Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 13. juni 2009

Her er sangen som 'Rock & Roll-tannlegen' i Walton, digga så fælt, på Manchester-lokalradioen, da jeg var der igår. (In Norwegian)



PS.

Han tannlegen begynte å prate med hun assistenten sin, Hazel, om at den her sangen var så bra da.

Så, jeg tror det er som er problemet med han her kanskje litt umodne tannlegen da.

Rett ut fra tannlegehøyskolen, også tror han at han er verdensmester i tannlegekunsten da, også driver'n og digger musikk, for fullt nesten, på radioen, mens han driver og borrer i tenna mine da.

Det må nesten gå gæernt vøtt.

For da konsentrerer han seg nok litt for mye om musikken som spiller på radioen da, og glemmer å konsentrere seg like mye om jobben sin da, nemlig tenna mine.

Og hun assistenten, hun er sånn oppsminka dame, som kanskje ikke tenker så mye på jobben sin, hun heller.

Så det blir litt mye tull, tror jeg.

Og litt for lite konsentrasjon på arbeidet.

Så neste gang jeg skal dit, da står sikkert han 'Rock & Roll-tannlegen' der, og skal borre i tanna mi, mens han har på seg walkman med det nye Kasabian-albumet og skal digge vøtt.

Nei, det blir bare tull vøtt, med sånne musikknerder som går på feil linje.

Han burde gått på musikkhøyskolen og ikke tannlegehøyskolen mener jeg, at det virke som, muligens.

Og da er det jeg som må lide for det, med tannpine de luxe, fordi han tannlegen er så glad i musikk da, og glemmer tenna til pasientene.

Så må jeg sitte her med en jeksel med innebygd tannpine liksom, som han Rock & Roll-tannlegen har borra i tre ganger, og som fortsatt gjør vondt, og som han har lagt inn vaselin og gummi og sikkert mye annet tull, eller 'tull', i.

Så sånn er det.

Så det er ikke så veldig artig, det er helt sikkert.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Dette viser bare hvor viktig det er, at foreldre lytter til ungdommene sine, og ikke dikterer hva ungdommene skal jobbe med.

Her er det tydlig at 'Rock & Roll-tannlegen', han ville helst blitt musiker i et rocke-band.

Men foreldra da, de sa at hele tida, at nei, du skal bli tannlege som din far og hans far før han.

Så det viser hvor mye dumt det blir i samfunnet, med foreldre som overstyrer ungdommene sine, på den måten der, når det gjelder utdannelse osv.

Så det viser hvor viktig det er med riktig utdannelse i samfunnet.

Så sånn er det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter