Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 18. mai 2009

Ny e-post til Dagbladet Support. (In Norwegian)




Google Mail - Utenlandsk mobil










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Utenlandsk mobil











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, May 18, 2009 at 12:24 PM




To:
"Dagbladet.no Support" <support@db.no>






Hei,

ja det er en diskusjon.

Men, jeg har selv studert, hva heter det, systemutvikling og programmering.

Og jeg vet at et godt dataprogram, det skal ta høyde for slike problemer, slik at man kan registere manuelt.


Så her kan man spørre seg, hvorfor har dere kjøpt et dårlig dataprogram?

Jeg har også jobbet som butikksjef, og kan en del om organisasjon, og jeg har gått markedsføringslinja på handel og kontor, og har lært at kunden har alltid rett og at kundeservice er viktig.


Dette har ikke Dagbladet lært, dere har ikke respekt for kundene deres da, avisleserne, hvis dere har et system som ikke lar avisleserne i utlandet registrere seg.

F.eks. har ikke Aftonbladet mobilregistrering, BBC har det ikke.


Kan dere ikke se at det kan se ut som at dere prøver å kneble opposisjonen i utlandet, omtrent som at Norge skulle vært Nord-Korea eller Kina?

Sånn ser Norge og Dagbladet ut fra England nå.


Er det Kina eller Norge, begynner jeg alltid å prate med nordmenn som bor her, hvis jeg møter noen på puben, eller noe.

Bare fleiper, men du skjønner sikkert poenget.

En annen ting, er at PFU sier at debattforum går under deres redaktørplakat, og at redaktørene har lov å slette innlegg for å få de til å passe med avisens redaksjonelle linje.


Så her er dere og PFU på kollisjonskurs.

Jeg holder med Dagbladet her da, jeg synes ikke at nettaviser skal slette debattforum-innlegg, hvis de ikke passer med avisens linje, da er jo forumet bare en vits da, vil jeg si.


Det er jo toppen av kransekaka, når det gjelder å ignorere hva vanlige folk mener, hvis man bare skal bruke dem for å gi et slags bilde av at opinionen speiler redaktøren av avisens meninger.


Det er jo noe sånn Stalin-greier, høres det ut som for meg, som PFU forfekter.

Dere diskriminerer ikke de uten pc, for de kan kjøpe seg en pc.

Dere diskriminerer de i utlandet, for de kan ikke bare kjøpe seg en mobil, for hvis jeg går å kjøper meg en mobil, her i England, så kan jeg ikke bruke den til å registrere meg hos Dagbladet.


Dere knebler folk i utlandet, det er det dere gjør.

Og forhåndsmoderering, det går heller ikke på å ikke slippe til leseren.

Det går på å luke bort trakassering, som nok norske debattforum nok er dårligst på i verden, vil jeg tro. (Jeg har masse dokumenter på dette).


Hvis man kikker på dagbladets kommentarsystem, så er det ofte så mye drittslenging der, at hvis det hadde vært i utlandet, så hadde synderen får bot eller fengsel, ihvertfall kunne man anmeldt det.


Derfor tørr ikke de i Norge som ikke er sosialister f.eks., de tørr nesten aldri åpne kjeften, for de blir angrepet av en gjeng som sikkert er organisert, som angriper folk med skjellsord, hvis det de sier ikke er innefor den politisk korrekte rammen som råder hos New World Order og Arbeiderpartiet.


Men det med forhåndsmoderering er jo en annen diskusjon.

Det som er kjernen i det jeg sier, er hvordan i alle dagen kan dere ha skaffet et så dumt datasystem som ikke tar høyde for manuell registrering?


Det er jo så borti natta tøysete, så jeg lurer på om det bare er en bortforklaring, for å kneble folk i utlandet, (inkludert meg, som ble utestengt uten noe annet grunn enn at jeg angrep han AP-politikeren Trond Giske, og da ble jeg utestengt for et år, og dette har jeg tatt med PFU, som ikke gjør noe, så derfor prøvde jeg igjen å skrive på Dagbladet.no.


Jeg har også sendt dette til politiet, for trakassering på debattforum, det er også et lovbrudd, vil jeg si, eller på kanten til lovbrudd, ettersom jeg ikke kan lovene på rams.

Men jeg skulle gjerne vite hvordan det kan være så vanskelig å registrere manuelt?


Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

2009/5/18 Dagbladet.no Support <support@db.no>

Hei Erik,


Angående annerledeslandet, er dette en veldig interessant diskusjon i seg selv.


Nå vet jeg ikke akkurat hvem du sammenligner med, men poenget er jo at du ikke kan sammenligne med hvem som helst. Selv hadde jeg lett hoppet over mobilverifisering hvis jeg skulle laget et forum. Men jeg er jo ikke underlagt redaktørplakaten slik for eksempel DB.no er. Norske nettaviser er - blant verdens nettaviser, vel og merke - ganske så langt framme når det gjelder å slippe til leseren. For eksempel driver NYTimes og Guardian (sist jeg sjekket, i alle fall) med forhåndsmoderering av leserkommentarer - som om det var leserbrev. Det ønsker vi for all del å unngå, og har også fått endret redaktørplakaten slik at leserkommentarer uten forhåndsmoderering er mulig. Men det stiller altså krav.


Hva som er godtatt av ytringer på DB.no har ikke blitt endret. Forskjellen er at med mobilverifisering har man litt bedre kontroll ved eventuelle lovbrudd, selv om det langt fra er perfekt. Det er derfor nå mulig å åpne for debatt på artikler der man tidligere ikke har kunnet ta sjansen på å gjøre det.


Så går det sikkert an å si at vi diskriminerer de som ikke har mobiltelefon. Men vi diskriminerer hele tiden! Vi diskriminerer de uten PC, de uten nett, de som ikke kan lese osv.


Vi ønsker å finne en løsning for manuell verifisering. Det er ikke helt klart ennå, så foreløpig må jeg bare beklage og takke for tålmodigheten. Vi ønsker at flest mulig skal kunne delta i et trygt debattmiljø.


Beste hilsener,

Magnus Hoem Hagen

Dagbladet.no



Den 15. mai 2009 16:49 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:



Hei,


ja, hurra for yttringsfriheten.


Jeg tror det er bare Norge som har slik mobil-verifisering av telefonnummer, når det gjelder debattforum osv.



Det er rart at man skal trenge det i Norge men ikke i resten av verden da?




Med vennlig hilsen



Erik Ribsskog





2009/5/15 Dagbladet.no Support <support@db.no>





Hei Erik,


Takk for tilbakemelding.


Det er ikke meningen at det skal fungere sånn. Vi prøver å støtte de fleste utenlandske mobilnummer, men vi har dessverre fortsatt problemer med enkelte land (deriblant USA). Vi ønsker å finne en løsning for manuell verifisering. Det er ikke helt klart ennå, så foreløpig må jeg bare beklage og takke for tålmodigheten.


Beste hilsener,
Magnus Hoem Hagen

Dagbladet.no


Den 15. mai 2009 14:46 skrev Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> følgende:




Hei,


jeg ble bannet ifjor, (som jeg klagde på).


Jeg tenkte å prøver igjen, men det fungerte ikke å registrere seg med utenlandsk mobil.


Er dette meningen, at det skal fungere sånn?


Med vennlig hilsen


Erik Ribsskog




--
Mvh

Dagbladet.no kundestøtte
support@dagbladet.no







--
Mvh

Dagbladet.no kundestøtte
support@dagbladet.no










Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter