Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 16. april 2009

Her er hva som skjer, hvis du er fra et kommunistland. Da må du plukke grå hår ut av hue, pga. mangel på rettigheter. Så sånn er det. (In Norwegian)




PS.

Nå kan man nesten se, at håret mitt er blondt, tror jeg.

Det er fordi jeg ikke har vaska det siden igår.

Og da kommer det noe fett i håret, så da reflekteres lyset i håret, så da ser man det.

Men f.eks. alle de åra jeg bodde i Oslo, og jobba på Rimi.

Da dusja jeg alltid, før jeg dro på jobben, siden jeg jobba så hardt, at jeg noen ganger begynte å lukte vondt, hvis jeg ikke var veldig nøye med å dusje og ha reine klær osv., på Rimi.

Så sånn var det.

Men når håret mitt er nyvaska, da er det ikke så lett å se det da, at håret egentlig er blondt, har jeg funnet ut.

Så jeg har lurt litt på det her selv faktisk.

Men nå blir det jo uansett grått, så nå er det problemet løst, virker det som.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter