Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. april 2009

Fler faste lesere på johncons-blogg. (In Norwegian)



Det virker som at det har dukket opp en del fler lesere, på bloggen nå, den siste uka, ihvertfall.

Det er mulig at dette til en viss grad skyldes at folk har kommet tilbake fra påskeferie.

Det er mulig.

Men, man må vel innrømme, at mange av de unike leserne, (som jo pleier å være 200-300 hver dag), mange av de, er nok bare lesere som Google snapper opp, og som ikke er på bloggen mer enn noen få sekunder, og ofte knapp nok det.

Det er nok mulig, at de også blir telt med.

Så da er det kanskje mer realistisk, å se på antall faste lesere, eller returnerende lesere.

Og de har økt ganske mye, i det siste, så det må man vel si er bra nyheter da.

Jeg kan finne en sånn statistikk, som sier mer om hvor lenge folk leser på bloggen av gangen.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.



Ja, hvis man skal dømme etter denne plansjen her, så er det kanskje noe sånt som 40 folk, som har lest noe man kan kalle ordentlig, på bloggen idag.

Og jeg synes ikke 40 personer som leser ordentlig på bloggen, høres så utrolig imponerende ut.

Så her kan man nok si at det nok finnes et såkalt forbedringspotensiale, som det vel heter.

At jeg kanskje burde bli flinkere til å drive markedsføring for bloggen, eller kanskje bli flinkere til å finne innhold osv. til bloggen.

Noe sånt.

Jeg får se det ann litt, tror jeg, og se hvordan det blir med antall lesere, de neste ukene, og se om det går oppover eller nedover da, så får vi se om jeg finner ut mer om det er noe forrandringer etc., med bloggen, som man kan gjøre, for å få flere lesere da.

Det mangler kanskje litt aktive lesere, men det er kanskje på grunn av temaene på bloggen, med 'mafian' osv., som vel kanskje kan være litt spesielle.

Det er mulig.

Så sånn er vel kanskje det.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter