Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 24. mai 2009

Jeg oppdaterte om politisk ståsted, på Facebook. (In Norwegian)

politisk ståsted

PS.

Jeg var jo på et eller to møter, som min (daværende) kamerat, Magne Winnem, dro meg med på, hos Unge Høyre i Oslo, høsten 1990, var det kanskje.

Og da lærte jeg hva det ville si, å være konservativ, som det ble forklart om på et møte.

Og det syntes jeg hørtes fornuftig ut, mye av det de forklarte om der.

Konservativ betydde at man bare forrandret en ting av gangen, i samfunnet, sånn at man beholdt kontrollen da.

Altså at man ikke var så tilhenger av revolusjon, f.eks., hvor alt plutselig ble snudd opp ned, fra en dag til en annen.

Det må være slitsomt for folka i landa, tenker jeg, med revolusjons-aktige tendenser.

Selv om jeg nok også synes at den franske revolusjon var bra da, de prinsippene som ble trukket fram der, mener jeg, med frihet, likhet og brorskap.

Så jeg møter kanskje meg selv litt i døra der.

Men hvis man sier konservativ, fra etter grunnloven ble innført da, i 1814, hvor de idealene fra den franske revolusjon, om frihet, likhet og brorskap, skal være ivaretatt.

Liberal, det skriver jeg, fordi jeg liker ikke, at myndighetene 'tuller' med folk.

Som jeg skriver på Kampen mot Den Siste Sovjetstat-nettstedet:

Kampen mot Den Siste Sovjetstat, vil at myndighetene skal gjøre jobben sin på en ordentlig og rettskaffen måte, og ikke 'drive og tulle', som om de eide landet eller menneskene i det.

http://kampenmotdensistesovjetstat.angelfire.com/om.html

Så da tror jeg man må si liberal konservativ.

Jeg ville vel stemt Høyre eller Venstre nå, tror jeg.

Litt avhengig av hvilke politikere som på et visst tidspunkt er ledere for disse partiene.

Nå ville jeg nok stemt Høyre, for jeg var så imponert av det Erna Solberg sa, i talen på Høyres landsmøte, ifjor, om at myndighetene ikke er ment å tulle med folks rettigheter osv.

Jeg skal se om jeg klarer å finne en link til dette.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er en link til en e-post, som jeg sendte Erna Solberg, hvor jeg forklarte om problemene som jeg hadde hatt med myndighetene, etter at jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian', da jeg jobbet på Rimi Bjørndal, i 2003:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/05/svar-p-e-post-sendt-leder-i-hyre-erna_13.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter