Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 19. juli 2009

Det må være onkelen min, Runar Mogan Olsen, tannlege i Ås, som tuller, og kona hans Inger, som er i Jehovas Vitner. (In Norwegian)

Ja, det må det nok være ja.

Og at faren min nok er under disse da.

Så at det er en krig mot de nordiske fra Jehovas Vitner, som er opptatt av dette med Benjamin-stammen og Hams forbannelse osv.

Jeg har det i hodet nå, men jeg orker ikke å skrive alt nå.

Så sånn er det.

Det var en episode med kusina mi Susanne, på toget, blant annet.

Jeg var hos min onkel Runar, for å fikse tenna, jeg tror det kan ha vært den gangen Titanic var på kino, for jeg skulle på date med en dame jeg traff, da søstra mi dro med meg og broren min på byen, i romjula en gang.

For der var det noe rart.

Og det rare var, at jeg kunne høre at Susanne dukka opp på kontoret til Runar.

For jeg hørte at Runar sa 'Hei Susanne', og at de prata.

Men Runar sa ikke noe til meg, om at Susanne var der, eller hadde vært der.

Og seinere, etter tannlegetimen, så syntes jeg at jeg så Susanne, på toget tilbake til Oslo.

Men da sa jeg ikke noe, enda hun ikke satt langt unna, for jeg forstod at noe var galt, pga. det jeg overhørte på tannlegekontoret.

Og her var det noe lurings og noe 'mafian', vil jeg si.

Det er selvfølgelig mer, men jeg får skrive om det seinere.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Og de her, Runar og Inger Olsen-familien.

De er vel alle omtrent, lyse-blonde.

Så om det er de mørke-blonde, som har Hams forbannelse og er fra Benjamin-stammen, eller hva det kan være.

Også er de lyseblonde også sure, på de mørkeblonde, for de lyseblonde, de får så mye tyn, av de mørkhåra, pga. det her Benjamin-greiene osv., enda de lyseblonde, de er kanskje Dan-stammen, eller noe, så de er veldig leie av å få skylda for den her Hams forbandelse, for de er i en annen av disse familiene, som er the lost tribes of Israel da.

Er det sånn henger sammen kanskje?

Hm.

Se bare hva som skjedde med hun Gerd Liv Valla, forresten.

Så sånn er nok det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter