Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 23. april 2009

Spedbarn manglet fra gravkisten. Tull fra underverdenen? (In Norwegian)



http://www.dagbladet.no/2009/04/23/nyheter/utenriks/sverige/5885988/

PS.

Det er kanskje ikke så kjent i Norge, at det er mye underverden rundt omkring.

Nå også i Norge, som det ikke står om i avisa.

Mafia og Bohemian Groove og satanister og det som er.

Og mange av disse er perverse.

Så, de kan finne på å ville utnytte lik, som jeg mistenker har skjedd, med mora mi og/eller farmora mi.

Og også da farfaren min, Øivind Olsen, døde, på begynnelsen av 80-tallet, på sykehuset i Horten.

De kan kanskje ha kontroll på (Moss) Sykehus, og ha vedkommende, de ønsker å pine til skrekk og advarsel, kunstig i live, så vedkommende ligger der kanskje uten armer og bein og kjeder seg og blir pint i årevis.

Kan man forestille seg, for de her underverden-folka, de er nok ikke så humane, og de trenger frykt, for å skremme folk til å avlyde, så dette har jeg lest om, på nettet, at sånt kan foregå.

Og noe tull ble nok gjort, fra noe underverden, i forbindelse med at mora mi døde, eller 'døde', i 1999.

Så sånn er det.

Så folk i Norge, de synes skikken, med å ha de døde, i en kiste i hjemmet, ikke er så trivelig.

Men, jeg tror at hvis folk i Norge hadde visst mer om hva som foregikk, som de gjør i de her aktuelle landa, hvor de gjør sånt, da hadde kanskje folk i Norge også våkna opp.

(Og jeg mistenker jo at noe rart havner i Pizza Granidosa-kjøttet, eller kjøttblandingen, så det har jeg jo skrevet om før på bloggen).

Mer da.

Jo, så jeg tror folk burde holde et øye med likene til avdøde i familien osv., sånn man unngår at de blir tullet med av noe underverden, eller lignende.

Det er nok en grunn til at det finnes skikker, i det gamle Sovjet osv., med å ha Lenin osv., liggende på parade, eller hva det heter.

Sånn at alle kan se selv, at han ikke ligger i kjelleren på et sykehus, kobla til en hjerte/lunge-maskin, og blir pint.

Så sånn er nok det, vil jeg tippe.

Så et varsko om det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter