Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 4. juli 2009

Flashback til 80-tallet: Erik ble valgt inn som klassens representant i elevrådet, på Berger skole. (In Norwegian)

En ting tror jeg at jeg har glemt å skrive om.

Og det var da jeg gikk i 4. eller 5. klasse vel, på Berger skole.

Og da hadde skoleåret nettopp begynt.

Så da skulle vi stemme over hvem skulle være klassens representant, i elevrådet da.

Så vant jeg, jeg tror jeg fikk 5 stemmer, eller noe.

Jeg hørte at Karl og Espen, var det vel, sa seg imellom, at dem skulle stemme på meg.

Men jeg trodde det var noe lureri, for Karl, han var sånn, at det første han gjorde, da jeg begynte på Berger skole, et par måneder ut i 3. klasse, etter å ha flytta dit fra Larvik, det var at han spente bein på meg, da jeg skulle løpe forbi han, under noe løping vi hadde i gymmen.

Så jeg trodde det var noe lureri, når jeg ble valgt til elevrådet, så jeg ville ikke være med.

Men jeg ble altså valgt da, ihverfall, selv om jeg droppa å være med.

Så det var jo ikke så værst da kanskje, hvis det ikke var noe lureri da.

Hvem vet.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter