Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 21. juni 2009

Her er en video jeg tok, fra Smokey Jo's, i Matthew St., igår, når de spilte en sang som het 'Chasing Cars' med Snow Patrol. (In Norwegian)



PS.

Det stedet var et ganske uformelt og vanlig sted, med folk på min egen alder, som kanskje passer bedre for meg, enn alle kule, eller 'kule', stedene, som jeg har pleid å gå på.

De hadde god øl og hyggelige damer osv. der, så jeg klager ikke jeg.

Men jeg kjenner ingen her i byen, så jeg må liksom prøve meg fram, for å prøve å finne ut hvilke av utstedene som er artige.

Men jeg får se.

Hvis jeg hadde hatt mange penger, så kunne jeg gått på alle utstedene, og skrevet om dem på bloggen.

I tilfelle det er folk som leser bloggen, som skal på byen i Liverpool.

Og, når jeg har overhørt at jeg er forfulgt av 'mafian' og Stein Erik Hagen, eller hvem det er.

Så er det nok kanskje ikke så smart, å bare sitte hjemme heller(?)

Hva vet jeg.

Så jeg tror det er greit å vise seg ute en gang iblant og, i tilfelle det er noe ryktespredning, eller noe sånn, som foregår, fra det her 'mafian'-greiene, eller hva det kan være.

Hva vet jeg.

Hvis man bare sitter hjemme, så er det lett å bli litt daff og tafatt osv., hvis man bare sitter alene hjemme.

Så da tror jeg det er greit å gå ut og ta seg en øl, en gang iblant.

Selv om jeg egentlig ikke har råd til det.

Så sånn er det.

Og også når de damene som går på utestedene rundt i kvartalet her, begynner å rope og skrike og herje i gata utafor vindene mine, da er det litt kjedelig noen ganger, å bare sitte å skrive tegneserier, på bloggen, på lørdagskveldene.

Så da hender det at det blir litt for kjedelig, å bare sitte hjemme, når man bor midt i festdistriktet, i Liverpool.

Så sånn er det.

Så da blir det litt for kjedelig å bare sitte hjemme alene, hele tiden, vil jeg nesten si.

Så da kan det være lett å falle for fristelsen, å gå ut å ta seg en øl, på lørdagskveldene.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter