Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 4. mai 2009

Noen dansker sendte meg e-post angående reklame på bloggen. (In Norwegian)




Google Mail - Collaboration between Promotion-Time and johncons-mirror.blogspot.com










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Collaboration between Promotion-Time and johncons-mirror.blogspot.com











Karen Olsen
<karen@promotion-time.com>



Mon, May 4, 2009 at 8:23 AM




To:
eribsskog@gmail.com






Greetings,



As a senior advertising consultant at Promotion-Time, I would like to introduce you with some of our clients that are interested in advertising on johncons-mirror.blogspot.com.



In exchange for placing our clients' advertisement on your website, we can offer you a fixed monthly payment, which we will pay 3 months in advance.



Promotion-Time is an established media agency that represents businesses looking for quality advertising space. We are currently running a special promotional campaign for our selected clients.



Please contact me and I'll be happy to provide you with more details. My email is karen@promotion-time.com.



Sincerely yours,

Karen Olsen

Senior Advertising Consultant

karen@promotion-time.com



To permanently delete yourself from our list, simply reply to this with a blank email and you will never receive any communication from us in the future.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Kære website operatør,



Som senior reklamerådgiver hos Promotion-Time, vil jeg gerne præsentere dig for nogle af vores klienter, som er interesserede i at reklamere på din hjemmeside johncons-mirror.blogspot.com.



Vi kan tilbyde dig en fast månedlig betaling, der vil blive betalt 3 måneder forud for at placere vores klienters reklamer på din hjemmeside.



Promotion-Time er et er et etableret mediebureau, som repræsenterer vel-renommerede annoncører, som interesserer sig for første-klasses annonceringsplads. Promotion-Time har for nyligt lanceret en speciel kampagne med formål at lokalisere kvalitetssider som din.



For yderligere oplysninger venligst kontakt undertegnede via karen@promotion-time.com.



Venlig hilsen,

Karen Olsen

Senior Reklamerådgiver

karen@promotion-time.com



Hvis du ønsker at blive fjernet permanent fra vores mailing liste, skal du bare besvare denne email med en blank email, og så vil du ikke modtage meddelelser fra os længere.











PS.

Mora mi, Karen Ribsskog, som døde på slutten av 90-tallet, hadde det samme navnet som hun danske dama, (Karen Olsen), da hun var gift med faren min, Arne Mogan Olsen.

Bare noe jeg kom på.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg pleide også å kalle meg Erik Olsen forresten, da jeg bodde hos faren min.

Men faren min og dem, dem forrandra ikke navnet mitt i folkeregisteret.

Så hver gang vi begynte på en ny skole, som Svelvik Ungdomsskole og Sande Videregående, så måtte jeg krangle med lærerne, og forklare at jeg het Erik Olsen og ikke Erik Ribsskog.

Enda jeg het jo Erik Ribsskog, i folkeregisteret da.

Men vi hadde blitt enige om at jeg skulle hete Erik Olsen, jeg og faren min og farfaren min og farmora mi, og onkelen min Håkon.

På Sand, i huset til besteforeldra mine der, i 1979 vel.

Så sånn var det.

Men jeg fikk ikke lov å hete Erik Mogan Olsen, som faren min, for Mogan Olsen, det var det 'vi' som het, sa onkelen min Håkon.

Men han forklarte ikke hvem 'vi' var da.

Kan det ha vært at de med mørkt hår het Mogan Olsen, og de med lyst hår het Olsen?

Noe sånt?

Det er mye rart.

Men etterhvert, så ble jeg lei av å forklare til lærerne, at jeg gikk under navnet Erik Olsen.

Jeg var litt skuffa over faren min.

Siden han dreiv med omsorgssvikt, ovenfor meg, må man vel si.

Så 2. året på videregående, så sa jeg ikke noe, da lærerne kalte meg Erik Ribsskog.

Så siden 1987, så har jeg gått under navnet Erik Ribsskog igjen da.

Så navnene jeg har gått under er omtrent sånn.

1970 - 1974 eller 75: Erik Olsen

1974/75 - 1979: Erik Ribsskog (Mora mi forrandra navnet på meg og søstra mi, etter at vi flytta til Larvik).

1979 - 1987: Erik Olsen. (Vi i Olsen-familien, (eller 'Olsen-banden'), ble enige om at jeg skulle Erik Olsen, etter at jeg flytta til Berger, fra Larvik, men faren min glemte å forrandre navnet hos folkeregisteret, så der har jeg het Erik Ribsskog, siden 1974/75, eller noe sånt, jeg husker ikke nøyaktig når mora mi forrandra etternavna til meg og søstra mi).

1987 - dags dato: Erik Ribsskog

Så sånn er det.

Bare noe jeg kom på.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter