen av 90-tallet.

NHI var en datahøyskole, og jeg fokuserte nok mer på å lære data, da jeg gikk der, enn finans, selv om jeg hadde det siste som valgfag.

Men men.

Men ettersom jeg har lest litt på bloggen Independence Ltd. osv.

Så er det dette som foregår nå, at ikke bare u-landene, nå kommer til å ha gjeld til Verdensbanken, eller hvem det egentlig er.

(Det har jo vært om dette i nyhetene, de siste tiårene, at u-landene, sliter med gjeld, til Verdensbanken og slikt).

Men nå, så kommer også i-landene, som USA og Storbritannia, til å slite med slik gjeld, og med å komme seg opp av grøfta, slik som u-landene har slitt med, i en årerekke.

Så er det dette som skjer i disse dager, med finanskrisen og diverse statlige redningspakker osv.

Betyr dette at internasjonale kapitalistkrefter etc., har fått alle verdens land og innbyggere omtrent, inn i en ond sirkel av gjeldsslaveri?

Har alle folka på jorda omtrent blitt slaver nå?

Jeg bare lurer.

Jeg burde nok, som sagt, har fulgt med mer i finans valgfag-timene, på NHI.

Men jeg får bare linke til Independece Ltd., hvor disse problemene med finans osv., innen vår nye verdensordnings-hverdag, blir mer kompetent belyst, vil jeg si.

Så sånn er nok det.

Så her er linken dit:

http://independenceltd.blogspot.com/2009/04/max-keiser-om-finanskrisen-og-imf.html

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter