Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 22. juni 2009

Jobbsøking i England: Her kan man se at the Jobcenter også har masse kurs. Men det er det vel hun på Connexions, som det kalles, som jeg må prate med

img270

PS.

Jeg har jobba tre år i England, så da har jeg rett til å gå på sånne kurs og sånne ting da, siden jeg jobbet i England i skatteåret 2006/07, som er det som brukes som grunnlag om man har rett til arbeidsledighetstrygd osv.

Så siden jeg har jobbet i England i tre år, så går jeg under de engelske reglene nå, og ikke etter de norske reglene, er det vel, som sier at man kan være arbeidsledig i utlandet, i tre måneder.

Så nå går jeg under den engelske arbeidsledighetstrygd-ordningen, og da kvalifiserer jeg til vanlig arbeidsledighetstrygd da, siden jeg jobba her i England, i 2006/07.

Så da tror jeg, at jeg også har rett til å gå på sånne kurs da.

For da kunne jeg ha øket mine sjangser til å få en datajobb, og jeg kunne også ha jobbet som selvstendig næringsdrivende.

Og da, hvis jeg gjør det bra, så kan jeg jo tjene bedre, og dermed betale mer skatt da.

Så derfor burde det også være i the Jobcenters interesse, at jeg ikke går å subber, på noe minstelønn osv., når jeg har bra kompetanse.

For da får også statskassa her i England, mer tilbake, i skattepenger, hvis jeg gjør det bra, etterhvert, som selvstendig næringsdrivende, eller får f.eks. en toppjobb da.

Så det burde ikke være noen legitime grunner, for at jeg ikke skal få bra hjelp på the Jobcenter.

Men det er det sikkert ikke heller.

Det er sikkert bare noen misforståelser osv., som har vært ute og gått.

Så sånn er nok det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter