Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 20. april 2009

Sure ph-verdier i England? (In Norwegian)






De par siste årene, her i England, så har jeg hatt problem med at jeg har hatt sånn sur mage.

Jeg har prøvd mye forskjellig mot det, sånne piller mot halsbrann osv., og å kutte ned på juice og kethcup og sånn.

Jeg lurer på om det er fordi at den øya her, er så overbefolka, at mye av mat og drikke osv., er for surt, for nordmenn, som er fra et land, hvor man ofte kan drikke vann av springen da.

Og jeg husker at vi var på øvelse i militæret, og da husker jeg vi noen ganger fant bekker, som var så reine, at man kunne bare drikke vannet der.

Så sånn var det.

Mens, jeg trokke man finner like mange sånne steder, i England, for å si det sånn.

Så det er mulig at det er så sure ph-verdier, på det man kjøper av mat og sånn her, at magan min, som er vant til mindre forurensning osv., blir sur da.

Hva vet jeg, noe er det ihvertfall.

Det siste jeg har lest skal hjelpe, på nettet, av mat mm., det er visst melk og også bananer da, som visstnok skal hjelpe.

Og det er sånn jeg spiste og drakk veldig lite av i Norge.

Og Sodium Bicarbonate, som jeg kjøpte ifjor, eller noe, det skal visst også hjelpe.

Hva nå det egentlig er.

Det er kanskje noe lignende av sånn Samarin(?) og lignende ting, som også finnes i Norge.

Det er mulig.

Hva vet jeg.

Vi får se hva som skjer.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter