Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 13. juni 2009

Norske Gladio som angrep meg, i Larvik, 25. juli 2005? (In Norwegian)

Jeg lurer på om det var norske Gladio, altså Stay Behind, aka mafian?, som angrep meg, på gården til dama til onkelen min, i Larvik, på bursdagen min, 25. juli 2005.

Onkelen min, Martin Ribsskog, han overhørte jeg at prata med dama si, Grethe Ingebrigtsen, om dette angrepet på forhånd.

Og at dem kom til å ha folk der og der.

Og at det ikke var mulig for meg å komme unna.

Og de hadde hunder osv.

Så jeg hadde flaks som kom meg til Larvik Sentrum og Kristiansand da.

Jeg fant en robåt, og rodde på Farrisvannet, i en time eller to, og fikk hjelp av et ungt par fra Larvik, som hadde hytte på et lite hyttefelt, ved Farrisvannet, som forklarte en taxi veien dit for meg.

Så kom jeg meg til Kristiansand, med bussen, og så til Hirtshals, neste dag, med ferga.

Og så etterhvert til flyplassen i Amsterdam, med en bil jeg leide i Hirtshals.

Og så til Liverpool med fly da.

Også har jeg vært i Liverpool helt siden da, på slutten av juli 2005.

Untatt noen ganger jeg har vært i London og Sunderland osv.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter