Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 15. april 2009

Reinforcement (forsterking), som de brukte som ledelsesmetode på Bertelsmann/Microsoft, er visst del av 'maskin læring'-teorien. (In Norwegian)

reinforcement learning is a sub-area of machine learning concerned with how an agent ought to take actions in an environment

http://en.wikipedia.org/wiki/Reinforcement_learning

PS.

Her ser vi også, at den som det brukes 'reinforcement' på, blir kalt 'an agent'.

Og det var også hva medarbeiderne ble referert til som, på Bertelsmanns Microsoft-aktivering.

Lederne der sa agenten ditt og agenten datt.

Det betydde da altså medarbeideren.

Men det som er tydelig, hvis jeg tolker dette rett, er at folk blir brukt som maskiner, på Microsoft sine produktaktiveringer, drevet av Bertelsmann.

Så kan man spørre seg om hvor denne type behandlingen av mennesker kommer fra.

Dette å behandle folk som maskiner/roboter/dyr.

Er dette Bertelsmann eller Microsoft tankegang?

Begge firmaene er jo uansett innblandet, siden denne skandinaviske produkt-aktiveringen, som jeg jobbet på, jo ble drevet av Bertelsmann på vegne av Microsoft.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Det var spesielt hun team-leader Marianne Hoeksaas, fra Grimstad, husker jeg, som ofte brukte det uttrykket 'agenten', om medarbeiderne på Arvato.

Så sånn var det.

PS 2.

Nå må vi ha litt mer av Team Antonsen her, synes jeg:

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter