Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 12. juni 2009

Ja vel ja. Er det de gutta her som tuller med meg kanskje, og ikke noe 'mafian'? (In Norwegian)

kongefamilien

http://www.dagbladet.no/2009/06/12/nyheter/innenriks/overvakning/6681462/

PS.

Fordi at, da jeg skulle på sesjon, i militæret, i 1988, så måtte jeg fylle et sånt skjema.

Og da spurte de om det hadde vært noe sinnsykdom i familien.

Og da sa faren min, som kjørte meg, for dette var et sted utafor Drammen sentrum, som jeg ikke visste hvor var.

(Drammen ligger jo i Buskerud, mens jeg var fra Berger i Vestfold, som ligger ca. tre mil fra Drammen, så jeg var ikke så kjent i alle drabantbyene til Drammen, ut mot Mjøndalen osv., hvor det her stedet lå).

Og da sa faren min, at mora mi og morfaren min, Johannes Ribsskog, var sinnsyke.

Så da skreiv jeg opp det som faren min sa.

Jeg var egentlig veldig tynn og hadde vært utsatt for omsorgssvikt, så jeg hadde bodd aleine, siden jeg var ni år, så et år i militæret, under streng kommando, omtrent hele tida, det var ikke noe jeg så frem til akkurat.

Men jeg hadde ikke noe valg.

Og Nick Ewans, eller 'Nick Ewans', han sa jo først, at min morfar ble tullet med av en mafia, bygget opp av Jens Chr. Hauge, etter krigen.

Er dette det samme som Stay Behind, og denne etterettningsorganisasjonen i forsvaret, som driver å overvåker Statsministerens kontor og Kongefamilien.

Hva vet jeg.

Jeg har kontaktet den organisasjonen, som har med politisk overvåkning å gjøre, som jeg mistenker at var grunnen til at min morfar ble tullet med.

Hvis det var sånn det var.

Men de har ikke svart meg.

Men jeg får se om jeg kontakter dem igjen.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg trodde vel ikke helt på det her med at morfaren min var sinnsyk men.

Men jeg synes jeg måtte skrive det opp, for faren min sa det, mens han kjørte.

Og jeg satt i foran i bilen, og fylte ut skjema, for jeg hadde ikke hatt tid å gjøre det før.

Men da tenkte jeg at det ikke her ikke var så seriøst da.

Så begynte jeg å tulle litt på skjema og.

For det stod om man var allergisk.

Og jeg så ikke fram til det her med militæret, og Nord-Norge og sånn da.

For jeg var ikke så glad i snø, for jeg hadde hatt et par ski, som jeg hadde fått av den tidligere stefaren min, Arne Thomassen, som var omtrent umulige å gå på, så jeg var dårlig til å gå på ski.

Så jeg skrev at jeg var allergisk mot ull, noe som en lege i Svelvik hadde sagt en gang, da jeg var guttunge, at jeg hadde allergisk hud.

Og så kom jeg på at jeg hata fisk, så jeg skreiv at jeg var allergisk mot fisk og.

Siden det var så mye tull på skjema fra før, nærmest.

Det var vel for å gi uttrykk for hva jeg syntes da, på det her tidspunktet, om å måtte i militæret, når jeg hadde såpass mange andre problemer i familien osv., å forholde meg til, i de her årene.

Så jeg så veldig lite fram til et år å bli hersja med i militæret.

Ikke fordi at jeg ikke ville gjøre min plikt for fedrelandet osv., men jeg forestilte meg hvordan det var der, med befal osv. som hersja med de vernepliktige, og at man måtte spise vond mat og gå med klær som klødde osv.

Så det var derfor jeg ikke så fram til det her.

Så sånn var det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter