Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 1. april 2009

StatCounter: Noen i Texas søker på 'erik ribsskog det er ingen som kødder med klokka di, det heter sommertid', på Google. (In Norwegian)



http://www.google.com/search?hl=en&q=erik%20ribsskog%20det%20er%20ingen%20som%20kødder%20med%20klokka%20di,%20det%20heter%20sommertid&btnG=Google%20Search&aq=0&oq=

PS.

Åja, jeg trodde det var noen som hadde tulla litt her jeg, eller noe.

Det var derfor jeg ble så irritert.

Jeg skulle på Tesco vet du, og de stenger klokka 24.

Også var det ene klokka 23 og de andre 22.

Så sjekka jeg TV-en og der var klokka 23.

Og i England, hvis du går i butikken, så kjefter alle som jobber der på deg, den siste halvtimen.

De er skikkelig uhøflige.

Så da gjør du egentlig noe gæernt i England, hvis du går i butikken den siste halvtimen.

Så jeg ble skikkelig stressa her vet du.

Så jeg skjønte ikke noe når jeg kom til butikken og jeg nesten ikke fikk noe kjeft.

Jeg trodde jeg gjorde noe ulovlig jeg, når jeg handla klokka 23, eller noe, og det var til og med noen som hadde tulla med klokka med sommertid og sånn.

Så da skjønte jeg ikke noe, når nesten ingen kjefta, vet du.

Så det var skikkelig rart.

Men sånn er det, man kan ikke skjønne alt.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter