Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 16. mai 2009

Jeg har visst fått min egen side på Xiandos, det var jeg ikke klar over. (In Norwegian)

Erik Ribsskog (født 1971) er en nordmann bosatt i Liverpool som opplever seg som forfulgt og prøver å få rettighetene sine. Dette gjør han gjennom bloggen johncons-mirror.blogspot.com, hvor han prøver å nøste opp hva som foregår og forteller om livet sitt siden slutten av 1970-tallet.

Erik Ribsskog redigerer: Jeg er født i 1970.

Innhold
[skjul]
1 Oppvekst
2 Karriere
3 Noe muffens
4 Paranoid psykose
5 Popularitet
6 Referanser
[rediger] Oppvekst
Han vokste opp på Bergeråsen i Vestfold, og beskriver bakgrunnen sin som white trash. Han er sønn av Arne Mogan Olsen og Karen Ribsskog. Etter at foreldrene ble skilt bodde han sammen med moren før han flyttet til faren i 1979. Da han var ni år flyttet faren inn til en ny kvinne, Haldis Humblen, og lot Erik Ribsskog bo alene i sin tidligere leilighet.

Erik Ribsskog redigerer: Det var Christian Grønli som beskrev Bergeråsen som 'white trash', dette er ikke mine ord, eller min mening, jeg har vokst opp som en vanlig person i Norge.

[rediger] Karriere
Han brøt kontakten med faren i 1989, og jobbet i en rekke år i Rimi, bl.a. som butikksjef i flere butikk. Han studerte samtidig data. I 2003 overhørte han i følge eget utsagn at han var forfulgt av «mafian». I 2005 mener han at han ble forsøkt drept på gården til en onkel, og flyktet til England, der han har oppholdt seg siden. Ribsskog har jobbet i Bertelsmann-eide Arvato, med produktaktivering for Microsoft, og opplevde at det var uregelmessigheter på arbeidsplassen som han har blogget om.

Erik Ribsskog redigerer: Jeg har publisert den arbeidssaken på nett: http://www.scribd.com/groups/view/14830-arvato-services-ltd-s-microsoft-scandinavian-product-activation

Det går blant annet på at Arvato bruker ulovlige ledelsesmetoder: forsterkning/straff, noe som i praksis betyr at de behandler medarbeiderne som slaver. Det var også mye mobbing fra ledere der, i tillegg, som jeg har dokumentert om i arbeidssaken.

[rediger] Noe muffens
Ribsskog mener det er noe muffens med grandiosa og i Martine-saken.

[rediger] Paranoid psykose
Erik Ribsskog har i følge sin journal fra Psykiatrien i Vestfold, som han har lagt ut på bloggen sin, fått diagnosen F22.0 Paranoid psykose (vrangforestillingslidelse). I følge samme kilde har han fått resept på medikamentet Risperdal.[1]

Erik Ribsskog redigerer: Jeg jobbet på gården til onkelen min, Martin Ribsskog, i 2005, som har psykiske problemer, etter en motorsykkel-ulykke, hvor kameraten som satt på døde, på 80-tallet.

Jeg ville roe ned onkelen min, som ikke trodde på at jeg var forfulgt av 'mafian', og ville at jeg skulle gå til psykolog, for å sjekke om dette var reellt.

Jeg fortalte jo da til psykologen at jeg hadde hørt at jeg var forfulgt av 'mafian', og fikk da en _arbeidsdiagnose_ som paranoid. (Det får nok alle som sier de er forfulgt av 'mafian', stort sett, vil jeg tippe).

Det med risperdal, var at psykologen ville se om jeg ikke trodde jeg hadde hørt dette, hvis jeg tok medisin. Men jeg ble bare med på et kompromiss, jeg kunne hente medisinen på apoteket, men jeg skulle ikke begynne å ta den.

Dette var fordi at psykologen drøyde det, med å kontakte lånekassa og banker jeg skyldte billån osv., så jeg syntes det virka som at jeg hun drøyde det, (hun var tysk, Silke Gjertvang, eller noe), fordi jeg ikke ville gå med på behandling med medisiner, naturlig nok, jeg skulle bare roe ned onkelen min.

De journalen er også full av feil, de sier jeg er 24 år, når jeg var 34 år, og de sier ikke noe om at jeg har vært i infanteriet, er i HV, har jobbet som butikksjef i flere år, de ville i det dokumentet, ha det til at jeg var en nerd, som var ti år yngre enn jeg var, virker det som for meg.

De arkiverte den journalen da jeg dro til England i 2005, så jeg har aldri fått noe diagnose, dette var som sagt kun for å roe ned onkelen min, og jeg har også snakket med sjefene på det sykehuset, på telefon ifjor, var det vel, og de skulle rette opp feilene i journalen. Så dette er altså ikke en oppdatert journal, og jeg har aldri hatt noe diagnose, for å understreke det, selv om jeg skjønner at dette ikke ser så fint ut.

[rediger] Popularitet
Statistikken på bloggen "Øyvinds Verden" viser en usedvanlig stor mengde treff fra Google-søk på "Erik Ribsskog".

[rediger] Referanser
↑ Journal, side 1 side 2 side 3
Kategorier: Menneskerettighetsforkjempere | Nordmenn | Internettaktivister | Levende personer | Menn | Fødsler i 1971


(Jeg har slutta å linke til Xiandos, for jeg synes det er en useriøs måte, som han driver nettstedene sine på. Han sier at Illuminati har sletta bloggen min osv., så jeg vil ikke sende folk til han, kanskje han sitter og samler på ip-adresser, hva vet jeg. Men men).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter